Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

MOA & ihoa hellivät luonnonkosmetiikan öljyt | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

MOA & ihoa hellivät luonnonkosmetiikan öljyt

Kun ihonhoidon öljyjen makuun (noin kuvaannollisesti) pääsee, niistä ei tee mieli päästää irti. Eikä onneksi tarvitsekaan! Luonnonkosmetiikan valmistaja MOA eli Magic Organic Apothecary on ollut minulle pitkään tuttu nimeltä. Sain testiin sarjalta todella kauniisti pakattuja öljyjä kaksin kappalein: kasvojen Aphrodite-öljyn ja Hello Sunshine -öljyn vartalon hellimiseen.

Tuotteet on saatu blogin kautta.

MOAlla on eläinkokeettoman kosmetiikan Leaping Bunny -sertifikaatti ja sen tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit, vaikka luonnonkosmetiikan sertifikaatteja sarjalla ei olekaan. Pienimuotoisella sarjalla on vain muutama  harkittu tuote valikoimassaan.

MOAn seuraavat tuotteet ovat ainesosiltaan vegaanikosmetiikkaa:
Aphrodite Oil
Hello Sunshine
Fortifying Green Bath PotionJos pitäisi valita yksi kasvoöljy autiolle saarelle, se olisi ehdottomasti ruusunmarjapohjainen. MOAn Aphrodite -öljyn salaisuutena onkin tämä ravinteikas marjaöljy jonka kerrotaan sopivan ihan jokaiselle ihotyypille ikääntyvästä rasvaiseen. Öljycocktail ei tuki ihohuokosia joten se sopii myös epäpuhtaalle iholle, mutta on samalla kosteuttava kuivallekin iholle. 

Ruusunmarjaöljy on tunnetusti A ja C -vitamiinipitoinen ja täynnä hyviä rasvahalppoja. Öljyä käytetään esimerkiksi juonteiden tasoittamiseen, kuivan ihon hoitoon, aknearpiin ja auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin. Lisäksi MOAn öljyssä on mm. kosteuttavaa ja rauhoittavaa damaskuksenruusuöljyä, ihonsävyä tasoittavaa siankärsämöä ja puhdistavaa ja tasapainottavaa geraniumia. Vaikka purnukoita kaapeissani riittää, öljyn kaltaiset simppelit multituotteet ovat suosikkejani.


Aphrodite -öljy on enimmäkseen miedon ruusunmarjan tuoksuista ja oikeastaan väritöntä (verrattuna esim. Pain ruusunmarjaöljyyn). Iholle se tasoittuu hieman öljyiseksi, joten käytän sitä öisin kasvovoiteeseen sekoitettuna,  jolloin öljy lukitsee kasvovoiteen kosteuden. Pienen öljyn tunnun kestää, kun sekaihon kuivat kohdat ovat tasoittuneet ja ihon kimmoisuus parantunut. Pigmenttien hoitaminen sen sijaan vie hyvältäkin tuotteelta viikkoja ennen ensi merkkejä. Kumpa vielä muistaisin aina käyttää kasvoöljyä. ;) Muutama tippa öljyä riittää kasvoille ja kaulalle ja säilyvyys avaamisen jälkeen on huikeat 36 kk. Hinta-laatusuhde on minusta kohdallaan: turkulaisen maahantuojan Organic Youn putiikissa öljyn hinta on 28 euroa.Hello Sunshine -vartaloöljy on puolestaan pientä kesäfiilistä purkissa: kirpsakkaa sitrustuoksua ja ihoa hoitavia ainesosia. Vahvin tuoksu on aitoa sitruunaruohoa, ei parfyymimaista keinotekoista aromia. Vartaloöljyä kuvataan energisoivaksi ja ravitsevaksi: sitrustuoksu toden totta piristää ja ainesosissa on myös paljon ihoa helliviä kasviainesosia. Öljyn eukalyptus ja siankärsämö ovat myös omiaan kipeille lihaksille hierottavaksi.

Ihoöljy jättää hennon öljyisen pinnan hipiälle ja käytänkin sitä myös yötä vasten. Raikkaan öljyn hierominen elvyttää jumiutuneita paikkoja jo siltänään, ja lisäksi mukana tulee luonnollinen kosteusboosti, josta kuivan kutiseva ihoni kiittää. Tummaan muovipulloon pakatun öljyn hinta on 27 euroa Organic Youssa.
Kommentit

  1. Nää vaikuttaa tosi hyviltä, varmaan pakko jossain vaiheessa hankkia 😊 Rakastan öljyjä enkä halua niistä enää luopua 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin tämä kasvoöljy on mulle hidden gem-osastoa, mukavan monikäyttöinen öljy joka mukautuu ihon kenkkuiluun. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^