Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kauneuskonsultti Glamlin vegaanivinkkelistä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kauneuskonsultti Glamlin vegaanivinkkelistä

 Boksi on saatu blogin kautta


Joko Glamlin on sinulle tuttu? Kyseessä on äskettäin Suomeen saapunut verkkopalvelu, jossa Glamlinin kauneuskonsultti valitsee juuri sinulle mätsäävää kosmetiikkaa kertaluontoiseen pakettiin. Tuotevalinnat perustuvat asiakkaan toiveisiin, joita kartoitetaan täyttämällä oma kauneusprofiili-kysely ja keskustelemalla henkilökohtaisesti konsultin kanssa chatissa. Ah, kerrankin kaikkea ei tarvitse miettiä itse!

Koska palvelun juju on personointi ja henkilökohtaiset toiveet, Glamlin-kosmetiikkapaketti on mahdollista saada myös vegaanikosmetiikalle räätälöitynä. Pääsin testaamaan palvelua blogin kautta ja paketista tulikin hyvin omannäköiseni. Kuulemma Glamlin ei olekaan lähettänyt kahta samanlaista pakettia. En oikeastaan tilaile kosmetiikan ylläribokseja, mutta Glamlinissa henkilökohtainen keskustelu vakuutti ja tätä ylläriä oikeasti odotin postista.

glamlin kokemuksia

Glamlin - kauneuskonsultti valitsee ihonhoitotuotteet netissä puolestasi


Glamlin-konsultaatio aloitetaan täyttämällä oma kauneusprofiili vastaamalla kysymyksiin, jotka koskevat omia kauneudenhoitorutiineita, -pulmakohtia ja -toiveita. Kauneusprofiilin voi täyttää heti etusivulta.

Kysymykset olivat aika helppoja ja monivalintatyylisiä, ja lisätietoja oli mahdollista kirjoittaa erilliseen kenttään. Profiilissa kysyttiin ihon- ja hiustenhoidosta ja meikkauksesta, ja tässä vaiheessa pystyi valitsemaan, mihin erityisesti halusi Glamlin-pakettinsa kohdistuvan.

Itse valitsin kasvojenhoidon ja sitäkin rajasin tarkemmin puhdistustuotteisiin. Glamlinin hintahaarukan voi itse päättää vaihtoehdoista, jotka alkoivat noin 80 - 100 euron kohdalta (itselläni hintarajaus oli noin 100 e). Tuotemäärät riippuvat varmasti omista preferensseistä ja budjetista. Kannattaa myös tsekata Glamlinin FAQ -osio!

Koneälyn jälkeen messiin astuu asiantuntija, jonka kanssa chatataan Facebookin Messengerissä (onnistunee myös sähköpostilla?).

Chatissa kauneuskonsulttini Henna kysyi vielä muutaman tarkentavan  kysymyksen ihonhoitorutiineistani ja normaalisti käyttämistäni tuotteista. Olin valinnut jo kauneusprofiilikyselyssä haluavani pakettiin vain luonnonkosmetiikkaa. Konsulttini tiesi että olen bloggaaja ja varmisti vielä että haluanhan vain vegaanista kosmetiikkaa.

Lisäksi kerroin pari merkkiä joilta en halunnut tuotteita (olin tosi vaikea!). Mutta pelko pois muut kosmetiikkarajoitteiset, vegaaninen kosmetiikka ei tuottanut tässä vaikeuksia, mutta vegaanitoiveet kannattaa viimeistään chatissa kertoa. Glamlinilla on laaja reservi monenlaista kosmetiikkaa, josta löytyy vaihtoehtoja myös vegaanisena.

Paketin saapumisessa meni noin viikko, mutta siitä syystä että pakettiin mukaan tulevaa tuotetta odoteltiin hetken aikaa Glamlinilla (myönnän, olin jo vähän kärsimätön). Paketti olikin sitten tosi kauniisti pakattu!
Glamlin vegaanisella luonnonkosmetiikalla


Paketin kosmetiikat ovat sellaisia joita olen itsekin sillä silmällä katsonut ja koenkin että tuotevalinnat olivat onnistuneita. Etsin rasvoittuvalle (sekaiholle) tarkoitettuja tuotteita. Kerroin että puhdistustuotteet houkuttavat erityisesti, ja chatissa kävi ilmi että kuorinta ja naamiotkin tuppaavat jäämään ehkä liian vähälle käytölle.

