Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies & kaksi kasvovettä: Palmarosa ja White Tea | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies & kaksi kasvovettä: Palmarosa ja White Tea

                                                                                                            Sis.mainoslinkkejä*

Jos ihonhoidon tuotteita pitäisi jostain karsia, kasvovedet lähtisivät viimeisimpien joukossa. Onneksi ei tarvitse, sillä nämä ihonhoidon pikku apurit ovat itselleni jo lähtemätön osa ihokriisien selättämistä ja ihon kunnon ylläpitoa.

Lähes äimistyin kun huomasin että en ole testannut yhden all-time-fave-sarjani eli Neal's Yard Remediesin kasvovesiä ollenkaan, joten korjasin asian kahdella kasvovedellä: epäpuhdasta ihoa puhdistavalla *Palmarosalla ja kosteuttavalla *White Tea -suihkeella

Luonnonkosmetiikkaa  hyvin eettisin standardein tehtailevalla Neal's Yard Remediesillä onkin kymmeniä (satoja?) tuotteita, joten ei ihme, että kaikki eivät ole tuttuja. Molemmat kasvovedet ostin itse. 

Päivitetty 2020
neals yard remedies luonnollinen kasvovesi

Neal's Yard Remedies luonnonkosmetiikan kasvovedet vertailussa


Ihan aluksi pieni brändikertaus. Neal's Yard Remedies on eettinen kosmetiikan tuotesarja, jolta löytyy to-della paljon vegaanikosmetiikkaa eri ihotyyppien tarpeisiin päästä varpaisiin. Tuotesarjalla on sertifikaateista Leaping Bunny ja osin myös luomukosmetiikan Soil Association, ja yksittäisten tuotteiden vegaanitiedot on merkattu useiden jälleenmyyjien tuotetietoihin jo hyvin.

NYR panostaa paljon ekologisuuteen ja aidosti iholla toimiviin ainesosiin, ja hinta-laatusuhde on täten todella hyvä.
Purifying Palmarosa sopii epäpuhtaalle iholle kasvovedeksi 


Kasvovedet ovat ominaisuuksiltaan eroavat, mutta toimivat hyvin molemmat samalla hipiällä eri vaiheissa. Jykevässä lasipullossa oleva Purifying Palmarosa -kasvovesi kuuluu Neal'sin rasvoittuvan/sekaihon ja epäpuhtaan ihon linjaan. Kasvovesi lupaa hillitä epäpuhtauksia, supistaa ihohuokosia sekä tasapainottaa talintuotantoa.

Raaka-aineista taikapähkinä on tunnetusti tasapainottava ja puhdistava, mahonia ihoa kirkastava ainesosa ja aloe vera rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Ja toki kasvovesi myös viimeistelee puhdistuksen ja poistaa viimeisetkin meikit.

Kevyen ihohuokosia supistavan lopputuloksen jättävä Palmaros- kasvovesi onkin pätevä myös iholle joka ei ole enää teini-iässä, mutta käyttäytyy joskus niin. Ei kuivata, mutta vaatii kosteusvoiteen, ja tukee myös koko ihonhoitoa. Kasvoille jätettävät tuotteet ovatkin niitä, joihin mieluiten panostan. Palmarosa-kasvoveden tuoksu ei ole erityisen hurmaava, mutta ei missään nimessä luotaantyöntävä, ja joka tapauksessa nopeasti haihtuva.


White Tea -kasvosuihke on luonnollisten kasvovesien klassikko monelle ihotyypille


White Tea -kasvosuihke on puolestaan rauhoittava ja kosteuttava kasvosuihke, joka toimii ns. jokaiholla.

Antioksidanttirikas valkoinen tee on ihoa erityisesti rauhoittava ainesosana ja kehäkukka toimii tasapainottavana ja tulehduksia hoitavana tehoaineena.

Koska ihoni osaa olla sekä rasvoittuva että kuiva, virkistävä kosteussuihke löytää myös paikkansa ihonhoitorutiinista: kevyenä virkistäjänä, kosteutuksen apurina ja ihan myös basic-kasvovetenä.

Suihkepullo sekä säästää vanulappuja että toimii kasvojen nopeana virkistäjänä.

Vanha kikka (etenkin kuivaihoisille) on suihkauttaa kasvovettä mineraalimeikin päälle kasvoille, jolloin lopputulos muuttuu nopeammin vähemmän mattapintaiseksi.

Siinä missä Palmarosa-kasvoveden 200 milliä ei ole mikään matkakoko, kasvosuihke on jo pieni ja näppärä. Ja tämän tuoksu on puolestaan aika mitäänsanomaton ja mieto.

Neal's Yard Remedies ostopaikat 


House of Organicissa on tällä hetkellä Suomen laajin valikoima Neal's Yard Remediesin kosmetiikkaa. Siellä *Palmarosa-kasvoveden hinta on 24 euroa ja *White Tea -kasvosuihkeen 17,9 euroaOstaisin molemmat kasvovedet uudelleen!  Etenkin Palmarosan tyylistä puhdistavaa mutta ei rutikuivattavaa kasvovettä on välillä haastava löytää vegaanisena.

Muita verkkokauppoja, joista löydät NYR-kosmetiikkaa

*Biodelly

*Jolie Shop 


Onko paikalla muita Neal's Yard Remedies-faneja? ^_^

Kommentit

 1. Mielenkiintoisia! Mulla on Niilolta pari käsirasvaa, sae hunaja on parempi ja tosi hyvin kosteuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut myös "Niilon" jokin pumppukäsirasva, tykkäsin kyllä ja oli riittoisa. :)

   Poista
 2. Neal`sin kasvovedet ovat aivan ihania. Rakastan noita pulloja, olen ostanut noihin isompiin pulloihin pumpun niin on mukavampi käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai näihin saisi myös pumppuja. :o Tuon isomman putelin suuaukko on tosiaan aika iso ja pumppu olisi kätevä!

   Poista
 3. Meinasin kerran ostaa tuon taikapähkinäveden, mutta sitten tuli vastaan tarjous Balm balmin vastaavasta ja ostin sen. En ole vaan vielä testannut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tarkoitatko sellaista pelkkää taikapähkinäsuihketta? Ainakin Neal'silla on myös sellainenkin. Mä olen myös huomannut Balm Balmin suihkeen ja katsellut sitä sillä silmällä. :D

   Poista
 4. Molemmat kuulostaa hyviltä ja pullojen ulkoinen olemuskin miellyttää :) Mulla on Neal Yardsin tuotteista tosi vähän kokemuksia, mutta aion kyllä jossain vaiheessa perehtyä sarjaan paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset pullot on tosi nättejä! Suosittelen tutustumaan, jos ja kun tykkäät luonnonkosmetiikasta. :)

   Poista
 5. NYR on <3. Mä oon kasvovesistä kokeillut Palmarosaa ja Frankincenseä, joka suihkepullossa. Tuon Frankun hankin viime syksyn reissua ja pitkää lentoa varten, se onkin ihana, mutta suuttimesta tulee turhan kova suihkaus. Vanun kautta siis kivempi käyttää.

  VastaaPoista
 6. Ai niin, lisäys edelliseen.. :) Oonhan mä kokeillut tuota White tea-suihketta myös pikkupullollisen verran, ihana sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä suihkeita ja kasvovesiä onkin aika paljon kokeiltavaksi asti! Mulle on ainakin ollut sopiva tuo White Tean suihkuttimen kovuus, mutta voihan se olla että sulle sattui Frankusta (hyvä sana!) vähän "jännempi" versio. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^