Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies ripsiväri testissä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies ripsiväri testissä

                                                                                                                                      

Perusmeikstä ripsiväri kuuluu niihin, joita tulee uusittua säännöllisemmin kuin muita meikkejä, ihan johtuen muutaman kuukauden säilyvyysajoista (ei kiitos silmätulehdukselle!).  Ja kun kerran kosmetiikkahifistelyyn lähtee, uutuuksien testaaminen on se juttu. 

Ostin muutama viikko sitten Neal's Yard Remediesin Lengthening Mascara -ripsarin mielenkiinnosta. Luonnonkosmetiikasta löytyy jo ihan kelpo ripsareita vegaanillekin ja Neal'sin meikeistä minulla ei ollutkaan kokemusta. Niin, sarjalla on myös joitakin meikkejä, joskin ihonhoitotuotteet ovat enemmän valokeilassa.


Edit 2020: tuotetta ei ilmeisesti ole enää myynnissä. 

Maskara lupaa pidentää ja erotella ripsiä ja toki myös tuoda niihin väriä. Nippelitietoja janoavalle tiedoksi, että tämä luonnonkosmetiikan ripsiväri on 78 % luonnollinen ja kehitelty herkkäsilmäisiä ajatellen. Toki mille vain kosmetiikan ainesosalle voi herkistyä, mutta tiedoksi, että tämän inci ei ole aivan sama kuin normi-markettimaskaroissa.Entäs ripsillä? Omat ripseni ovat tosiaan melko näkymättömät luonnontilassaan, ja Neal'sin ripsiväri loihtii niihin väriä ja hieman pituutta. Harja on suttaamaton ja selkeä ja sillä voi sutia huoleti ensimmäiset vedot. Ripsiväri on enemmän kostea kuin kuiva, joten yliannosteltuna se voi liimata ripsiä yhteen. Löysin itse jonkinlaisen balanssin kun annoin ensimmäisen maskarakerrosten kuivahtaa ennen lisäystä. Maskaran paras anti tuleekin esille kahdella kerroksella. En taivuta ripsiäni ikinä, enkä huomannut erityistä taivuttavuutta ripsarilla, mutta enpä sellaista koe tarvitsevani.

Ripsari toimii parhaiten myös noin viikon avaamisen jälkeen, kun se on hieman ns. kuivahtanut. Aivan ensimmäisillä kerroilla ripsari kyllä toimii, mutta se annostelee massaa hieman tukevammin vasta muutaman käyttökerran jälkeen. Etenkin tällaiset kosteammat maskarat hyötyvätkin usein pienestä odotteluajasta. Maskara peseytyy pelkällä vedellä pois mutta ei varise päivän aikana yhtään. Kosteammat maskarat ovatkin niitä, jotka harvemmin lähtevät varisemaan.
Tämä vegaaniripsari on siis hyviä uutisia luonnollista, pidentävää ja ripsiin väriä tuovaa maskaraa etsiville. Jos etsit megamaxi-efektin maskaraa, tämä ei ehkä ole just sun valinta, mutta tiedän että moni tykkää käyttää ripsiä luonnollisemmin korostavaa maskaraa.

Myönnetään että tykkään enemmän selkeästi tuuheuttavista ripsareista, mutta tämä ripsari tulee kuitenkin käytettyä loppuun ihan hyvillä mielin arkena. Ja tuuheuttavaa efektiä ei tämän kohdalla luvattukaan ja ymmärsin sen jo ostovaiheessa. ;) Muista vegaaniripsareista tämä muistuttaa ehkä vähän Lushin ripsaria, joskin Neal'silla on helppokäyttöisempi varsi ja himpun pidentävämpi efekti (ja on sertifioitua luonnonkosmea).

Neal's Yardin maskaraa on Suomessa myynnissä vain House of Organicissa, jossa hinta on 26,9 euroa. Neal's Yard Remediesilla on eläinkokeettoman kosmetiikan Leaping Bunny-sertifikaatti ja osalla tuotteista on myös Soil Association-luomusertifikaatti. 


Kommentit

 1. Hei näin asiasta toiseen: mikä muuten on sun suosikkiripsari? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pistit vaikean kysymyksen. Mulla on muutama vegaaninen ripsivärisuosikki tällä hetkellä!

   Luonnonkosmetiikan puolelta tykkään ehdottomasti eniten Lily Lolon ja Juice Beautyn maskaroista, ja myös Laveran Front Row Curlista. Mulla on myös pari muuta lupaavaa Laveran ripsiväriä nyt testissä ja niistä tulee juttua myöhemmin.

   Synteettisiä ripsareita käytän harvemmin, mutta esim. Goshin Rebel Eyes ja Bottega Verden Maximeyes tekevät hyvää jälkeä!

   Kaikista näistä em. ripsareista löytyy kuvalliset postaukset blogista. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^