Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lupaava huulipuna luonnonkosmetiikasta | Juice Beauty Lip Crayon | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lupaava huulipuna luonnonkosmetiikasta | Juice Beauty Lip Crayon

                                                                                                                     mainoslinkkejä*

Vegaanisten perusmeikkien löytäminen ei mielestäni ole suuren suurta salapoliisityötä, mutta poikkeukset aina vahvistavat säännön. Olen varmasti jo muutaman kerran maininnut että hyvän luonnonkosmetiikan vegaanihuulipunan löytäminen vaatii jo hiukan enemmän vaivaa ja välillä niitä kissoja ja koiria. Mutta silloin kun pätevä kandidaatti löytyy, se ansaitsee toki blogipostauksensa! 

Ostin jokin aika sitten Naturellen kesäalesta pitkään himoitsemani Juice Beautyn *Lip Crayon -huulipunan, joka toimii pigmenttinsä ja "tuntunsa" puolesta loistavasti tarpeisiini. Tai kyseessä on oikeastaan huulipunakynä, joka on sekin pieni harvinaisuus vegaanisena.

Juice Beautyn kaikki Phyto Pigments -meikit ovat vegaanisia ja sarjalla on sertifikaateista USDA, Peta ja Leaping Bunny.

Lue myös: vegaaniset huulipunat listattuna

Päivitetty 2020


Testissä Juice Beauty Lip Crayon -huulipuna


No mutta, miksi sitten tykästyin tähän pulleroiseen huulipunakynään? En ole ikinä aiemmin käyttänyt kynämäisiä huulipunia, mutta ensimmäiset pisteet napsahtavat jo kynäpunan helposta käytettävyydestä. Jos etsit huulipunaa jota on helppo levittää suoraan hylsystä ilman sivellintä, suosittelen tätä.

Kynää voi siis rullata lisää hylsystä ulos. Hieman terävämpi kärki rajaa myös huulten reunat siististi enkä koe tarvetta enää erilliselle rajauskynälle, joten tämä laiskimus antaa pisteitä helppoudesta.

Valitsemani klassinen kirsikkasävy Zuma on todella pigmenttinen, ei mikään perinteinen vegaaninen terrakottasävy. Sävyjä on yhteensä 8 ja Zuma on niistä sävykuvien perusteella voimakkain. Huulipuna erottuu huulilta todella vahvana jo yhdellä kerroksella, joskin sitä pitää tuntien kulutessa lisätä.

Kyseessä ei ole nestemäisten synteettisten punien tavoin kestävä maali, vaan astetta helpommin esim. syödessä kuluva puna. Muutoin puna kuluu parin tunnin kuluessa lip stain-tyyliseksi, mutta en koe sen korjailua isona haasteena. 


Moni karsastaa perinteisiä huulipunia niiden pienen vahamaisuuden ja "huulituntuman" vuoksi, mutta Juice Beautyn huulipunassa se on mielestäni ihan minimissään.

Koostumus on hyvällä tavalla   huulirasvamainen ja liukuva, eli aivan todella miellyttävä. 

Tuotteessa on myös erityisen hoitava koostumus, ja kosteutusta hoitavat mm. sheavoi ja jojobaöljy.

Phyto-pigmentillä viitataan sitten ihan kasvipigmentteihin, ja näihin huulipuniin niitä on saatu meelia-kasvista. Juice Beauty onkin supertarkka ainesosien luonnollisuuden suhteen, ja onkin huippua että sarja innovoi myös vegaanisia pigmenttejä hyönteisperäisen karmiinin tilalle.

Juice Beautyn Phyto Pigments-meikkejä myy tällä hetkellä Suomessa vain ja ainoastaan Naturelle. *Huulipunakynän hinta on 26 euroa kappale (ostin omani pienellä alella).

Juice Beautyn vegaanisia huulimeikkejä ovat myös Liquid Lip- huulikiillot, kevyesti sävyttävät huulikiillot ja perinteisemmät hylsypunat ja sarjassahan on myös liuta muita meikkejä ripsiväristä meikkivoiteeseen. Naturellesta kannattaa tsekata myös *Axiology-merkkisiä vegaanisia huulipunia!
Kommentit

 1. Juice Beautyn ihonhoitotuotteet ovat ainakin upeita, ja niistä jäi tosi tehokas fiilis, mutta meikit eivät ole lainkaan tuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin hurjasti JB:n ihonhoidosta, meikkeihin olen tutustunut vain pintaraapaisulta. :)

   Poista
 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta huulipunalta. Ehkäpä joskus täytyy kokeilla. Axiology on hyvä ja kestävä. En vaan ymmärrä miksi kestävimmät huulipunat tulee kokonaan toiselta mantereelta, joka lisää ympäristövaikutuksia. Kunpa näitä huippuja alettaisiin valmistaa edes Euroopan sisällä.Tarvetta kun on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Axiology on multa vielä testaamatta mutta se merkki kyllä kiinnostaa kovasti! Toki mielelläni ostaisin itsekin vaikka suoraan kotimaista laadukasta vegaanista ja luonnollista värikosmetiikkaa, mutta raaka-aineet tulisivat varmasti myös eri puolilta maailmaa. Hiilijalanjäljen kohdalla mietin usein kokonaisuutta ja elinkaarta, ja siinä kuljetusmatkat eivät aina olekaan se isoin pahis.

   Poista
 3. Mä en tiennyt, että Juice Beautylla on meikkejäkin! Tosin mulla on vielä ihonhoitotuotteetkin testaamatta ;) Taidan aloittaa siitä seerumista, mistä vinkkasit täällä blogissakin. Sarja on kyllä kiinnostanut jo tosi pitkään. Ongelma on se valinnanvaikeus, että mitä testaa ensin ja mitä myöhemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, on sillä. :D Ja kiva jos mun vinkeistä on ollut jelppiä! <3 Mulla on vähän sama vaikeus, Juice Beautyllakin on vaikka mitä kivaa mitä haluisin testata mutta ei budjetti anna aina periksi. :)

   Poista
 4. Herkullisen näköinen sävy. :) Mä en oikein raaski ostaa näitä kalliimpia punia (meikkejä yleensäkään), vaikka kiinnostavatkin. ;)

  Huulipunakynät on kyllä käteviä, mulla on Logonalta ja Avrililta, Logona varsinkin on huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tän huulipunan -20 alesta myös,pitkän harkinnan jälkeen. :) Harmi, ettei nuo Logona ja Avril ole vegaanisia. :(

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^