Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecosin meikkejä BB-voiteesta must-meikkikynään | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecosin meikkejä BB-voiteesta must-meikkikynään

Benecosin meikit ovat pr-näytteitä.*mainoslinkki


Edullisen ja vegaaniystävällisen Benecosin meikit ovat päässeet ahkeraan syyniini kuluneen kesän mittaan (aiemmin käytin sarjan meikkejä ahkerastikin joitakin vuosia sitten!).

Luonnonkosmetiikan meikkien tärpeistä olen viime aikoina testannut hyvin peittävää BB-voidetta ja just täydellisen sävyistä valkoista kajalia ja pari muuta lompakkoystävällistä täkyä. Kaikki Benecosin tuotteet ovat edullisia, hinta on näilläkin postauksen tuotteilla noin 10 euron tietämissä.Benecosin meikit testissä: BB-voide, kajal ja meikkikynät 


Benecosin BB-voide on peittävyydeltään lähellä tavanomaisia meikkivoiteita eikä niinkään kevyesti sävyttävää voidetta, joksi sitä voisi nimensä perusteella luulla. Lopputulos on hieman kuultava ja pienet näpyt ja sävyerot yhdellä kerroksella helposti peittävä, ilman pakkelifiilistä. Voide kestää ilman puuteriakin sekaiholla kiitettävästi, mutta itse sudin vielä mattaisemman kevyen kerroksen puuteria tottumuksesta. Tämä on oletettavasti kuiva-normaali-ihoiselle suunniteltu, ja ainakin inci paljastaa kosteuttavia ja hoitavia kasviöljyjä ja hyaluronihappoa.

BB-voide on suhteellisen juoksevaa, mutta ei synteettisen silikonimaisen meikkivoiteen tavoin. Siksipä suosittelisin tämän levittämistä suht ripeästi ja ihan sormin, jolloin voide notkistuu sormien lämmöstä ja levittyy tasaisemmin. 

Meikkivoiteen hinta-laatusuhde on mielestäni todella hyvä, peittävyys, koostumus ja levittyvyys kaikki toimivat ihan suosiolla. Ainoa pieni miinus tulee itselleni siitä, että vaalea sävy Fair on silti pikkuisen liian tumma ympärivuotiseen käyttööni, mutta nyt kesänaamalle se sopii. BB-voiteen hinta on 11,90 euroa.*


Vasemmalta Benecosin BB-voide sävyssä Fair ja vertailun vuoksi Zuiin Olive Light ja Lily Lolon BB-voide Fair.  Sävyero on selkeä mutta saan kuin saankin kaikki toimimaan samalla naamalla vähän eri vuodenaikoina ja eri viimeistelypuuterin kanssa.Jos pitäisi valita yksi meikkikynä ainiaaksi, se olisi valkoinen kajalkynä. Vaalea sävy kirkastaa väsynyttä katsetta ja häivyttää punaisuutta silmän sisärajauksissa. Silmien alarajaus "vesirajasta" onkin usein ainoa silmänrajaus, mitä jaksan tehdä.

Benecosin White-sävyn kynässä sävy on just eikä melkein: valkoinen kajalkynä on pikemminkin luonnollisen kermanvaalea, joka ei pomppaakaan silmiltä niin erottuvasti kuin kirkas valkoinen.

Kajalkynät ovat pigmenttisiä ja sopivan pehmeitä myös silmän herkemmälle alueelle. Vedenkestäviä nämä eivät luonnollisesti ole, mutta vuotamattomilla silmilläni rajaukset kestävät useita tunteja hyvänä.

 Ja koska puhun kynistä monikossa, testasin myös perinteisen mustan kajalkynän: mielestäni tämäkin on hyvä perus-kajal, josta pigmenttiä ei tarvitse nyhtää ripsientyveen.

 Silmänrajauskynät ovat myös edullisimpia vegaani-kajaleita joita tiedän: *alle viisi euroa netissä.

