Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Timanttinen puna: Zuii Lip & Cheek Creme | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Timanttinen puna: Zuii Lip & Cheek Creme

Zuii Lip & Cheek Creme pr-tuote, *mainoslinkki

Tätä postausta suunnitellessa tuli taas kerran sellainen olo, että olen taas aivan pihalla meikkitrendeistä: voidemaiset poskipunat ovat olleet mulle aivan uusi juttu tähän saakka. Tai pikemminkin voidemaiset poski- ja huulipuna -kombot.

Korjausliike onkin tehty sitten tyylillä: *Zuiin Lip & Cheek Cremet sopivat myös luonnonkosmetiikkaa suosivalle vegaanille, jes. Purkista paljastuikin ihana monitoimituote, joka toimii niin poskilla kuin huulilla!


Päivitetty 2020.
zuii poskipuna huulipuna

Zuii Lip & Cheek Creme - luonnonkosmetiikan multituote poskille ja huulilleZuiin meikit ovat tunnetusti kaikkia ihoa helliviä hyvisaineita täynnä, ja niitä löytyy myös tästä kukkaismeikkisarjan purnukasta. Kauniiseen timantinmuotoiseen rasiaan on ujutettu esimerkiksi kosteuttavaa jojobaa, sheavoita ja aloeta, mutta myös mm. keikarinkukkaa, karpalouutetta ja granaattiomenaa...

Purkissa on tuttu Zuiin kukkainen tuoksu, ja koostumus on kevyt, pehmeä ja hyvin levittyvä, hieman huulirasvamainen.Testiin saamani Ariel -sävy on freesi punainen koralli, makuuni hyvin turvallinen sävy poskille ja huulille. Sävy hohtaa hennosti mutta ei millään tavoin överisti  tai kiiltävästi, eli tässä on vain sellainen hienostunut luonnollinen glow.  Valikoimassa on myös selkeästi tummempiakin sävyjä.Levitän multituote-punan pigmenttiä ihan vain puhtaalla sormella, sillä purkin muoto on jotenkin vain helpompi sormikäyttöön. Myös pienellä peiteaine- tai luomivärisiveltimellä saa väriä irti purkista mutta koen että sormilla töpötellen puna häivyttyy helpommin poskille.

Pigmenttiä punassa on reippaasti poskia ajatellen (avainsana maltillinen annostelu), mutta huulisävytteeksi väriä on kerralla sopivasti. Huulilla väri on sävytteen kaltainen, eli ruokailun jälkeen lisäystä vailla mutta muuten oikein nätti.

Olen aina pelännyt että meikki lähtee rullamaan voidemaisten poskipunien alta ja siksi ne eivät olekaan aina innostaneet kokeilemaan. Onneksi Zuiin poskipunakombo on armollinen myös aloittelijan sormille, eli se ei vie meikkivoiteita (tai -puutereita) mukaansa, kun sävä ensin töpöttelee sormenpäillä ja häivyttää huolellisen kevyellä kädellä. Minulla on kuitenkin kutina, että paksumman meikkikerroksen päälle tällaisen voidemaisen poskipunan levitys vaatii jo enemmän taiturointia verrattuna puuterimaisiin puniin.

Olen bongannut myös Youtube-gurujen vinkeistä sen, että voidemaista poskipunaa voi levittää myös ennen kevyttä, puolipeittävää meikkipohjaa, jolloin sävyä jää kuitenkin hennosti näkyville ja lopputuloksesta saa halutessaan mattaisemman.


Tämä kombotuote on erityisen hyvä sinulle, joka etsit monikäyttöistä tuotetta meikkipussiin (ja haluat että huuli- ja poskimeikkisi mätsäävät just eikä melkein). Tässä on vieläpä muutoinkin jälleen pieni harvinaisuus vegaanisten (luonnonkosmetiikan) meikkien saralla.


Mistä osaa Zuii Lip & Cheek Creme? *Maahantuojan verkkokaupasta täältä löydät ajantasaisen valikoiman! 


Zuiilla on sekä Petan että australialaisen eläinjärjestö Choose Cruelty Freen myöntämä sertifikaatti, luonnonkosmetiikan sertifikaatteja ja osalla tuotteista on Lip & Cheek Cremen tavoin myös Vegan Societyn leima.
Kommentit

 1. Niin kaunis pakkaus, kuin timantti! :) Täytyy kyllä kokeilla tätä jossain vaiheessa, vaikka käytössä suosinkin enemmän puuterimaisia poskipunia - jotka muuten on Zuiillakin aivan ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on varmasti nätein Zuiin pakkaus, vähän selektiivinen jo. :) Zuiin muut punat multa onkin testaamatta, kiitos vinkistä! Tosin poskipunat kuluvat niin hitaasti mulla että kyllähän noita puuterimaisia löytyy jo omasta takaa. :)

   Poista
 2. Suosin voidemaisia poskipunia (käytössä Uoga Uoga ja 109% Pure), highlightereitä ja jos joskus löytäisin luonnonkosmetiikan sopivan varjostustuotteen niin ostaisin. Voidemaiset kestävät pidempään ja ovat helposti levitettäviä.
  Katsoin Zuiin näitä uutuuksia Ruohonjuuressa mutta en löytänyt sellaista sävyjä, jonka haluaisin ja ei olisi liian lähellä jo olemassa olevia. Kuitenkin hyvä että tarjonta lisääntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Highlightereita on muuten monella mineraalimeikkisarjalla luonnollisena. Myös 100 % Purella on hohtovoiteita (highlightereita), niitä saa ainakin House of Organicista. :)

   Poista
 3. Tosi nätti pakkaus! Mä olen joskus levittänyt voidemaista poskipunaa meikkimunalla ja sekin onnistuu hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei, se toimii varmasti myös hyvin! Mulla olisikin sellainen Ecotoolsin pieni vihreä sponge. :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis, niin pakkaus kuin punan sävy! Näihin täytyy päästä tutustumaan, ehdottomasti! Tykkään todella paljon Zuiin puuterisista poskipunista ( ja mun pitäisi ostaa uudelleen sitä meikkipuuteria ) joten uskon tänkin olevan toimivan tuotteen ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun luottotuote Zuiilta on se soft fokus-meikki(?)puuteri, mutta tämä timantti on myös tosi ihana! Pakkaus on myös super. :)

   Poista
 5. Tää vaikuttaa kiinnostavalta, mä tykkään voidemaisista poskipunista varsinkin kesällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemainen puna osoittautuikin tosi helpoksi käyttää ja toimii näin myös syksylläkin mulla. :)

   Poista
 6. Nämä ovat kyllä nättejä ja tuosta sävystä tulee pieni merenneito viboja :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^