Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran ripsiväri x 2: Butterfly Effect ja Deep Darkness | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran ripsiväri x 2: Butterfly Effect ja Deep Darkness

Laveran ripsivärit pr-tuote, mainoslinkki*

Pitkän linjan luonnonokosmetiikan valmistaja Lavera on se sarja jolla on valikoimassaan eniten vegaanisia luonnonkosmetiikan ripsivärejä. Olen aiemmin testaillut Front Row Curl -ripsarin ja Volume -version, joista löytyy postaus täältä.

Loput Suomen markkinoilta löytyvät vegaanille passaavat Laveran ripsivärit eli Butterfly Effect ja Deep Darkness ovatkin  tällä kertaa valokeilassa.

lavera butterfly effect ripsivari

Laveran ripsivärit: Butterfly Effect ja Deep Darkness


Ripsarin sopivuus on aina vähän yksilöllinen juttu, mutta itselleni nämä tämänkertaiset vesiliukoiset, ripsiä erottelevat ja luonnollisesti boostaavat maskarat jäävät positiivisen puolelle. Hyviä maskaroita arkikäyttöön, erottuvat edukseen luonnonkosmetiikan saralla. Ja muistutetaan vielä että räpsyttimeni eivät ole megapitkät tai tuuheat luonnostaan, mutta silmäni eivät vuoda tai varisuta ripsareita juuri koskaan.

Tämänkertaisissa ripsareissa on vähän normaalia erikoisempi ja isohko harjasmalli, joiden ensi vedoilla olen myös korjannut muutaman sotkun pois ripsirajasta (tämä voi näkyä myös kuvissa).

Molempien massa on enemmän kosteaa kuin kuivaa ja itselläni ripsarit ovat kestäneet normiolosuihteissa varisematta oikeastaan koko päivän. Kuvissa maskaraa on yksi kerros.

lavera deep darkness ripsivari


Deep Darkness lupaa ripsille sensaatiomaista runsautta. Menköön sensaatiomaisuus pienen sana-ilottelun piikkiin, mutta maltillista runsautta ja tuuheutta voi tosiaan havaita lopputuloksessa. 

Luonnonkosmetiikan maskarat harvoin loihtivat tekoripsiä muistuttavaa efektiä, ja Laverankin versiot ovat erinomaiasta arkiripsari-osastoa. Deep Darknessilla ripsiin tulee kyllä lisää väriä, erottuvuutta ja tuuheutta, ja jälki on "isompaa" kuin esim. vähän aika sitten esittelemässäni Neal's Yardin ripsarissa.

Deep Darknessin  pitkät harjakset ovat enemmän erottelevat kuin perinteiset pulloharjaripsarit, ja ratkaisu onkin ihan toimiva myös luonnonkosmetiikan ripsivärissä. Tämä mattapintainen ja paksu pakkaus on muuten aika kiva, jollain tavalla erilainen luonnonkosmetiikan ripsivärien joukossa! 
Lavera Deep Darkness:
Butterfly Effect lupaa puolestaan runsaat, taivutetut ja erotellut ripset. Huomaan lopputuloksena kyllä runsaammat ja erotellummat ripset, varsinkin jos kerroksia ei sudi liikaa ennen kuin entiset ehtivät kuivahtaa. Sen sijaan en huomannut että maskara jättäisi ripset erityisen taivutetuiksi, jota en totta puhuen huomaa 99% kohdalla ripsareissa noin muutoinkaan.

Harjaksissa on pidempiä ja lyhyempiä "piikkejä" ja levitys ei ollut niin sujuvaa alussa kuin Deep Darknessin kohdalla, mutta toisaalta erimittaiset ripset sai helpommin mukaan tällä hybridiharjalla.

Butterfly Effectin ja Deep Darknessin väliltä oli aluksi hankala löytää eroja, mutta perhosmaskara on ripsilläni vielä astetta pidentävämpi ja tuuheuttavampi kuin Deep Darkness. Kääntöpuolena on se että kerroksia ei kannata lisäillä kovin uutterasti ennen ripsien pientä yhteenliimaantumista. Butterfly Effectin hinta on myös 15,95 euroa.

Tuote netissä:  *Lavera Butterfly Effect

 Lavera Butterfly Effect:
Suosikkia näiden kahden välillä on vaikea päättää, mutta ehkä se jonka ostaisin uudelleen on kuitenkin Deep Darkness, joka sallii huolettomamman levityksen ja kerrostamisen. 

Maskarat ovat tosiaan vesiliukoisia kuten käytännössä kaikki luonnonkosmetiikan ripsivärit, mutta nämä eivät huuhtoudu kuitenkaan ihan pienestä vesipisarasta pois, vaan vaativat astetta huolellisemman puhdistuksen ja mielellään jonkinlaisella puhdistusaineella.

Lavera on luonnonkosmetiikkaa (NaTrue -sertifikaatti) ja vegaanituotteet tunnistaa Vegan -kukkalogosta.


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^