Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

The Ohm Collection: tehokas vegaanideodorantti testissä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

The Ohm Collection: tehokas vegaanideodorantti testissä

                                                                                                                                 The Ohm -deo saatu pr-tuote,*mainoslinkki

The Ohm Collection -merkin Deo Dorant on viimeisin huipputuloka vegaanisten, luonnollisten ja alumiinittomien deodoranttien rintamalla. Hyvän vegaanisen deodorantin etsiminen on joskus heinää neulasuovasta -meininkiä ja ymmärrettävän turhauttavaa, koska deo on usein arjen tärkeimpiä kosmetiikkapurkkeja.

Itse olen tykännyt paljon Schmidt'sin deodoranteista ja myös Neal's Yardin roll-oneista, mutta The Ohm Collectionin deodorantti yltää myös kärkisijoille luonnollisten deodoranttisuosikkieni top 3 -listalle. 

the ohm collection deodorantti

The Ohm Collection deodorantti - kokemuksia luonnonkosmetiikan deodorantista


The Ohm Collectionin deodorantti on täysin luonnollisista ainesosista tehty, vaikka uudella ja pienellä tuotesarjalla ei ole luonnonkosmen sertifikaatteja.

Tuotteen tehon salaisuus on ruokasoodassa, joka imee kosteutta, estää hajuja ja bakteerien jylläystä. Kyseessä ei siis ole kainaloita alumiinilla tukkiva antiperspirantti, vaan luonnollisempi tapaus.

The Ohmin deodorantin erikoisuus ja vahvuus on sen jauhemaisuus: tuotetta sirotellaan ensin kädelle ja siitä sitten vaan kainaloon. Jep, alussa vähän outoa, mutta käyttö onnistuu hyvin jo toisella kerralla. Koostumus on myös ihan mukava, joka ei pölise tai varise alkuharjoitusten jälkeen.

Kannessa on eri sirotteluvaihtoehtoja deodoranttijauheen annosteluun, kuten maustepurkissa konsanaan. Hienojakoinen deojauhe ei tahmaa tai värjää vaatteita kainaloiden kohdalta.

Deodorantissa on aika mieto tuoksu: kookosdeodorantin makea ja ihana aromi ei ole edes yhtä voimakas kuin tavan kookosöljyssä.


Entäs "ohmi" tositoimissa?  Olen aika nirso luonnonkosmetiikan deodoranttien suhteen (lue: harvassa on tarpeeksi pitävyyttä itselleni) ja olen jumittunut pitkälti Schmidt'sin deodoranttiin. Blogissakin on aika vähän deodoranttiarvioita, sillä harvoin vaihtelen dödöjä uusiin merkkeihin. 

The Ohmin deodorantti on kuitenkin luonnonkosmetiikan deodoranttien yllättäjä, sillä se toimii todella hyvin normaalissa arjessa. Tällä tarkoitan pientä puuhastelua, koneella istumista, kevyttä liikuntaa kuten kaupunkipyöräilyä ja kävelyä. Deo toimiikin paremmin kuin valtaosa testaamistani alumiinittomista deodoranteista.

Jauhemaista eodoranttia voi muuten käyttää myös ns. lukitsemaan nestemäisen tai voidemaisen dödön tehoja  kovassa hikoilussa, kun jauhetta levittää toisen dedorantin päälle imemään kosteutta. Ainakin Schmidt'sin ja The Ohmin eon yhdistelmä on jo todella varma!

 The Ohmin deon käyttöikä avaamisen jälkeen on 6 kk, joka tuntuu äkkiseltään aika pitkältä yhdelle henkilölle. Jos tuote vaikuttaisi olevan vielä kunnossa tämän ajan jälkeen, rehellisesti arvioiden myös käyttäisin sitä.

The Ohm on muuten myös hygieeninen deo, jonka voi jakaa toisen henkilön kanssa! Tämä taloudellinen aspekti onkin hyvä huomata myös normaalia korkeamman hinnan kohdalla.

The Ohm Collection -deodorantteja löydät hyvinvarustelluista luonnonkosmetiikan liikkeistä.

Edit 2020: The Ohm Collectionin valikoima on nykyään todella laaja, ja valittavana on eri tuoksuisia deodorantteja jauhemaisena ja myös voidemaisena.

Tuotesarja verkossa:

*Jolie - The Ohm Collection

*House of Organic - deovalikoima


Kaikki The Ohm Collectionin deodorantit ovat  vegaanisia, mutta sarjan aurinkovoiteet eivät ole vegaanikosmetiikkaa mehiläistuotteiden vuoksi.Kommentit

 1. Mullekin tää on sellainen kotiolojen arki-dödö. Toimii siinä hyvin, mutta isompaa hikeä tai hellepäivänä en tähän tukeutuisi, jos pitäisi ulos lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle moni luonnollinen alumiiniton deo ei ole tarpeeksi tehokas edes kotikäyttöön, mutta Ohm on jo aika hyvä ja sellainen että kehtaa ihmisten ilmoillakin liikkua. :)

   Poista
 2. Eikö sinulle tule Smicdtsin normiversion dödöstä kainaloärsytystä? Ekat kuukaudet meni hyvin mutta sitten se alkoi. Siksi en voi ostaa tätäkään, koska ruokasoodasta tulee kamalat punaiset läntit kainaloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule ollenkaan ärsytyksiä ruokasoodasta eli ei myöskään Schmidt'sin dödöistä! Ymmärtääkseni pieni osa ihmisistä reagoi ruokasoodaan iholla mutta myös näille soodallisille versioille löytyy paljon käyttäjiä. :) Olet varmasti huomannut että Schmidt'sillä on myös soodaton sensitive-deodorantti?

   Poista
  2. Kerron lyhyesti omasta kokemuksestani. Oma ihoni ärsyyntyi juuri mainitsemallasi tavalla Schmitdsin deodorantista (se normaali versio), mutta The Ohm Collectionin deodorantista ei ole tullut mitään vastaavanlaista reaktiota pidemmänkään käyttökokemuksen jälkeen. Eli ne koostumukset ovat kuitenkin erilaisia, eli ei pois sulje tämän käyttöä vaikka Schmidtsille on herkistänyt.

   Poista
  3. Moi Anonyymi, ja kiitos paljon kokemuksesi jakamisesta! Itse tiedän tosiaan sen verran että ruokasooda tosiaan aiheuttaa joillekin ärsytystä mutta kuten sanoit, myös koostumuksilla ja aineyhdistelmillä on väliä. Elli parhaiten selviää vain kokeilemalla sillä myös ihot ovat erilaisia. En ole perehtynyt aiheeseen tieteellisesti niin en tee enempää väittämiä. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^