Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäkuun paras kosmetiikka '17 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäkuun paras kosmetiikka '17

Tänään on tuttuun tapaan vuorossa kuluneen kuukauden kosmetiikkasuosikit: ihonhoitoa, meikkejä ja jopa hiustuote päätyi mukaan. Suomen kesässä pitää perinteisesti suorittaa kaikkea kivaa kesätekemistä (mökkeilyä ja mitä kaikkea) mutta itse olen olosuhteidenkin pakosta vähemmällä kesäsuorittamisella pärjännyt. Ja lisäksi stressi on pahaksi iholle, joten suosikkituotteidenkin teho laskee mikäli ottaa paineita. ;)

No mutta, ne  suosikit. Aloitetaan kasvotuotteista.

Osa postauksen tuotteista on saatu blogin kautta.


Atopik on uudehko suomalainen Naviterin valmistama herkän ihon sarja, jonka tuotteita testasin jokin aika sitten. Testisetistä mieluisaksi jäi pieni puteli kauraöljyä, joka toimii paikallisesti kasvojen kuivien kohtien elvyttäjänä. En osaa käyttää öljyä päiväisin, mutta iltarutiiniin se sopii lisäkosteuttajaksi kasvovoiteen lisäksi.

Dabban kukkaisvedet ovat vähän hidden gem-osastoa, mutta näissä pienen latvialaisen firman puteleissa on jotain simppelin kiehtovaa. Kukkaisvesiä on useita eri lajeja ja yhdessä putelissa on vain paria ainesosaa. Käytän näitä ihan vain kasvovetenä tai -suihkeena. Jos etsit monikäyttöistä kasvovettä jossa on mahdollisimman vähän mutta harkittuja ainesosia, Dabba on just passeli. Kanerva-kukkaisvesi on erityisesti puhdistava, tasapainottava ja supistava eli sopii myös epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Isommat putelit Dabbaa ovat 16,50 euroa per suihkepullo. Sarjalla on Ecocert eikä Dabba myöskään toimita Kiinaan tai muille alueille jotka vaatisivat eläinkokeita.Lily Lolon Sculpt & Glow contour -duo on sopivan kesy aurinkopuuteri-duo vaaleallekin iholle, sillä sävyä saa hyvin kerrostettua. Olen todella laiska ja osaamaton tekemään mitään hienompia contoureja, mutta välillä tulee sudittua pientä varjostusta. Ja siihen sopii täydellisesti pressattu duo, joista tummempi sävy on matta ja vaaleampi hennon hohtava.  Contour -duon hinta on edullisimmillaan 19,90 euroa. Kirjoitin duosta aiemmin täällä.

Bottega Verden Maximeyes -ripsarin hyvä ja huono puoli on siinä, että se ei lähde aivan helposti silmiltä pois. Eli pelkkä vesipesu ei riitä vaan tarvitaan oikea puhdistusaine, mutta kestääpähän tämä myös tihkusateessa. Tuote ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta kesäkuussa tätä tuli suosittua epävakaiden säiden vuoksi.


Ihme ja kumma, mutta kuukauden suosikit -postaukseen pääsee tällä kertaa myös shampoo. Faith in Naturen Brave Botanicals -sarjan ruusushampoo on hyväntuoksuinen ja normaalikuntoiset hiukset hyvin ilmaviksi pesevä. Tällä hetkellä hiuspohjani on ollut myös kiltisti, joten luonnonkosmetiikan shampookin on toiminut hyvin. Shampoon kerrotaan olevan etenkin kuiville hiuksille, mutta varsinaista korjaavaa efektiä sillä ei ole: sen sijaan ne pesutehot ovat se seikka joka tässä on parasta. Shampoon hinta on kohtuulliset 9,95 euroa* ja kirjoitin shampoosta aiemmin tässä postauksessa.

Lushin Silky Underwear on jasmiinintuoksuinen vartalopuuteri. Näitä ei oikein olekaan muilla merkeillä vegaanisena? Kuvauksen mukaan tuote on vartalon mietoon parfymointiin tarkoitettu, mutta itse käytän tätä ihan arjen helpottavana kosmetiikkana, sillä se imee kosteutta itseensä ja esimerkiksi vaatteet on nopeampi pukea suihkun jälkeen tämän avulla. Ja kesällä puuteri on pätevä kevyenä kosteuden imijänä hikoillessa (mutta ei korvaa dödöä). Hinta on Lushilla 13,95, itse ostin tämän Lushin joulualesta taannoin.


Vielä kerran Algamaris-hypeä! Kirjoitin luonnonkosmetiikan aurinkovoidesarjasta toukokuussa. Pumppupullossa oleva aurinkovoide osoittautui kätevämmäksi sekä kasvoille että vartalolle, sillä se levittyy nopeammin kuin isomman suojakertoimen kasvovoide. Tämä ei ole myöskään vastoin pelkojani aiheuttanut näppyjä tai tukkeumia kasvoille, joten ehdottomasti, jatkoon. Hyvä luonnonkosmetiikan aurinkovoide ei ole kovin helppo löytää ja onneksi sain mahiksen testata näitä, säästyin tuskailulta. Hinta on nyt 21,15 euroa (ale).

Vartalotuotteista ehdottomasti Patykan vartalovoide ansaitsee myös maininnan, mutta en enää laiskana lähtenyt kuvaamaan sitä sillä kirjoitin tuotteesta vähän aikaa sitten. Laiskuus iski myös tämän postauksen kuvissa, mutta valkoinen tausta on ainakin selkeä, hehe.


Tuttuja tai mielenkiintoisia tuotteita joukossa? ^_^Kommentit

  1. Dabban kukkaisvedet ovat ihania niin sisällöltään kuin pakkaukseltaan. Vaikka jännitänkin aina, että tiputan pullon kaakelilattialle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on noissa lasipulloissa aina pienenä jännitysmomenttina. Mä kuitenkin uskallan säilyttää niitä jopa kylppärissä. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^