Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Puren meikkipohjat: seerumimeikkivoide ja meikkipuuteri | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Puren meikkipohjat: seerumimeikkivoide ja meikkipuuteri

100 %Pure meikkivoiteet pr-näyte
*mainoslinkki

Luonnonkosmetiikkabrändi 100 % Puren eli satapuren meikit ovat  saavuttaneet jo ansaittua kohinaa luonnonkosmetiikan piireissä. Viimein tämäkin huippusarja on kattavalla valikoimalla Suomessa!

Olen käyttänyt 100 % Puren tuotteita silloin  tällöin jo parin vuoden ajan ja olikin oikein kutkuttavaa vinkkailla mielenkiintoisia vaihtoehtoja House of Organicille, kun yritys päätti laajentaa tuotevalikoimaansa myös 100 % Puren maahantuontiin. Kiinnostuin etenkin vegaanisista meikeistä, joita 100 % Purella  onkin kymmeniä.

Tällä kertaa fokuksessa on kaksi erilaista meikkipohjatuotetta: seerumityylinen Second Skin -meikkivoide (tai 2nd Skin) ja puuterimainen Foundation Powder -meikkipuuteri.

Iso osa 100 % Puren meikeistä on vegaanisia ja cruelty free-tunnuksena on Leaping Bunny.

Postaus päivitetty 2020
100 pure meikkipohja

100 % Puren meikkipohjat: Second Skin ja Foundation Powder meikkipuuteri


Molemmat meikkipohjat ovat sävyä Creme, eli sävykartan toisiksi vaaleinta, keltapohjaista sävyä.  2nd Skin -meikkivoiteen joitakin sävyjä on merkattu myös numeroilla. 

Seerumimeikkivoide Second Skin / 2 nd Skin 


Seerumimainen 2nd Skin -meikkipohja on luonnonkosmetiikassa pieni harvinaisuus, ja trendikäs sellainen: pipettipullosta tipoittain annosteltava meikkivoide on seerumimainen, iholle kevyesti istuva ja peittävyyttä voi  säädellä kerrostamalla. Yksi tai kaksi kerrosta on kevyen kuultava lopputulos, tästä eteenpäin ollaan jo medium -peittävyydellä.

Tämä seerumeikkivoide on kyllä aika ihastuttava. Oma ihoni on paikoin rasvoittuva, kuiva, epäpuhdas ja "puhdas", ja Second Skin -sankari toimii kasvojen joka kohdassa.

Yksi tai kaksi kerrosta  seerumimeikkivoidetta on ihoa tasoittava ja luonnollinen, isommat pigmenttierot peitän peiteaineella ja viimeistelen puuterilla. Seerumimeikkivoiteen ensimmäinen ainesosa on oliivi-skvalaani (squalane), ei siis vesi, joten hoitavuuteen on panostettu normaalia enemmän! 100 % Puren meikeissä koostumukset on muutoinkin mietitty ihoa hoitaviksi useiden kasviraaka-aineiden voimalla, ja harva jos mikään tuote on vesipohjainen - sillä kasviuutteet hoitavat ihoa funktionaalisemmin.

100% Puren seerumimeikkivoiteen koostumus on juoksevaa ja levitys on kerrankin luonnonkosmetiikan voiteella helppoa. Ero esim. Zuiin meikkivoiteeseen on kirjaimellisesti käsinkosketeltava.

Lopputulos ei ole aivan mattapintainen, enemmänkin satiinimainen. 2nd Skin toimii monella iholla, mutta veikkaan että tämä ei ole parhaimmillaan iholla jonka kuivuus on näkyvää ja "riekaleista". Liiallinen kerrostaminen voi ainakin itselläni korostaa pintakuivuuden näkymistä, mikä onkin ihan normaalia monella meikkivoiteella.

Tykkään joka tapauksessa: Second Skin -seerumimeikkivoide on kevyt mutta tarvittaessa peittävä, ei tunnu miltään iholla ja sävy on tarpeeksi vaalea. 

Seerumimeikkivoide verkossa: *2nd skin / Second Skin -meikkivoide  (useita sävyjä). Katso myös *edulliset näytekoot!100 % Pure Powder Foundation - mattapintainen meikkipuuteri


100 % Puren Foundation Powder on puolestaan enemmän rehellinen meikkipuuteri, joka on omiaan mattapintaista lopputulosta ja kevyttä koostumusta etsiville. Peittävyys on medium-luokkaa. Jos taas etsit kerralla full coverage -meikkivoidetta 100 % Purelta, *Healthy Foundation on nappivalinta.

Myös puuterimaiseen meikkipohjaan on ympätty kaikkea ihoa hellivää, kuten ihoa puhdistavaa eukalyptusta, rauhoittavaa kamomillaa ja öljyisyyttä imevää riisijauhetta. Sanomattakin on selvää, että 100% Puren meikkipohjassa ei ole talkkia. 

Foundation Powder on ihanan simppeli meikkipuuteri, jota voi käyttää myös meikin viimeistelyyn kevyesti, kuten itse teen. Tällä sutii nopeasti koko meikkipohjan, joskin tummat silmänaluset ja näppyjen jäljet peitän peiteaineella.

Lopputulos on alussa hyvin mattapintainen, mutta tasoittuu päivän myötä. Vinkkaisin tästä etenkin rasvoittuvalle ja sekaiholle, kuivaihoiselle tämä lienee liian mattainen.

Tuote verkossa: *Foundation Powder - luonnonkosmetiikan meikkipuuteri

Vasemmalla Foundation Powder sävyssä Creme, oikealla 2nd Skin -seerumimeikkivoide sävy Creme:


Kuvassa yksi kerros 2nd skin -meikkivoidetta ja sen päällä Foundation Powderia. Luonnollinen ja mattainen lopputulos tulee selkeästi esille. Tarvittaessa lopputuloksesta saa myös peittävämmän.
Kommentit

 1. On kyllä tosi matta mutta silti luonnollinen lopputulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo second skin ei ole yksinään matta mutta puuteri tekee matan lopputuloksen. :)

   Poista
 2. Millä levitit kasvoille tota 2nd skiniä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan nestemäisen meikkivoiteen 99 % tapauksista sormilla, ja niin tein tässäkin. Ensin pipetistä sormille tai kämmenselälle ja siitä vaan kasvoille. :)

   Poista
 3. Kokeilin näitä käden iholle messuilla ja voi mikä koostumus, vielä kun lompakosta löytyisi vähän ylimääräistä, sillä ovathan nämä aika arvokkaita. Kuitenkin ihan eri luokkaa mitä olen ennen kokeillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin tämä pipettimeikkivoide on koostumukseltaan ihana <3. Jep, mullakin on himotus(ostos)listalla pari 100%Puren purnukkaa.:)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^