Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Testissä Avrilin 7-free kynsilakat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Testissä Avrilin 7-free kynsilakat

*mainoslinkki


Voiko kynsilakkoihin joskus kyllästyä? En usko! Vegaanisten kynsilakkojen maailma onkin ehkä kivointa värikosmetiikan saralla. Bongasin edullisen luonnonkosmetiikkasarja Avrilin valikoimasta astetta luonnollisempia eli 7-free-kynsilakkoja, joiden hinta-laatusuhde näyttää osuneen hyvin nappiin.

Näistä kynsilakoista on siis poistettu parabeenit, flataatit, tolueeni, ksyleeni, kamferi, formaldehydi ja hartsi. Mutta nättejä sävyjä ja pigmenttisyyttä sitten riittääkin. 

Jos hakusessa on siis vegaaninen ja hieman myrkyistä karsittu kynsilakka, Avril on pätevä kandidaatti! 7-free-lakkoja ei aivan joka nurkilla ole saatavilla Suomesta, ja Avrilin kynsilakat ovat vieläpä hyvin kohtuuhinnoissa - noin viisi euroa kappale!Avril 7-free vegaaniset kynsilakat - edullisia ja värikkäitä


Ostin itselleni Avrilin vajaan 20 kynsilakkasävyn valikoimasta persikkapinkin Rose Poudren ja luonnonvalkean Lait de Rosen.

Sävyt ovat enemmän perussävyjä, eivät glitterilotulitusta tai erikoisia hololakkoja, mutta arjen tyyliteltyihin kynsiin hyvin sopivia. Vaalea sävy ei ole aivan kirkkaan valkoinen, mutta se sopinee hyvin myös hyvin kynsitaiteilujen aluslakaksi.

Lue myös blogipostaukseni: lista vegaanisista ja eläinkokeettomista kynsilakoistaMolemmat kynsilakat ovat creme-tyylisiä ja lopputulos onkin tasaisen ja pigmenttinen. Levitysvaiheessa vaaleampi Lait de Rose -lakka meinaa raidoittua, mutta kannattaa kokeilla joko tarpeeksi paksua kerrosta kerralla tai useampi ohut kerros, jolloin raidat peittyvät kerrosten myötä. Kuivumisaika on tavanomainen, joskin itselläni on maltin kanssa ongelmia, eli jokaisen kerroksen on hyvä antaa kuivua rauhassa ennen päällyslakkaa.

Avrilin kynsilakkaa tarvitsee kaksi tai kolme kerrosta peittävään jälkeen, riippuen pituudesta ja kynsien kunnosta: omani ovat hieman uurteiset joten kolme on parempi. Kaksi kerrosta kynsilakkaa onkin normaali määrä oikeastaan mitä tahansa kynsilakkaa.

Lakan kestosta annan myös todella hyvät pisteet! Kynsilakan kesto riippuu paljon kynsien kunnosta, kynsilakasta ja kerrosten määrästä (ja varmaan myös tähtien asennosta), ja itselläni 2 päivää ilman kynsilakan lohkeilua on jo hyvin. Avrilin lakat kestävätkin hyvänä ilman lohkeilua juuri sen 2-3 päivää, jolloin kyllä uusin kynsilakkaukseni jo muutoinkin. 


Mistä ostaa Avril kynsilakkoja?

Avrilin kynsilakkojen ajantasaisen valikoima  näet esimerkiksi *House of Organicista, jossa kynsilakat ovat noin 5 euroa kappale.  Avrililla on värilakkojen ohella vegaanisista kynsituotteista  myös mattainen päällyslakka, yhdistetty alus- ja päällyslakka ja dipattava kynsilakanpoistoaine.

Avril on Petan listalla ja kaikki sen kynsilakat ovat vegaanisia.


Kommentit

 1. Ihana toi persikkainen sävy! Melkein 99% vaaleissa lakkoja on on toi raidoittumisongelma, yleensä se poistuu, kun lisää kerroksia, ihan muutamaa todella hankalaa kokeilemaani tapausta lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleiden lakkojen kanssa on tosiaan välillä levitysraitoja, mutta kun ahkeasti sutii vaan kerrokset niin ne menevät tasaiseksi itsestään. :) Muutoin sävy on tosi kiva.

   Poista
 2. Avril taitaa olla uusi merkki Suomen markkinoilla? En ole tosin kovin perehtynyt luonnonkosmetiikkatarjontaan, mutta aina Ruohonjuuressa käydessäni on kiva ihan tutkia myös kosmehyllyt. Ostin joku aika sitten Avrilin päivävoiteen ja se onkin oikein mahtavan hyvä kuivallekin iholle, vaikka onkin suunnattu etupäässä normaalille ja sekaiholle.
  Kynsilakoista ei ole tuon taivaallista kokemusta, koska en käytä kynsilakkoja, mutta sävy on todella suloinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kuulleeni Avrilista ensi kerran viime vuoden I Love Me-messuilla eli aika uusi! Sarjalla on kyllä vaikka mitä tutustumisen arvoista ja kohtuuhinnalla.

   Poista
 3. Onpa söpöjä värejä! Pitäisi tutustua lisää Avrilin meikkeihin, kuten niihin kehuttuihin ripsiväreihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöt ja hempeät värit on mun juttu kynsilakoissa :D Suosittelen, nämäkin lakat ovat tosi kivoja.

   Poista
 4. Söötin värisiä lakkoja hullun halpaan hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Valikoimassa on myös tummempia lakkoja niistä tykkääville. :)

   Poista
 5. Ehkäpä viimeistään I love me -messujen aikaan perehdyn näihin tarkemmin ^_^ Tosin mä lakkaan tosi harvoin kynsiä, kun se lakan postaminen aina jää ja kynnet repsottavat..niin olen todennut lakattoman elämän helpommaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netin sävykuvat vastaa hyvin liveversiota ainakin. :) Sama juttu mulla, mulla repsottaa kynnet säännöllisesti. :D

   Poista
 6. Mä tilasin oranssin sävyn nimeltä Mangue ja se on super ihana! Se oli mulla kynsillä jopa kaksi viikkoa, eikä juurikaan lohkeillut tai muuta. Tietty muuten vaan kynnet ei ehkä olleet enää niin nätit kahden viikon jälkeen, mut pointsit tuolle lakalle pysyvyydestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, kaksi viikkoa, ihan huikea aika! Mulle viikkokin olisi jo superhyvin. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^