Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran vartalotuotteissa hedelmäisiä tuoksuja | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran vartalotuotteissa hedelmäisiä tuoksuja

                                                                                                    Lavera vartalotuotteet saatu blogin kautta.

Laveran vartalotuotteet - vartalovoiteet ja suihkugeelit luonnonkosmetiikan ihanilla tuoksuilla


Hajusteettomat vartalotuotteet kuuluvat mielestäni kosmetiikan vähän tylsempään osioon... Siis siinä tapauksessa, ellei ole pakko käyttää allergian, yliherkkyyden tai esim. työpaikan vuoksi hajustamattomia vartalotököttejä. Rikon sääntöjä myös silloin, kun oikeaoppisesti olisi parasta käyttää parfyymin seurana vain hajustamattomia vartalotuotteita jotta parfyymi pääsee itse esille. Vältän kuitenkin voimakkaasti tuoksuvia synteettisiä vartalotuotteita, sillä en tykkää keinotekoisen parfyymimaisista vartalotuotteista.

Luonnonkosmetiikan vartalotuotteiden tuoksut usein haihtuvat nopeammin, mutta niiden vienot tuoksut jaksavat viehättää pidempään kuin vahvan parfyymimaiset vartalokosmetiikan aromit. Ja kun oikein innostuu hifistelemään, valitsee mieluiten eri tuotteet iltaan ja aamuun. Kuten Laveran kirpsakan Lime & Verbana -kombon aamuun ja kookos-vaniljaisen Exotic -setin iltaan.


Olen käyttänyt Laveralta aiemmin vain Sensitive- ja Neutral -linjan vartalotuotteita, joiden tuoksut ovat tarkoituksellakin taka-alalla. Mutta Laveralla onkin hurjan suuri määrä vegaanisia vartalotuotteita (ja kaikkea muutakin), joiden löytämistä helpottaa selkeä Vegan-kukkalogojen käyttäminen purkeissa.

 Laveran vartalotuotteiden tuoksut ovat erottuvia ja ns. aitoja, mutta eivät siis "luonnonkosmetiikan yrttimäisiä" tai pistävän synteettisen kosmetiikan kaltaisia. Tuoksut jäävät iholle (ja kylppäriin) muutamaksi tunniksi ja ne erottuvat toki paremmin kerrostettuna.

Ja jos tuoksut eivät ole pääasia, ilokseni voin sanoa että Laveran vartalokosmetiikan koostumukset ja toimivuus ovat oikein priimaa! Näissä ei ole tyypillisiä liruja luonnonkosmetiikan koostumuksia tai muita outouksia.  Purkeissa on mainininta sopivuudesta normaalille ihotyypille, joskin oma kuivahko ihotyyppini on hyväksynyt purnukat mukisematta. Suihkugeelit eivät vaahtoa superpaljon mutta pesevät tehokkaasti, ja vartalovoiteet ovat yllättävän paksuja ja oikein hyvin kosteuttavia. Vartalovoiteita saa hetken aikaa hieroa iholle, kuten usein luonnollisten voiteiden kanssa on laita.


Lime & Verbena -kosmetiikka sisältää luomulaatuista limeä ja rautayrttiä (ja kaikkea muuta kivaa ihoa hellivää kasviperäistä). Koska sitrustuoksut ovat pirtsakoita, haluan ainakin huijata itseäni aamusuihkussa näiden piristävyydellä! Tämän tuoksu ei olekaan perinteinen "limemehu", vaan rautayrtin kanssa vähän mielenkiintoisempi.

Mutta suosikkini on ehdottomasti lämmin, kermainen ja kookoksinen Exotic-tuoksulinja. Luomukookos- ja vanilja ovat ihanan lempeä ja makea tuoksuyhdistelmä! Eksoottisesta nimestään huolimatta tuoksu ei ole varsinaisen mausteinen. Exotic-tuotteiden kookoksen tuoksun voimakkuus on makeampi, selkeämpi ja vivahteisempi kuin esimerkiksi Urtekramin kookoslinjassa. Kookosaromien voimakkuus jakaa kosmetiikassa paljon mielipiteitä, ja itsekään en käytä paljasta kookosöljyä oikeastaan missään, mutta vartalotuotteissa tykkään "prosessoidusta" kookostuoksusta. Voinkin vinkata Laveran tuotteista hyvillä mielen, jos etsii vegaanisia vartalotuotteita eri tuoksuvaihtoehdoilla!

Laveraa on myynnissä monessa marketissa ja luonnonkosmetiikan nettikaupoissa.

Onko sinulla Lavera-kokemuksia?Kommentit

 1. Mä rakastan näitä kaikkia, Laveran body lotioneissa on ehdottomasti yksi parhaimmista koostumuksista ja hyvällä maulla toteutetut värikkäät pakkaukset erottuu aina omassa kosmehyllyssä positiivisesti silmiin. Aloin just laskemaan, että olen varmaan kohta viisi vuotta ainakin käyttänyt Laveralta näitä tuotteita jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä muistan just sun blogista/kommenteista lukeneeni että nämä laverat on hyviä, ja olet kyllä oikeassa! Koostumukset ja toimivuus on priimaa. :)

   Poista
 2. Olen nähnyt näitä myynnissä Cittarissa. En kuitenkaan ole uskaltautunut ostamaan, koska olen hajusteyliherkkänä vähän pelännyt niiden tuoksua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko kaupassa testerimahdollisuus? Paha sanoa etukäteen, mikä tuoksu sopii kenellekin.

   Poista
 3. Mun suosikki on se vihreää teetä sisältävä voide, joka on myös tosi kosteuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Sekin voide on multa toki vielä testaamatta... :)

   Poista
 4. Laveran tuotteet tuoksuu kyllä aina yhtä ihanilta ja koostumus on täydellinen; levittyy helposti ja imeytyy heti <3 Mä käytin just eilen viimeiset pisarat tuosta Exotic -vartalovoiteesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, samis. :D Lavera on kyllä hinta-laatusuhteeltaan hyvää kosmetiikkaa, joka ei tunnu "markettikosmetiikalta".

   Poista
 5. Mulla on ollut nyt kesällä käytössä Lime-Verbena, oon sitä aiemminkin käyttänyt, ja se on ihana! En muista yhtään mille nuo muut tuoksuu, mut herkkuja varmasti. Samaa mietin kuin Jonna, että vartalovoiteen (ainakin limen) koostumus on ihanan nopsaan imeytyvä eikä tuoksu jää liiaksi leijumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, koostumukset on nissä jo hyvin lähellä synteettisiä vartalovoiteita! Mä oon varma että muut tuoksuu myös ihanalle.. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^