Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edullisia luonnonkosmetiikan kasvoputsareita Avrilin tapaan | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edullisia luonnonkosmetiikan kasvoputsareita Avrilin tapaan

*mainoslinkkejä


Luonnonkosmetiikan puhdistusaineiden kanssa ikuisuusongelmana tuntuu olevan se, puhdistavatko ne "kunnolla". Jos yrittää poistaa ns. full face-meikkiä kokonaan vain misellivedellä tai puhdistusmaidolla, ei välttämättä onnistu, mutta geelit ja puhdistusvaahdot ovatkin sitten tehokkaampia.

Kasvoputsareita kuluu minulla tasaiseen tahtiin ja mieluusti käytän niistä pienemmän budjetin luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja. Kasvoille jäävään kosmetiikkaan taas voin satsata enemmän. Edullinen, *edullinen luonnonkosmetiikkasarja Avril on uusi tuotesarja Suomessa, mutta jo tuttu vieras monissa blogeissa.

Sain ensikosketuksen Avriliin puhdistusaineiden kautta kun hankin taannoin kolmen sortin putsaria sarjalta: miselliveden, puhdistusgeelin ja -vaahdon. 


Avril - luonnonkosmetiikan puhdistusaineet testissä


Avril misellivesi 


Avrilin misellivesi on miedon tuntuinen ja tuoksuinen, rauhoittavilla aloe veralla ja ruiskaunokilla boostattu puhdistusaine. Täytyy myöntää että pidin misellivesiä pitkään turhakkeina, mutta misellit ovat kuitenkin koukuttavia kasvojen hellävaraiseen ja "ei minkään tuntuiseen" putsaukseen.

Koko pakkelikerros ei poistu täydellisesti vanulapun kautta Avrilin misellillä pyyhkäisemällä, mutta se on kuitenkin useaa kasvovettä tehokkaampi putsari. Pyyhinkin misellivanulapulla pikemminkin joskus silmämeikkejä ja etenkin meikitöntä aamunaamaa. Misellivedestä kosteita kasvoja ei tarvitse välttämättä enää pestä ja puhdistuksen kuivattavuus onkin minimissään.

Hulppeaan 500 millin puteliin pakatun *miselliveden hinta on 12,90 House of Organicissa (josta putsarit myös ostin). Avrilin purkit ovat aika simppeleitä eivätkä  varsinaisia taideteoksia, mutta sisältö on hyvää ja hinta kompensoi designia. Avril luonnonkosmetiikan puhdistusvaahto

Varsinkaan synteettisiä puhdistusvaahtoja ei aina suositella jatkuvaan käyttöön kovin kuivaihoisille, mutta myönnetään, että niiden helppous ja pumpulinen pehmeys aina joskus vetävät puoleensa. Meikittömälle iholle en tarvitse vaahtoa, sillä pelkkä ihon oma rasva lähtee miedommallakin aineella (kuten vaikka misellillä). Ja vaikka hipiäni ei ole kesäisin varsinaisen kuiva, valitsen kompromissina mieluummin luonnonkosmetiikan vaahtoja.

Avrilin puhdistusvaahto edustaa kaikkea sitä mitä vaahtoputsarilta voi toivoa: se on pehmeä, hyväntuoksuinen ja tehokas. Vaahto on muhkeaa ja vähän synteettismäistä, ja pari - kolme pumppausta poistaa tiukassakin istuvan meikkivoide & mineraalipuuteri -kombon. Tämä tehoaa tarvittaessa jopa vesiliukoiseen silmämeikkiin.

Avrilin puhdistusvaahto on ehdoton tämän kolmikon lempparini. En lupaa luopua muista putsareistani tai siirtyä kokonaan vaahtoon, mutta tässä on hinta-laatusuhteeltaan tehotuote, joka poistaa meikit hujauksessa. *150 milliä pehmoista puhdistusvaahtoa on hinnaltaan 11,9 euroa.

 

Avril luonnonkosmtiikan puhdistusgeeli

Avrilin puhdistusgeelin tehot tai  hedelmäinen tuoksu eivät oikeastaan poikkea puhdistusvaahdosta. Tai erot tehokkuudessa ovat niin pienet, että en itse niitä juuri huomaa: meikit poistuvat hyvässä hujauksessa geelilläkin, ihan kokonaan. Kyse onkin lähinnä makuasioista, ja siitä, mistä oma ihotyyppi pitää eniten. Puhdistusgeelit ovat myös perinteisesti sekaihon ja rasvoittuvan hipiän tuotteita, mutta myöskään geeli ei tunnu ns. rutikuivattavalta. Koostumus on myös ihan mukavan geelimäinen, ei mitään lirua.

