Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lauren Brooken luonnolliset meikkitärpit: eyeliner ja meikkipuuteri | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lauren Brooken luonnolliset meikkitärpit: eyeliner ja meikkipuuteri

Lauren Brooke-meikit saatu, mainoslinkki*

Lauren Brooke -meikkisarja kuuluu ehdottomasti piilossa lymyävät timantit -osastolle. Kyseessä on luonnollinen meikkisarja, jonka tuotteet ovat jääneet aivan liian vähälle huomiolle, mutta aivan turhaan. Lauren Brooken tuotteita on ollut saatavilla Suomesta parisen vuotta, ja viime kuukausina valikoimaan on tullut lisää meikkipussin olennaisia tuotteita. Sain testiin sarjalta mineraalipohjaisen meikkipuuterin ja hyvin sopuhintaisen nestemäisen eyelinerin. Etenkin viimeksi mainittu on kaivattu uutuus luonnonkosmetiikan skenessä.

Lauren Brooken tuotteet ovat herkkää ihoa ajatellen tehtyä luonnonkosmetiikkaa ja suurilta osin aivan luomuperäisistä ainesosista koottuja. Tuotemerkillä on eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti ja usea tuote on vegaaninen.

Yhdysvaltalaista sarjaa myy ihana kolmen naisen yritys TwistBe, joka tarkastaa jokaisen valikoimansa sarjan luonnollisuuden perusteellisesti. Tuotteiden vegaanitiedot on helppo klikata myös TwistBen verkkokaupasta esille, tai sitten ihan vain kysymällä Helsingin kivijalkaliikkeessä vieraillessa.

Päivitetty 2020.

lauren brooke luonnolliset meikit

Lauren Brooke -luonnonkosmetiikan meikit: meikkipuuteri ja nestemäinen eyeliner


Peilirasiaan vipan kanssa pakattu Lauren Brooken meikkipuuteri on mineraalipohjainen, mutta siinä on mineraalien ohella myös muita iholle hyödyllisiä ainesosia. Ihoa hoitavat esimerkiksi jojobaöljy, kookos ja raunioyrtistä peräisin oleva allantoiini.

Puuterissa on myös mineraalien luontainen aurinkosuoja. Meikkipuuteri sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille ja hajusteallergisille, eivätkä ainesosat ole ihoa tukkivia.

Lauren Brooken meikkipuuteri jättää ihon luonnollisen mattapintaiseksi, mutta ei talkkimaisen kuivakaksi. Eli juuri sellainen, millainen laadukkaan mineraalimeikin tulee ollakin!

Puuteri vaikuttaa kuitenkin astetta enemmän rasvoittuvan ja sekaihon tuotteelta kuin aivan todella kuivan ihon meikkipuuterilta. Peittävyys on kevyttä, tai kerrostaessa keskitasoa. Paljon riippuu myös levitystavasta: nukkapintaisella meikkisienellä peittojälki on vahvempaa kuin aivan kevyellää puuterivipalla sudittuna.

Lauren Brooken peittävyys on mineraaleihin verrattuna noin Lily Lolon luokkaa, mutta ei aivan yhtä peittävää kuin Barefaced Beautyn mineraaleissa. Meikkipuuteri toimii toki itsestäänkin meikkipohjana, mutta on itselläni usein käytössä nestemäisen meikkivoiteen kiinnittäjänä ja viimeistelijänä. 

Lauren Brooken puuterien sävyvalikoima on laaja: tästä voi valita omansa pohjasävynsä mukaan joko neutral, cool tai warm -kategoriasta. Vaaleimmat sävyt sopivat hyvin myös lähes porcelain-vaalealle iholle.

Oma sävyvalintani Neutral 00 on oikein hyvä vaalea iholle, joka ei ole ruskettunut ja vaatii yleensä sen vaaleimman meikkivoidesävyn.

Valikoimassa on myös testerisävyjä alle kahdella eurolla helpottamaan valintaa.

Tuote verkossa: *Lauren Brooke mineraalipohjainen meikkipuuteri Entäs sitten Lauren Brooken eyeliner? Muistattekin ehkä että nestemäiset eyelinerit ovat aika harvinaista herkkua minulle, mutta kyllähän selkeä silmänrajaus on kiva lisä meikissä toisinaan. Lauren Brookella on valikoimassa sekä perinteinen musta että mustanruskea sävy, joista valitsin jälkimmäisen klassisesti. 

Lauren Brooken eyeliner on tussimainen, ohut ja ns. kovapäinen. Linerilla saa sopivan ohutta jälkeä, pigmenttiä riittää ja väri pysyy luomilla "lohkeilematta". En ole itse tosiaan cat eye -lookin ekspertti eikä minulla ole maailman vakain käsi, mutta levitys onnistuu kätevästi ja siististi. Rajauskynän päästä on hyvä pyyhkäistä ylimääräinen väri ennen levitystä. Eyelinerin koostumus on aloe vera -pohjainen ja iholle mukavia kasviperäisiä aineita sisältävä.

Lauren Brooken eyeliner saa täydet pisteet helposta levittyvyydestä, intensiivisestä sävystä ja karisemattomuudestaan. Luonnonkosmetiikan silmämeikki ei ole vedenkestävää, mutta sävy pysyy luomilla päivän "liuskoittumatta". Olen myös siitä onnekas, että silmäni eivät juuri ikinä vuoda ja vie meikkejä mennessään.

Lauren Brooken nestemäinen eyelinerin hinta-laatusuhde onkin super. Ei heti tule mieleen vegaanista luonnonkosmetiikan eyelineria näin reilusti alle kahdellakympillä! :)

Tuote verkossa: *Lauren Brooke nestemäinen luonnonkosmetiikan eyeliner

Koko *Lauren Brooken ajantasaisen valikoiman voit katsoa tästä.


 Kuvassa linerin parilla luomilla on Laurenin Tanzi/Moondust -luomivärin parina. Kirjoitin sarjan meikeistä aiemmin viime kesänä. Ripsivärinä on puolestaan Lily Lolon vegaaninen maskara.Kommentit

 1. Eipä ole tuttu brändi, mutta vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Täytyykin tutustua tähän vielä paremmin :)

  http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauren Brooke on kyllä tosi mielenkiintoinen ja suosittelenkin tutustumaan. :-)

   Poista
 2. Eyeliner ei ole kyllä kallis, vaikka helposti luulisi että hinta olisi vähintään parikymppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hinta on hyvin kohtuu. :) Eyelinerin pakkaus onkin sitten aika riisuttu tarroineen, mutta tuohon hintaan se saa ollakin. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, Laurenilla on aika kivankokoinen valikoima. :) Ja kiitos <3

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^