Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesä kynsillä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesä kynsilläOranssi on usein kesäisten meikkivinkkien tuttu väri yhdessä sinisen kanssa, mutta myönnetään että oranssi ei houkuta itseäni kuin pieninä ja harkittuina annoksina. Esimerkiksi huulipunista valitsen lähes aina ne kylmempään sävyyn taittavat punat oranssien sijaan. Mutta, hurahdanpa silloin tällöin minäkin ja kaivan varastostani sen oranssia - onhan se kesäinen ja raikas väri all in all! 

Priti NYCin Remember Me on sopivan hillitty oranssi kynsilakka: glitteriä ja kiiltoa, mutta ei aivan hot-oranssia väriä. Ja ei heti huomaa, jos manikyyri rispaantuu vähän. ;) Priti Nyc on kokonaan vegaaninen USA:lainen 5-free kynsilakkamerkki, ja sarja on Leaping Bunny-listalla.


Päällyslakaksi valikoitui NCLA:n Gelous, joka onkin saanut suitsutusta monessa blogissa aiemmin. Lakka on suunniteltu ilman kynsiuuneja tai muita härveleitä käytettäväksi geelimäiseksi päällyslakaksi.

Gelous jättää kynnen pinnan kiiltäväksi ja astetta kovemmaksi, eli totta tosiaan vähän kuin geelimäiseksi. Koostumus on myös paksumpi ja hieman manikyyriä tasoittava kuin esimerkiksi NCLA:n Gloss it-lakassa tai ns. normipäällyslakoissa.

Lakka kuivuu nopeasti ja lukitsee manikyyrin himpun verran pidemmäksi aikaa kuin käyttämäni muut päällyslakat. Riippuu paljon värilakasta ja kynsien kunnosta miten pitkään manikyyri kestää, itselläni kaksi rispaantumatonta päivää Gelousin avulla on jo hyvin. Hyvän päällyslakan etsintä on itselleni pieni haaste, mutta Gelousin voisin hankkia uudelleenkin sitten kun joskus tästä ensimmäisestä jättää aika. NCLA on 7-free kynsilakkamerkki, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Sarja on Petan sertifioima.
Kynsienlakkauksen ärsyttävin vaihe on yli menneiden lakkausten sotkujen siistiminen. Tähänkin vaivaan on kehitetty jelppiä, nimittäin kynsilakankorjauskyniä. Jep, tämä ei ole välttämätön tarvike mutta lakkausta helpottava kyllä. Korjauskynässä on siis poistoaineella varustettu tussimainen pää, jolla voi sipaista turhat kynsinauhoille ja sormille menneet sotkut pois siististi. Parhaiten tämä toimii kun lakka on vielä vähän kosteaa tai ei aivan kuivunutta. Mukana on myös kolme vaihtopäätä ja vaihdon tarpeen huomaa tussipään pienestä kuivumisesta.Ostin NCLA:n tuotteet Cesar's Shopista pienen alekampanjan aikana. Gelous-päällyslakka on täysihintaisena 19,9 e ja korjauskynä 8,9 euroa. Myös Sokos myy joitain NCLA:n tuotteita.

 Priti NYCin lakkoja myy eleven.fi, jossa ei valitettavasti ole tätä muutama kuukausi sitten ostamaani oranssia enää jäljellä, mutta muutama muu Pritin lakka kyllä löytyy. Pritin lakat ovat täysihintaisena 14,8 euroa.


Kommentit

 1. Onpa kivan mehukas ja hedelmäinen väri, sanoisin tota täydelliseksi mandariiniksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, aivan kuin mandariini (siinä myös hedelmä josta en pidä) :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oranssi on mukavan heleä kesään, täytyy myöntää. :)

   Poista
 3. Onpa ihanan heleä oranssi lakka! Tuo Gelous-päällyslakka on muuten loistava, mäkin käytän sitä! :)

  VastaaPoista
 4. Alkoi tuo väritön päällyslakka kiinnostaa. :)

  Anteeksi kielipoliisuuteni, mutta kansalaisuudet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gelous on parhaimpia päällyslakkoja joita tiedän!

   Käsittääkseni kansalaisuuden saa kirjoittaa isolla kun kyseessä on lyhenne: http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/251 ja http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=996. "USA:lainen" ei ehkä ole parasta suomen kieltä, mutta omilta kouluajoiltani olen kirjoitusasun oppinut. ;)

   Poista
  2. Ai, tuopas oli uutta tietoa minulle! :O Kiitos sivistämisestä! :)

   Poista
 5. Ohh tuo gelous kuulostaa täydelliseltä! Nyt on alus- ja päällyslakat etsinnässä ja valikoimaa onkin enemmän mitä olen ajatellut (joka vain vaikeuttaa taas valintaa..) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gelous <3 NCLA:lla on myös sellainen yhdistetty alus- ja päällyslakka. Ja valikoimaa vegaanisista ja free-päällys/aluslakoista onkin jo aika paljon. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^