Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Treat Collection & kevään sävyjä kynsille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Treat Collection & kevään sävyjä kynsille

Treat Collection-tuotteet saatu blogin kautta
Edit: myyntipaikkoja muokattu (poistettu) 2019

Viime päivien sääolosuhteet ovat olleet melkoinen vitsi kevään fiilistelyn kannalta, mutta kyllähän lumisateiden on jossain vaiheessa ennen kesäkuun alkamista loppua? Kalenteri osoittaa kuitenkin selkeästi kevään puolelle, joten meikeistäkin valitsee mielellään niitä pirteämpiä värejä. Kevättä asuun vaikka väkisin? 


Lue myös: vegaaniset kynsilakat listattuna


Berliiniläinen Treat Collection on kynsilakkamerkki, jonka valikoimassa on kymmeniä astetta vähäkemikaalisempia lakkoja. Lakat ovat 5-free eli eivät sisällä formaldehydia, formaldehydiresiiniä, tolueenia, kamferia tai dibutyyliflataattia. Näitä hieman ainesosiltaan riisutumpia kynsilakkoja alkaakin olla jo hyvin saatavilla myös vegaanisena. 

Sain Treat Collectionin lakoista testiin kolme erilaista sävyä ja hajuttomia kynsilakanpoistoliinoja. En itsekään uskonut lähes olematonta tuoksua ennen kuin testasin lappusia itse. ;) Kynsilakoissa on taas miedompi mutta kynsilakkamainen tuoksu. 

Ja näiden lakkojen yhteydessä on pakko muuten  ihastella lakkapullojen eleganttia ja kaunista designia. Kullanhohtoinen korkki ja jykevä pullo ovat todella nättejä pitää esillä. Kunpa moni muukin kosmetiikkavalmistaja huomaisi sen, millainen vaikutelma myös pakkauksen ulkonäöllä on sarjaan.


Treat Collectionin värimaailma on nättiä ja klassisempiin sävyihin kallellaan. Good Thing on läpikuultava  luonnonvaalea lakka. Kynsillä tätä ei taida saada kokonaan peittäväksi, vaan noin kolmella-neljällä kerroksella jälki on erottuvampi. Toki vaalea sävy toimii myös parilla kerroksena kuultavana lakkana. Blushing on crememäinen koralli-vaaleanpunainen lakka, joka on omiaan pirteänä statement-sävynä. Tai aivan yksinäänkin kynsien koristajana. :) 

Wonderland on puolestaan helmiäinen nudelakka, tai kuvauksen mukaan metallinen lila-beige-lakka. Nätti joka tapauksessa, astetta kimaltavampi mutta hillitty sävy.

Kokoelman lakat ovat enemmän ohuita kuin paksuja (etenkin Good Thing) mutta mistään aivan liru-koostumuksista ei ole kyse. Lakat myös levittyvät nätisti, kuivuvat kohtuuajassa ja kestävät hyvänä noin pari päivää kuten muutkin lakat kynsilläni.


Sokerina pohjalla on erikoinen mutta todella toimiva ja odotettu tuote. Treat Collectionin soijapohjaiset kynsilakanpoistoliinat ovat yksittäispakattuja, mutta yksi liina poistaa kerralla lakat 20 kynnestä. Liinat ovat myös oikeasti tehokkaita, sillä sain näillä lähtemään myös pienet glitterlakat ja ns. tavanomaiset kynsilakat testatessani. Kynttä sipaistaan ensin lapulla, jolloin aine saa vaikuttaa hetken, mutta laput eivät ole mitenkään vaivalloisia käyttää.

Kynsilakanpoistolapuissa on mm. lisättyä arganöljyä ja niiden tuntuma onkin hellävarainen ja kosteuttavampi kuin tavallisilla kuivattavan oloisilla poistoaineilla. Hoitavamman koostumuksen vuoksi kynsille jääkin pieni öljyisyys. Ja jep, näiden liinojen tuoksu on tuskin erotettavissa..!

