Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Urtekram Men: edullista vegaanikosmetiikkaa miehille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Urtekram Men: edullista vegaanikosmetiikkaa miehille

Urtekram-kosmetiikka pr-näyte, *mainoslinkki


Miehille suunnattu vegaanikosmetiikka on arvatenkin jäänyt vähemmälle blogissani, mutta otetaan tällä kertaa pieni korjausliike. Huokean luonnonkosmetiikan valmistaja Urtekram on lanseerannut  kolmen tuotteen Urtekram Men -linjan, johon kuuluu deodorantti, yhdistetty *vartalo-ja kasvovoide ja *suihkushampoo vartalolle ja hiuksille. Näistä kaksi viimeisintä ovat olleet testissäni.

Urtekram on edullista vegaanista luonnonkosmetiikkaa, ja tuotesarjalla on sertifikaateista Leaping Bunny, Ecocert ja Vegan.

urtekram men kosmetiikka

Urtekram Men - miesten vegaaninen kosmetiikka testissä


Täytyy myöntää että en ole aivan täsmällistä kohderyhmää näille 2-in-one-ihonhoitotuotteille ja en osaa ajatella että käyttäisin aina samaa purkkia kasvo- ja vartalovoiteena tai suihkugeeliä shampoona ja toisinpäin. Mutta tiedän ja ymmärrän että moni tykkää enemmän multituotteista ja monen käyttötarkoituksen purnukoista. 

Urtekramin miesten vegaanikosmetiikka yllättää positiivisesti ensinnä hyvällä tuoksullaan. Tuoksua kuvaillaan katajaksi ja se on kevyen puumainen ja vähän metsäinen. Ennen kaikkea tuotteiden tuoksu on sopivan mieto, ei lainkaan axe-parfyymimainen. Tuoksut myös hälvenevät iholta ajan kuluessa.Vartalo- ja kasvovoide on koostumukseltaan lähellä muita Urtekramin hyviä vartalovoiteita. Voide imeytyy nopeasti iholle, eikä se jätä rasvamaista tuntua. Yleensä miesten voiteet ovat aika ohuita, sillä niitä kehitetään paksummalle iholle.

Kasvoilla voide on aika normaali, perushyvä: ei kiristele saati rasvoita pintakuivaa ihoa. Vaikka voide on kasvovoiteena oikein mainio, pidin itse siitä enemmän kropparasvana.

Perushyvien tuotteiden hinnat ovat tosi edullisia, Urtekramin miesten kosmetiikat ovat alle kymmenen euroa esim. täällä verkossa.Entäs suihkugeeli-shampoo-kombo? Urtekramin shampoo on myös oikein mainio normaalikuntoisille hiuksille. Shampoo vaahtoaa kohtuullisesti, ei takuta, ja pesee hiukset puhtaaksi ja hieman ns. narskuvaksi.

Hoitoaine olisi pitkille hiuksilleni pakollinen myös tämän shampoon kanssa, mutta muutoin Urtekramin suihkushampoo on oikein kelpo purkki kylppäriin. Suihkugeelinä tämä ei ole liioin kuivattava, mikä onkin positiivinen seikka tällaiselle multituotteelle. Koostumus ei ole paksun paksua, mutta vielä käsien välissä pysyvää. 

Summaten ja ostopaikat 

Urtekram Men -kosmetiikkalinja on edullista luonnonkosmetiikkaa miehille, ja testituotteet ovat oikein hyviä: koostumukset ovat miellyttäviä, tuoksu ei ole liian vahva, ja tuotteiden monikäyttöisyys saa plussan.

Urtekramin Men-kosmetiikkaa löytyy monesta marketista ja ekokaupasta, ja netistä esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta:

*Urtekram Men kasvo- ja vartalovoide

*Urtekram Men suihkushampoo

Kommentit

 1. Näitä voisi joskus hankkia tuolle miesväelle vaikka joulu- tai synttärilahjoiksi :) hyvä vaan jos tuoksu ei ole liian miehekäs, esim. isäni ei voi käyttää liian voimakastuoksuisia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä myös ihan lahjakelpoisia! Jep, monikaan ei tykkään tosi voimakkaista tuoksuista joten tosi hyvä että Urtekram ei lähtenyt jäljittelemään vahvoja synteettisiä tuoksuja.

   Poista
 2. Onpas Urtekramilta tullut viime aikoina paljon uutta. En tiedä tykkäisikö mun poikaystävä näistä, mutta hän käyttää pullotolkulla Urtekramin vartalovoiteita. Ovat sopivat kevyitä, kosteuttavia ja pumppupullot ovat käteviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urtekram on kunnostautunut uutuuksien parissa kyllä tosi hyvin! Tykkään myös Urtekramin voiteista, ne ovat hintaansa nähden hyviä ja levittyvät pienellä vaivalla. :) Ja eihän se selviä kuin kokeilemalla aina tykkääkö, mutta nämä Men-koostumukset eivät ainakaan eroa kriittisesti muista Urtekramin kropparasvoista.

   Poista
 3. Ihanaa kun miehillekin tulee edullisempia vaihtoehtoja! Berliinin shoppailut alkavat jo Kallen osalta olla aika kulutettu. Varsinkin tuo suihkusaippua kiinnostaa sillä välillä on riskinä, että se menee koskemaan mun suosikkeihin jos omat on loppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, myös i+m:llä taitaa olla joitain miesten tuotteita alle parillakympillä. :) Hehe, omat suihkugeelit ne olla pitää!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^