Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Crazy Rumors pienellä päivityksellä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Crazy Rumors pienellä päivityksellä

Crazy Rumor-huulirasvat pr-tuote, *mainoslinkki

Kun mietitään vegaanille sopivia huulirasvoja, top-sijoilla on vanha tuttu Crazy Rumors (ja nykyään myös ihana Hurraw...). Huulirasvat ovat kirjaimellisestikin makuasioita ja siinä Crazy Rumorsin kohdalla on tehty nappisuoritus.

Crazy Rumorsin huulirasvojen jujuna on niiden aidot, ihastuttavat maut ja tuoksut jotka muistuttavat pitkälti juuri sitä mitä purkin kyljessä lukeekin.

Crazy Rumorsilla on myös valikoima sävyttäviä Hibiskiss-huulikiilto, joiden pakkaukset päivittyivät juuri astetta houkuttelevammiksi. Sain mahdollisuuden testata uudistuneita voiteita ja verestää muistoja tavan huulivoiteiden kohdalla. Ja onhan nämä puikot aika ihania...! 

Päivitetty 2020.

Crazy Rumors -huulivoiteet: maukkaita, luonnollisia ja vegaanisia


Crazy Rumors oli pitkään  suurin piirtein ainoa merkki, jonka huulirasvat sopivat myös vegaaneille. Sarjan koko valikoima on vegaaninen ja yrityksellä on Leaping Bunnyn ja Petan sertifikaatit. 

Ainesosilta Crazy Rumors kelpaa myös luonnonkosmetiikaksi: voiteiden pohjana on kasviperäisiä öljyjä kuten makadamiaa, jojobaa ja sheavoita ja huulivoiteiden maut tulevat eteerisistä öljyistä ja steviasta.

Crazy Rumorsin huulivoiteiden koostumukset ovat kepeitä, ei-lähmäisiä, ja olen luottanut jo vuosia näiden kosteustehoihin.  Olen kuullut kommentteja että pieniä eroja koostumuksessa ja kosteutuksessa voi olla eri makujen kanssa, mutta mitään isoja vaihteluja en ole itse hoksannut. Joka tapauksessa suosittelen lämpimästijos etsit toimivaa, luonnollista ja eläinystävällistä huulirasvaa.


Hibiskiss- huulikiillot ovat tietenkin hibiskuksen eli kiinanruusun tuoksuisia. Crazy Rumorsin voiteissa on hyvin autenttinen ja erottuva maku, vaikka kyseessä onkin luonnollisemmat huulirasvat. Huulikiillot ovat makadamiaöljypohjaisia ja täten myös astetta kosteuttavampia. 

Kiiltojen pigmentti on aika hillitty ja sellainen että väriä voi lisätä suoraan peiliin katsomatta. Mutta verrattuna esim. Hurrawin pariin sävyttävään voiteeseen Hibiskisseissä on selvästi enemmän väriä ja sokerimaista kiiltoa. En ole sellaisten perinteisten tahmaisten ja  ns. kosteiden huulikiiltojen ylin ystävä, joten tällaiset huulirasvamaiset ovat enemmän käytettäviä. 


Ylempänä kuvassa swatchattuna Pearl on hempeä vaaleanpunainen purkkamainen sävy. Omilta huuliltani sävy ei kovin voimakkaasti erotu, mutta toimii meikitön meikki-jujuna. Coral on sitten taas enemmän neutraali pinkki, hieman tummempi. .Sain testisetissä myös pari limonadi-inspiroitunutta huulivoidetta. Makean kirpsakka Black Cherry ja autenttinen Cola-huulirasva, nom...! Kirsikat ovat herkkuja mutta cokista en juo oikeastaan ikinä, joskin huulirasvana colan maku toimii. Ja maistuu aivan autenttiselta juomalta. Crazy Rumorsin valikoimassa onkin sitten muita huulirasvoja aina purukumista jäätelöihin. Huulivoiteita voi sivellä huulille myös makeanhimossaan vaihtelevin tuloksin, hehe.


Crazy Rumorsin huulivoiteita voit ostaa monista ekokaupoista ja nykyään myös marketeista.

Craazy Rumorsin ajantasainen valikoima verkossa:

*Crazy Rumors - House of Organic

 *Biodelly - myös Hibiskiss -sävyttävät voiteet
Kommentit

 1. Mä haluisin tykätä Crazy Rumorsista, mutta tähän asti kaikkien testaamieni tuoksut ovat olleet ällöjä :/ mitkä ovat noista olleet sun suosikkeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, puhutaanko me samoista rasvoista - mun mielestä näiden tuoksutkin on oikein hyviä ja osa huulirasvojen miellyttävyyttä. Makuasioita. :D Mun suosikkeja on oikeastaan olleet kaikki paitsi Raspberry sherbet ja jokin limemaku...

   Poista
  2. Joku purkka oli ainakin ällö ja sit oon käyttänyt sellaisen omenasiiderin tuoksuisen, sekään ei ollu hyvä.

   Poista
 2. Crazy Rumoursit kuuluu mullakin omiin lemppareihin huulirasvoissa :) Noista sävyttävistä mulla ei ole kokemusta, mutta onpa kiva ulkoasu ainakin! Täytyykin testailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudistunut ulkoasu on tosi paljon entistä nätimpi! Hibiskissien tuoksumaailma on kaikissa sama vrt. huulirasvat, mutta eipähän tule sitten ylläreitä. :D

   Poista
 3. Ihanaa että Black cherry on myynnissä Suomessakin, se on mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi ihana huulirasva kyllä kirsikkafanille! <3

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^