Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecos luomivärit ja viimeistelypuuteri testissä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecos luomivärit ja viimeistelypuuteri testissä

Benecosin meikit ovat pr-näytteitä, *mainoslinkki


Luonnonkosmetiikkamerkki Benecosin edulliset meikit ovat jääneet itseltäni melko lailla pimentoon. Olen käyttänyt joitain sarjan meikkejä ahkerammin muutama vuosi sitten, ja palasin uudistuneen sarjan pariin uusien meikkitestailujen myötä. Nostin viime kuun suosikkeihin Benecosin uuden kynsilakan, ja sen ohella olen syynäillyt Benecosin luomivärejä ja kiinnityspuuteria.

Benecos on luonnonkosmetiikaksi todella edullinen tuotemerkki, kaikki sen tuotteet taitavat pyöriä kymmenen euron molemmin puolin.

Benecos on Petan ja BDIH:n sertifioima ja osalla tuotteista on myös Vegan-sertifikaatti. Kaikki Benecosin meikit eivät ole ainesosiltaan vegaanisia (esim. huulipunat), mutta vegaaniset vaihtoehdot on merkattu sarjan omille sivuille ja monen jälleenmyyjän nettikauppaan. Benecosin meikeistä kuulee välillä vaihtelevia arvioita, mutta jokaisen testaamani luomivärin pigmentti on kohdillaan. Luomivärit eivät ole kaikista pigmenttisimpiä joita tiedän, mutta ei sitä väriä tarvitse erikseen juuri nyhtääkään. Shimmer-sävyjen kimalteet ovat myös enemmän hillittyjä, eivät isoja glitterhippuja.

Luomivärinapit 

Yksittäisistä Benecosin luomiväreistä persikkainen Apricot Glow ja vaaleanpunertava Rose Quartz ovat helmiäisiä, heleitä sävyjä (talk about kesämeikki!). Koostumukset ovat puuterisia, mutta luomivärit levittyvät ja häivyttyvät oikein hyvin.

Pieni miinus tulee siitä, että helmiäiset myös päivän aikana varisivat hieman pohjustetuilla luomilla, pyyhkäisin pari kertaa hippusia pois silmänalusilta. Kun taas levitin luomivärejä kostealla siveltimellä, ne pysyivätkin jo paremmin luomilla. Kosteana sävyt myös erottuvat kirkkaammin kuten yleensäkin luomiväreissä.
Benecos 4 sävyn luomiväripaletti

Benecosin quattro-luomiväripaleteista sain testiin tummanpuhuvan Smokey Eyesin. Paletissa on kaksi hohtavaa ja kaksi mattaista sävyä. Talkkipohjaisissa luomiväreissä on myös puuterinen koostumus, mutta himpun parempi yksittäisiin verrattuna, sillä varisemista en juuri huomannut.

Mattasävyt ovat aina himpun haastavampia levittää, mutta kokonaisuutena paletti on hyvä myös kevyempään smoky-meikkiin. Tummin sävy on tummanharmaa, mutta kosteana siitäkin saa voimakkaamman.  
Viimeistelypuuteri

Sokerina pohjalla on kasvomeikkiin tarkoitettu väritön viimeistelypuuteri Translucent, joka on äärimmäisen hyvä viimeistelypuuteri.  Se tekee sen mitä lupaa, ja peittoaa monet kalliit synteettiset viimeistelypuuterit.

Puuterirasiassa paljain silmin katsottuna väri on lähes valkoinen, mutta vaalealle iholle se asettuu täysin värittömästi. Tuotteen kerrotaan sopivan kaikille ihonsävyille, mutta en sitten tiedä, miten se asettuisi paljon tummemmalle iholle. 

Puuteri jättää selkeän mattapinnan ja mielestäni puuteri on paras rasvoittuvalla iholla. Pieni kerros riittää meikin asettamiseen, liian iso annostelu korosti kuivia kohtia sekaihollani. Esimerkiksi mineraalipuuteriin verraten Benecosin viimeistelyppuuteri asettuu enemmän mattaisemmaksi. Hinta on tasan kymmenen euroa*, joten löytö on todella edullinen!

Summaus Benecos-meikkikokemuksista? Benecosin testimeikit ovat ihan kelpoja arkikäyttöön (eivät luksusta, mutta aivan toimivia ja hyviä), oma suosikkini näistä on neljän sävyn paletti. :)  Kommentit

  1. Ostin tuon vaaleanpunaisen luomivärin jostakin alennuksesta vähän aikaa sitten ja siitä on tullut suosikkini kevyeen arkimeikkiin :) Aiemmin vuosia takaperin ostin toisen sävyisen quattron ja todennut senkin ihan kivaksi, vaikkakin käytän siitä vain kahta sävyä nirsona ihmisenä. Benecos taitaakin muuten olla ensimmäinen luonnonkosmetiikan sarja, johon olen tutustunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecos oli myös mulle ekoja luonnonkosmetiikan sarjoja joihin joskus 6 vuotta sitten tutustuin! Ainakin se ruskeasävyinen quattro näyttää myös kivalta. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^