Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hytisevän herkullinen jellynaamio | Lush | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hytisevän herkullinen jellynaamio | Lush

Syksy tarkoittaa uusia ja erityisen jänniä kosmetiikan lanseerauksia! Lushilla on taas aika syysuutuuksille, ja eteeni osui erityisen jännän konseptin kasvotuote. Jellynaamio on nimensä mukaisesti hyllyvän löllyvä naamio (vähän kuin vanukas nommm), jota käytetään ihan tavan kasvonaamion tapaan. 

Tällaiset uudet ja erikoiset konseptit ovat kyllä ihan Lushin ominta alaa. Olisi vaikea kuvitella että jokin toinen tuotesarja heti lanseeraisi uusia vanukasmaisia kosmetiikkatuotteita tai esimerkiksi isolta ja vähän oudolta tikkarilta näyttäviä hiusnaamiota...! Lushin jellynaamioita on muutamaa erilaista (lähes kaikki vegaanisia), joista houkuttelevin testattava oli tietysti se kirkastava eli Just to Clarify.  Kellertävä naamio näyttää hauskasti papaijalta, jonka siemeniä demonstroivat agar agar -helmet. Naamiossa on muun muassa ihan oikean papaijamehun kirkastavia entsyymeitä ja ihoa mekaanisesti kuorivaa bambua. Tuoksu on hieman sitruksinen, ja incistä löytyykin tuoretta appelsiinimehua ja bergamotin ja greipin öljyjä. Lush ei ole varsinaista luonnonkosmetiikkaa mutta suurin osa ainesosista on luonnollisen puoleisia, ja täyttää ihan hyvin omat kriteerini. 

Jellynaamion käyttö on kyllä vähän  hassua, sillä koostumus on tosiaan vähän kuin vanukasta. Lushilla on joskus ainakin ollut muitakin jellymäisiä asioita mutta ne ovat jääneet autuaasti minulta kokeilematta. No, "kasvovanukasta" saa parhaiten rohmaistua lusikalla ja koostumus kyllä pehmenee puuromaiseksi käsien välissä hieromalla.


Kasvonaamion kuorintarakeet ovat hyvin pieniä mutta rouheita, vähän mikrokuorintamaisia, ja tällä naamiolla tulee kyllä siloisempi ihon pinta kertakäytöllä. En kuori ihoa joka viikko mekaanisesti, mutta tällä jellykombolla saa tehokuorinnan pienen naamiohetken lomassa. Jellynaamiossa on myös puhdistavaa kaoliinia eli savea, mutta koostumus ei silti korppukuivahda kasvoille. Ja ihan hyvä niin, sillä kiristävät ja kuivattavat naamiot eivät ole niitä kaikista kivoimman tuntuisia iholla. 

Naamiota muhitellaan 5-10 minuuttia ja vielä poispestessä voi halutessaan hellästi hieroa kuorintarakeita iholla. Just to Clarify -naamiota ei tituleerata tietyn ihotyypin tuotteeksi, vaan noin ylipäänsä tehokuorintaa ja kirkastusta etsivälle. Herkän ihon kanssa tulee toki miettiä, sopiiko rouhiva kuorinta sille tiuhaan käyttöön.


Jellynaamio on tosiaan tuorekosmetiikkaa: säilyvyys on noin neljä kuukautta. Yhdestä naamiopurkista riittänee noin 5-6 käyttökertaan. Just to Clarifyn hinta on Lushilla 13,50 euroa.

Kannattaa muuten vielä tsekata Lushin Charity Pot -kosteusvoiteen viimeisimmät speksit: lokakuun loppuun saakka voiteen tuotot menevät Oikeutta Eläimille -järjestön työn tukemiseen.


Joko sinä olet bongannut syksyn uutuuskosmetiikkaa?Tuote on pr-näyte.

Kommentit

 1. Tämä näyttääkin ihanalle, pakko laittaa ostoslistalle! :) Kaikenlaisia naamioita tulee käytettyä, mutta tämä vaikuttaa erityisen miellyttävälle, täytyy käydä tutkimassa millaisia erilaisia Lushilta löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mulle kiva yllätys ja onneksi uskaltauduin testaamaan, ajattelin ensin onko tämä jelly jokin lasten juttu. :D

   Poista
 2. Tämä on ihana naamio ja tuoksuu niin hyvälle, itsekin tunnistin heti sitrusvivahteet. Pidin siitä, ettei nämä jellynaamiot kuivata ihoa lainkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei arvaisi että näissä on savea, mä odotin jotain sellaista kuivahtavaa naamiota!

   Poista
 3. Nää jellynaamiot on ihan syötävän herkullisen näköisiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, yleensä naamiot ovat vähän sellaisia mössöjä vaan. :D

   Poista
 4. Tämä kuulostaa ja näyttää kyllä ihanan erilaiselta naamiolta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^