Puhdistusgeelin plussa meitsille on se, että se  kulkee myös helposti mukana kuntosalilla ja uimahallissa, sillä sitä raskii käyttää myös  vartalonpesuun suihkugeelin unohduttua (toisin kuin vaahtoa...). *Avrilin puhdistusgeeli on hinnaltaan 9,9 euroa, eli puhumme erittäin kohtuuhinnasta!Kuvassa geeli ja vaahto, voi arvuutella kumpi on kumpi ;)


Fiilikset Avrilista? Lupaavan simppeliä luonnonkosmetiikkaa jossa sisältö ratkaisee. Täytyykin tsekata seuraavaksi vegaanisten meikkien valikoima!

Avril on eläinkokeettomaksi Petan sertifioima ja luonnonkosmetiikaksi Ecocertin leimalla varustettu. Sarjan vegaaniset tuotteet on merkattu hyvin esim. House of Organicin nettikauppaan tuotetietoihin. Ihan kaikki tuotteet eivät ole ainesosiltaan vegaanikosmetiikkaa, esim. huulipunat ja ripsivärit eivät harmiksi sovi vegaanille.


Kommentit

 1. Mulla ei ole mitään kokemusta tästä brändistä, mutta esim. misellivettä voisin hyvin kokeilla, olen varsin ihastunut luonnollisiin misellivesiin. Tosi kivat ja eleettömät pakkauksetkin näissä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaikki kokeilemani tuotteet olivat kyllä hyviä, miselli on tosi hellävarainen myös. :) Mulla on varmasti jokin juttu että nämä pakkausten värit "särähtävät silmään" vähän, mutta eivät ne mitään rumia kuitenkaan ole. :D Makuasioita...

   Poista
 2. Mulla on ollut Avrilin puhdistusöljy, ja siitä pidin vaikkei se ollut aivan kaikista tehokkain mutta riittävä. Mä kyllä tykkään näistä pakkauksista, ne on modernin simppelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avrililla on tosiaan vielä vaikka mitä putsareita, öljyjä mulla löytyy tällä hetkellä pari jo omasta takaa. Pakkaukset on kyllä simppelit ja ihan jees. :)

   Poista
 3. Nää kuulostaa tosi hyviltä! Miselliä ja vaahtoa voisinkin hankkia testiin. Kuten instassa sanoinkin niin tykkään merkin puhdistusliinoista niin uskon et tykkäisin näistäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nää onkin tosi hyviä eikä tullut tehtyä hutiostoksia! Wish listilla onkin jo pari muuta Avrilia odottamassa. :)

   Poista
 4. Ä tykkään näistä pakkauksista, raikkaat ja simppelit 😊 Voisin kyllä hankkia merkiltä jotain ihonhoitotuotteitakin kokeiluun, ainoa kokemus tähän asti on luomiväripaletista joka olikin ihan huippu 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmistö taitaakin olla pakkausten ulkonäön puolella! Muistankin hei lukeneeni sun blogista siitä luomiväripaletista. ^_^

   Poista
 5. Mä en ole vielä Avrilin tuotteisiin tutustunut ollenkaan, mutta ehkä jossain vaiheessa. Mulla aina kestää vähän aikaa innostua näistä halvemmista sarjoista, vaikka eihän se hinta aina ratkaise onko tuote hyvä vai ei. Purkit ihan ok, mutta ei mitenkään erityisemmin saa sydäntä sykkimään nekään :D Kirjoitin just tänään Floramen tuotteista blogissa ja siinä on just sellaista purkkia, mistä mä innostun. Eikä se hintakaan nyt niin paha ole, jos puhutaan reilun parinkympin tuotteista, joissa luomuprosentit on hirveän korkealla. Mutta joo, ehkä mä jossain vaiheessa annan Avrilillekin mahdollisuuden :) Pitäähän ennakkoluuloja aina uhmata! Mutta vaahtoja ja misellivesiä kun en niin käytä, niin lähden jostain muusta liikkeelle. BB-voidetta on ainakin kuulemma kehuttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aivan sama asetelma, jotenkin tämä halvempi sarja jäi pitkäksi aikaa huomaamatta. Kuitenkin hinta ratkaisee mullakin usein ja hyvä kun tutustuin, tykkäsin kyllä Avrilista! Purkit on ihan nättejä, mutta vähän samaa mieltä että eivät mitään supersykkiviä. ;)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^