Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Zuiin vegaaninen meikkivoide | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Zuiin vegaaninen meikkivoide

*mainoslinkki

Luonnonkosmetiikan parhaista vegaanisista meikkivoiteista puhuttaessa Zuii Organic nousee lähes aina keskusteluun. Olen tykännyt monista muista Zuiin vegaanisista meikeistä, ja kun bongasin vegaanisen Zuiin Organic Flora -meikkivoiteen luonnonkosmetiikan ystävämyynnistä alesta, ostin sen kiinnostuksesta testiin itselleni. Katsotaan nyt, mitä tykkäsin!

Päivitetty 2020
Zuii vegaani meikkivoide


Zuii Flora Liquid Foundation - luonnonkosmetiikan vegaaninen meikkivoide testissä


Flora Liquid Foundationissa on Suomessa saatavilla ainakin huikeat 19 sävyä (kaksi vaaleinta eivät ole vegaanisia ainesosiltaan, mutta niitä ei taida olla Suomessa myynnissä).

Valitsemani Olive Light on vaalein keltapohjainen sävy ja se on jopa asteen liian vaalea kesänaamalle. Mutta kerrankin näin päin, mineraalipuuterilla sävyn saa tasoitettua ja meikkivoiteen saa käyttöön ilman hutiostos-leimaa.

Usein luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden koostumus poikkeaa synteettisistä voiteista esim. siksi, että luonnonkosmetiikassa ei sallita koostumusta muuttavia silikoneja tai muita "täyteainesosia". Myös Zuiin meikkivoide tuntuu hieman paksummalta levittää, vaikka kasvoilla voide ei ole jankkia.

Vinkit Zuiin meikkivoiteen levitykseen

1) levitä kasvoille ensin riittävästi kosteusvoidetta tai primeria (meikkivoide liukuu paremmin)
2) levitä voide sormin ja ripeästi (voide lämpenee ja notkistuu sormissa ja levittyy paremmin) 

Etenkin kasvojen kunnon pohjustus tuplakosteusvoidekerroksella auttoi siihen, että voide levittyi nätisti eikä jäänyt huokosiin. Zuiilla on myös omia meikinpohjustajia eli primereita.
Zuiin vegaaninen nestemäinen meikkivoide jättää puolipeittävän ja kuultavan lopputuloksen. Aivan mattavoide tai full coverage ei ole kyseessä, vaan enemmän  BB-voide-tyylinen ratkaisu. 

Voide tasoittaa ihonsävyä hyvin eikä näytä maalilta, mutta esim. tummat silmänaluset ja näpyt täytyy toki peittää omalla peiteaineella. Pintakuivalla sekaiholla voide ei näytä liian pakkelilta tai kiiltävältä, ja peittävyyttä lisään mineraalipuuterilla.

Eli Zuiin vegaaninen meikkivoide toimii yksistään kevyenä meikkivoiteena tai hyvänä pohjana peittävälle meikkipohjalle. Vähän enemmän peittävät meikkipohjat ovat eniten mieleeni, mutta Zuii on hyvä kombo meikkipuuterin kanssa luonnollisena meikkivoiteena.

Meikkivoiteen kerrotaan sopivan monelle ihotyypille, ja sen ainesosissa on ihoa rauhoittavia, kosteuttavia ja tulehduksia ehkäiseviä kasviperäisiä tärppejä. Ja Zuiin meikeissähän on tunnetusti esim. kukkaisainesosia ja voiteessa on mieto luonnonkosmetiikan "kukkaistuoksu".Mistä ostaa Zuiin vegaaninen meikkivoide? 


Zuiin meikkejä on myynnissä monessa hyvin varustellussa *luonnonkosmetiikan verkkokaupassa, kuten täällä House of Organicissa monessa eri sävyssä. Zuiin meikkejä on myös monessa eko-kivijalkakaupassa.

Meikkivoide on markettituotetta hintavampi, mutta luottomeikkivoiteesta voin maksaakin tämän summan, se on joka sentin arvoinen - ja onhan Zuii myös eettisesti aivan omalla tasollaan oleva meikkisarja.

Zuii on kokonaisvaltaisesti luonnonmukainen meikkisarja, jonka tuotteissa painotetaan kestävää tuotekehitystä. Sertifikaateista löytyy  Choose Cruelty Free (Australian tunnetuin eläinkokeettomuuserti), Peta ja suurella osalla tuotteista  on myös Vegan-kukkalogo.

Zuii  ei myy  kosmetiikkaa esim. Kiinaan jossa osalle tuontikosmetiikasta vaaditaan eläinkokeita. Luonnonkosmetiikan sertifikaateista Zuiilla on BDIH sekä australialaisen luomutuotannon sertifikaatti.


Onko sinulla kokemuksia Zuiin meikkivoiteesta?

Kommentit

 1. Mä tykkään Zuiin meikkivoiteesta tosi paljon, pari purkillista käyttänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voide on kyllä hyvä, mulla tää sävy saattaa vain jäädä talvea varten. :)

   Poista
 2. Mulle tämä oli liian kevyt, mutta tosiaan jos ei kaipaa hurjaa peittävyyttä, niin tämä tekee ihon nätiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää on myös sellainen keskipeittävä mutta lisään joka tapauksessa meikkivoiteen päälle aina puuterin, ja tässä tapauksessa esim. mineraalipuuterin kanssa tulee jo aika lailla hurjan peittävä. :)

   Poista
 3. Mä tykkäsin tästä hulluna, mutta harmi vaan hankkimani sävy hapettui kasvoilla sen verran pahasti, etten voinut sitä käyttää :P Näytin liian Trump-henkiseltä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä, sillä mulla tämä näyttää ilman puuteria jopa asteen liian vaalealta. :) Mutta hapettuminen on tosiaan myös ihan omasta ihosta kiinni tosiaan!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^