Paketista löytyi sitten Madaran Detox-naamio ja kaksoispuhdistuksen ässät: Patykan puhdistusöljy ja Absolutionin puhdistusgeeli. Kaksoispuhdistus on tehokkaimpia tapoja saada ne ihan kaikki meikit pois kasvoilta: ensin öljy irrottaa meikit ja geeli viimeistelee puhdistuksen ja poistaa öljyn.

Patykan puhdistustuotteet ovat juuri uudistuneet ja niitä on kehuttu aiemminkin, enkä ihmettele. Hyväntuoksuisen (!) puhdistusöljyn koostumus on ihanan silkkinen, ei-lähmäävä ja ennen kaikkea tehokas, ja tämä ei "tunnu" tippaakaan luonnonkosmetiikalta. Tämä on ehdottomasti paketin suosikki.

Absolution on minulle uusi tuttavuus, vaikka sarjalla onkin paljon vegaanisia purkkeja. Puhdistusgeeli sisältää mm. rauhoittavaa roomankamomillaa ja valkopajua, joka tasapainottaa ja hillitsee talintuotantoa. Geelin kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille eikä se hermostuta ihon omaa suojakelmua. Tuoksu ei ole paras kaikista, mutta tämä puhdistaa meikit sujuvasti eikä kiristele kasvoilla.

Madaran Detox -naamio parin viikon välein käytettävä syväpuhdistava ja supistava naamio. Melkein hävettää että naamioiden käyttö jää vähemmälle, sillä ne ovat avainasemassa tukkeutumien ja epäpuhtauksien hoidossa. Naamio kuivahtaa iholle kuten mutanaamiot aina, mutta lopputulos on kyllä astetta puhdistuneempi ja hehkeämpi iho. Naamion nipistelyn tunteen kerrotaan olevan normaalia, mutta itse en tällaista havainnut. Kuudes aistini kertoi (hehe), että tämä tulee paketissa, mutta kaksi muuta olivat tosiylläreitä.


Pakettiin on vieläpä kerätty todella selkeät ohjeet tuotteiden käyttöön ja tietoa tuotteiden ominaisuuksista. Itse asiassa jokaisen purnukan ympärillä on vielä kuminauhalla kiinnitetty pieni ohjelappunen. :)  Jos kaikki paketin tuotteet pitää, saa vielä -10 % alennuksen loppusummasta (avaamattomia tuotteita voi palauttaa). Glamlin on kertaluontoinen palvelu. Lisätietoa palvelusta näet Glamlinin nettisivuilta.

Fiilikset Glamlinista? Suosittelen, jos etsit asiantuntevaa ja personoitua apua kosmetiikkapulmiin. Palvelussa voi  rauhassa kertoilla omista toiveista ja rutiineista asiantuntijalle. Kosmetiikkatoiveisiin ei voikaan vastata helposti ellei tiedä esim. kysyjän ihotyyppiä ja muita rutiineita (ja samalla sori joillekin kommentoijille: en osaa tai uskalla suoraan aina kommentoida  yleispäteviä tuotteita jotka sopisivat kaikille samalla tavalla!).

Onko sinulla kokemuksia Glamlinista?Kommentit

 1. Musta tää on tosi kiva idea ja mitä olen nähnyt muilla bloggaajilla sisältöä niin tuotteiden valinnat on osuneet aika nappiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme että kukaan ei ole aiemmin keksinyt Glamlinia! :)

   Poista
 2. Mäkin olen lukenut tästä muista blogeista ja tuotteet ovat aina olleet tosi laadukkaita, vaikka toki tämä maksaa enemmän verrattuna Betteboxiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betteboxin sisällössä on usein paljon markettikosmetiikkaa ja perustuotteita, vähän kaikkea kaikille-tyyliin, mutta Glamlinissa juurikin personointi ja palvelu ovat se juju joten en vertaisi näitä ihan suoraan. Ja Bette Box ei sovi vegaanille. ;D

   Poista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Täytyy pitää mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tekee kosmetiikkavalinnoista helpompaa. Mulle on aina pulma löytää hyviä putsareita!

   Poista
 4. Vau, kuulostaapa hyvältä palvelulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen fiilis kyllä jäi että palvelu on oikein onnistunut. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^