 Benecosin silmänrajauskynistä seuraavat ovat vegaanisia: Black, White, Green, Olive ja Night Blue.Benecosin kulmakynät ovat kaksipäisiä: toisen pään harjalla voi sutia kulmat ojennukseen ja kynämallisesta päästä voi taas lisätä väriä. Testaamani Gentle Brown on hieman punaiseen taittava sävy, loput kulmakynät eli Brown ja Blondie ovat taas sitten neutraaleja tai viileitä sävyjä. 

Kulmakynän koostumus  ei ole yhtä superpehmeä kuin Lily Lolon duo-kynässä, mutta väriä ei tarvitse painamalla painaa - ja kynähän kuluu siis hieman hitaammin. Kulmakynän harjapää on tosi jämäkkä, jopa alussa vähän kovan tuntuinen. Kynä on aika pitkä, mutta esim. viikon käyttöajan (ja teroitusten) jälkeen se sopii jo paremmin meikkipussiin.

Tuntuu että toistan itseäni sanomalla että Benecosin meikit ovat "hyvää perusmeikkiä", mutta sitähän ne ovat ja positiivisella tavalla siis! ^_^ Kulmakynän sävy olisi mätsännyt itselleni ehkä sittenkin astetta viileämpänä, mutta tämä lempeä ruskeakin toimii arjessa hyvin. *Kulmakynien hinta on noin 5 euroa.
Ylhäältä alas: kulmakynä Gentle Brown, kajalkynä White, kajalkynä Black 


Ja valkoinen kajal ja kulmakynä tositoimissa:


Benecos on Petan ja luonnonkosmetiikkataho BDIH:n sertifioima, ja osalla tuotteista on myös Vegan-leima. Osassa sarjan tuotteissa on karmiinia tai mehiläistuotteita, mutta vegaaniset vaihtoehdot on merkattu esim. useimpien jälleenmyyjien tietoihin hyvin.

 Onko sinulla kokemuksia Benecosin meikeistä? :)


Kommentit

 1. Mä tykkään yli kaiken brändin huulipunista, ne on loistavia, ainoa huonopuoli niissä on se, että ne on nopeiten pilaantuvia huulipunia, joten en saa koskaan käytettyä niitä loppuun ennen kuin ne alkaa haisemaan pahalta. :( Onneksi hinta ei ole paha. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, ja harmi että punat eivät ole vegaanisia, muuten olisin jo kahminut niitä. :D

   Poista
 2. Hmm todella huono kokemus brändin meikkivoiteesta, voisiko se bb voide olla kuitenkin hyvä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuullut myös joskus aiemmin kritiikkiä siitä meikkivoiteesta, mutta BB-voide on mun mielestä ihan kelpo tavaraa. Ainut juttu on tosin tässä että kasvot kannattaa pohjustaa hyvin (ei liian kuivaksi tai kosteaksi) ja levityksen kanssa täytyy olla hitusen tarkempi kuin silikoni-ym. meikkivoiteiden kohdalla. :)

   Poista
 3. Brown kulmakynä käytössä mulla, tosi hyvä sävy, koostumus ja pysyvyys. Mulla on myös tuo vaalea kynä, mä en vaan oikein voi käyttää sisäkajaleita, silmät ei tykkää. Mut hyvä se on eikä siis kynän vika, etten voi käyttää. Oon käyttänyt sitä myös peitevärin tapaan kirkastamassa silmänalusia ja jopa näppyjen päällä. Tuohon sain vinkin Luonnonkaunis-blogista. Tuo bb-voide voisi olla kokeilemisen arvoinen, jos kerran peittääkin jonkin verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, tuo kynän monikäyttöisyys on todella nokkelaa! Kiitos muistutuksesta ja täytyypä kokeilla vielä peiteaineenakin. BB-voide on tosiaan hitusen peittävämpi, ehkä sellaista medium-tasoa. :)

   Poista
 4. Benecosin kulmakynä on hirmu hyvä ja kestää ikuisuuden ;D tykkään sen koostumuksesta, asettaa hyvin kulmakarvoja paikoilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestää varmasti, kun ei ole kovin pehmeä! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^