Urtekram Men: edullista vegaanikosmetiikkaa miehille

Tuotteet ovat pr-näytteitä. *Postauksen linkit ovat affiliate-linkkejä.


Miehille suunnattu vegaanikosmetiikka on arvatenkin jäänyt vähemmälle blogissani, mutta otetaan tällä kertaa pieni korjausliike. Huokean luonnonkosmetiikan valmistaja Urtekram on lanseerannut vähän aikaa sitten kolmen tuotteen Men-linjan, johon kuuluu deodorantti, yhdistetty vartalo-ja kasvovoide ja yhdistetty vartalo- ja hiustenpesuaine. Näistä kaksi viimeisintä ovat olleet testissäni.

Urtekram on edullista vegaanista luonnonkosmetitikkaa, ja sillä on sertifikaateista vastuullisiet Leaping Bunny, Ecocert ja Vegan.


Urtekram Men - miesten vegaanikosmetiikka testissä


Täytyy myöntää että en ole aivan täsmällistä kohderyhmää näille 2-in-one-ihonhoitotuotteille ja en osaa ajatella että käyttäisin aina samaa purkkia kasvo- ja vartalovoiteena tai suihkugeeliä shampoona ja toisinpäin. Mutta tiedän ja ymmärrän että moni tykkää enemmän multituotteista ja monen käyttötarkoituksen purnukoista. 

Urtekramin miesten vegaanikosmetiikka yllättää positiivisesti ensinnä hyvällä tuoksullaan. Tuoksua kuvaillaan katajaksi ja se on kevyen puumainen ja vähän metsäinen. Ennen kaikkea tuotteiden tuoksu on sopivan mieto, ei lainkaan axe-parfyymimainen. Tuoksut myös hälvenevät iholta ajan kuluessa.Vartalo- ja kasvovoide on koostumukseltaan lähellä muita Urtekramin hyviä vartalovoiteita. Voide imeytyy suhteellisen nopeasti pienen hieromisen jälkeen. Yleensä miesten voiteet ovat aika ohuita sillä niitä kehitetään paksummalle iholle, mutta tämä on passeli myös kuivaihoisen vartalovoiteena. Tykkäsinkin tästä ihan arkisena vartalovoiteena eikä "miehisyys" vähentänyt pisteitä.

Kasvoilla voide on aika normaali, perushyvä: ei kiristele saati rasvoita pintakuivaa ihoa. Rehellisyyden nimissä tykkään tästä enemmän kuitenkin vartalovoiteena.

Perushyvien tuotteiden hinnat ovat tosi edullisia, koko sarjan tuotteet ovat alle kymmenen euroa esim. täällä verkossa.Entäs suihkugeeli-shampoo-kombo? Urtekramin shampoo on myös perushyvä normaalikuntoisille hiuksille. Shampoo vaahtoaa kohtuullisesti ja pesee hiukset puhtaaksi ja hieman ns. narskuvaksi.

Hoitoaine olisi pitkille hiuksilleni pakollinen myös tämän shampoon kanssa, mutta muutoin purkki on ihan kelpo tavaraa peruskosmetiikaksi. Suihkugeelinä tämä ei ole liioin kuivattava, mikä onkin vähän ihmeellistä (positiivisesti) tällaiselle multituotteelle. Koostumus ei ole paksun paksua, mutta vielä käsien välissä pysyvää. 6 kommenttia

 1. Näitä voisi joskus hankkia tuolle miesväelle vaikka joulu- tai synttärilahjoiksi :) hyvä vaan jos tuoksu ei ole liian miehekäs, esim. isäni ei voi käyttää liian voimakastuoksuisia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä myös ihan lahjakelpoisia! Jep, monikaan ei tykkään tosi voimakkaista tuoksuista joten tosi hyvä että Urtekram ei lähtenyt jäljittelemään vahvoja synteettisiä tuoksuja.

   Poista
 2. Onpas Urtekramilta tullut viime aikoina paljon uutta. En tiedä tykkäisikö mun poikaystävä näistä, mutta hän käyttää pullotolkulla Urtekramin vartalovoiteita. Ovat sopivat kevyitä, kosteuttavia ja pumppupullot ovat käteviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urtekram on kunnostautunut uutuuksien parissa kyllä tosi hyvin! Tykkään myös Urtekramin voiteista, ne ovat hintaansa nähden hyviä ja levittyvät pienellä vaivalla. :) Ja eihän se selviä kuin kokeilemalla aina tykkääkö, mutta nämä Men-koostumukset eivät ainakaan eroa kriittisesti muista Urtekramin kropparasvoista.

   Poista
 3. Ihanaa kun miehillekin tulee edullisempia vaihtoehtoja! Berliinin shoppailut alkavat jo Kallen osalta olla aika kulutettu. Varsinkin tuo suihkusaippua kiinnostaa sillä välillä on riskinä, että se menee koskemaan mun suosikkeihin jos omat on loppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, myös i+m:llä taitaa olla joitain miesten tuotteita alle parillakympillä. :) Hehe, omat suihkugeelit ne olla pitää!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^