Laput ovat kyllä arvokkaita, mutta jos haluat hellävaraisena ja hyvin vähätuoksuisen kynsilakan poistoaineen, tässä on tehokas ja harvinainen vaihtoehto! Hyvin tuoksuherkille tujummat kynsilakanpoistajat eivät välttämättä sovikaan. Yksittäin kynsilakanpoistolaput ovat 1,80 euroa ja isompi 25 kpl paketti maksaa 35,90 euroa. Näin kynsilakan suurkuluttajana käytän arvokkaampia poistoaineita harvemmin, mutta pidänpä mielessä nämä seuraavaa matkaa ajatellen. Treat Collectionilla on poistoainetta myös pullossa.


Treat Collectionin kynsilakat ovat 19,00 e/kpl Biodellyssa. Hinta on kyllä aika hintava ja selektiivinen, joskin puhumme laadusta. 

Treat Collection vaatii tavarantoimittajiltaan kirjalliset vakuudet eläinkokeettomuudesta eikä vie tuotteitaan maihin joissa vaaditaan eläintestausta (vaikka esimerkiksi Kiinaan saa jo nykyään viedä tietyin tiukoin ehdoin ilmeisesti ilman eläintestausta, toim.huom.). Kaikki Treat Collectionin kynsituotteet ovat ainesosiltaan vegaanisia.


Kommentit

 1. Treatin lakat ovat ihania ja pullo äärettömän luksusmainen. Mielellään pitää esillä. Kultainen korkki on kaunis :) soijapohjainen kynsilakanpoistoaine on kyllä hellävaraisin mitä on, pitää vaan muistaa aina pestä kädet sen jälkeen ettei pilaa pulloa tahmakäsillä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treatin putelit ovatkin ehdottomasti näteimpiä mihin olen törmännyt! Kyllä vain, öljyt on hyvä pestä pois käsistä varsinkin jos lakkaa kynnet heti uudelleen. :D

   Poista
 2. Oi miten nätti tuo pinkki lakka on! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kaihdan oranssivivahteisia sävyjä mutta tää on enempi pinkki, ja tykkään kyllä myös. :)

   Poista
 3. Treatin lakat kyllä kiinnostaisi, mutta sääli että lompakkoni ei innostu niiden hinnasta. Pinkki lakka on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treatin hinnat ovat tosiaan astetta selektiivisemmät. Mutta pinkki lakka on toki myös aika uniikki!

   Poista
 4. Näissä on kyllä niin kauniit pakkaukset, ehkä kaikista kauneimmat mitä kynsilakkoihin tulee ^_^ Hyvin tod.näk. tulen seuraavan lakan ostamaan merkiltä, tai ainakin siihen aluslakkaan pitäisi investoida, sekin on kuulemma hyvä :)

  VastaaPoista
 5. Salka: No niinpä, nämä lakkapullot...! <3 Onneksi sisältökin on aika jees. ;) Treatilla onkin iso valikoima myös aluslakkoja ym, pitäisi tutustua. :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita lakkoja, mutta pakko myöntää että omalle lompakolle taas turhan raskaita. Nyt on tullut pitkästä aikaa taas lakattua (olen omistanut ihan järjettömän kokoelman kynsilakkoja ja pitänyt niistä blogiakin joskus), mutta kynsilakanpoistoaine uupuu kokonaan :D Nuo laput olisivat varmasti todella hyviä esim. juuri reissulle, mutta hinta niilläkin aika suolainen. Täytyy kuitenkin pistää harkintalistalle, sillä tämän hetkisen glitteripommin pois saaminen ahdistaa jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakanpoistoaine onkin aika haastava löytää vegaanisena! Mietin itse että voisin hankkia pari näitä Treatin lappusta juurikin esim. matkalle, vaikka ovatkin hinnakkaampia mutta "joskus ja jouluna". ;)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^