Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Impolan hamppukosmetiikkaa herkälle iholle (& arvonta) | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Impolan hamppukosmetiikkaa herkälle iholle (& arvonta)

                                                           Kaupallinen yhteistyö Impolan kasvitila/ Impola Hemp Cosmetics


Kotimaista kosmetiikkaa, jonka johtava ainesosa on ekologinen ja superravinteikas? Kyllä kiitos!  Sastamalassa sijaitseva Impolan kasvitila on tuttu hamppuelintarvikkeistaan, mutta nyt kuuluu uutta hamppukosmetiikan saralta. Impolan uuteen hamppukosmetiikkaan kuuluu viisi tuotetta erityisesti herkän ja helposti reagoivan ihon tarpeisiin. Koko linja on vegaanista luonnonkosmetiikkaa.


Impolan kotimainen hamppukosmetiikka


Ja nyt etenkin herkkäihoiset kuulolle: Impolan kosmetiikkalinja sai alkunsa siitä, kun elintarvike-hamppuöljy toi hyviä tuloksia atooppisen ihon hoidossa. Hamppu sisältää esim. ihon kosteustasapainoa ylläpitäviä ja mahdollisesti tulehdusta hillitseviä omega-6- ja omega-3-rasvahappoja erinomaisessa suhteessa. Lisäksi öljyssä on tuttua "anti-age-vitamiinia", uudistavaa E-vitamiinia.

Impolan hamppu on EU:n hyväksymä hyötyhamppulajike Finola, joka ei tietenkään sisällä huumaavia ainesosia. Hamppu viljellään ja puristetaan öljyksi Impolan tilalla, eikä viljely vaadi kasvinsuojeluaineita. Tuotteilla on kotimainen luonnonkosmetiikan Fi-Natura sertifikaatti. Tuotteiden sopimusvalmistaja on puolestaan Naviter, joka tunnetaan Ekopharman valmistajana.Impolan hamppukosmetiikka on herkkäihoisten ohella monelle ihotyypille sopivaa, ja miellän sarjan arkikosmetiikan olennaisten purkkien joukkoon. Koostumukset ovat miellyttäviä ja suht' nopeasti imeytyviä. 

Tuoksut ovat  melko mietoja ja ei-hamppumaisia. Jos joku jo mietti sitä The Body Shopin hamppukäsirasvaa, näiden tuoksu on ihan eri. Tuoksuvertailun keksin lähinnä jostain Ekopharman tuotteesta, ehkä lempeästä ja hieman makeasta Vadelma-sarjasta.Kasvovoide on pätevä jokaihon kasvovoide, joka pitää ihon kosteustasapainon kuosissa eri ihotyypeillä. Minulla on samanaikaisesti rasvoittuva ja pintakuiva sekaiho, ja kasvovoide on sopinut mutkitta sekä meikin alle ja yövoiteeksi.

Kasvovoide kosteuttaa mutta ei kiristele, mutta ei myöskään lisää ihon rasvaisuutta. Voide muistuttaa koostumukseltaan Ekopharman kasvovoiteita, joita täytyy hieroa hellästi kasvoille ennen lopullista imeytymistä. Sarjan hinnat ovat oikein kohtuulliset: kasvovoide kustantaa täysihintaisena 23,5 euroa Impolan verkkokaupassa (ja onkin linjan arvokkain tuote). Impolan verkkokaupassa on vielä tätä kirjoittaessa koko hamppukosmetiikkalinja alennuksessa.
 
Ihoöljy tehostaa muiden voiteiden kosteustehoja "lukitsemalla" ne iholle. Sipaisen öljyä kasvojen kuiville kohdille yötä vasten. Tuntuma on tällöin vähän öljyisempi, mutta lopputuloksena on aamulla kuulaampi ja hilseilemätön hipiä.  Kevyt pipettiöljy on kosmeettiisesti miellyttävämpi kuin ruokakäytön paksumpi öljy, vaikka molempia voi käyttää koko vartalolle.  Öljy on  vihertävää hampun sisältämän lehtivihreän vuoksi. Iholla se ei silti näytä vihreältä. Ihoöljyn kohtuullinen hinta on 21,5 euroa.Suihkutuotteista shampoo ja hoitoaine jatkavat hoitavan hellävaraista -fiilistä. Molemmat sisältävät myös kosteuttavaa hampunsiemenöljyä. 

Shampoo pesee hiukset puhtaaksi, mutta ei kuivakan natisevaksi. Miellän tämän enemmän kuivemman ja herkemmän hiuslaadun shampooksi kuin  rasvoittuvien hiusten tuotteeksi. Hiuspohjani on kuitenkin rasvoittuva ja shampoo pitää normaalin hiustenpesuvälin kunnossa. Hyvä shampoo toistuvaan pesuun, sanoisin, mutta oma pääni vaati ajoittain syväpuhdistuksen ja selkeämmin tuuheuttavan shampoon. Hyvin vaahtoava sulfaatiton shampoo kustantaa täysihintaisena 13,5 euroa.

Miedontuoksuinen suihkugeeli on miedosti vaahtoava ja lempeä: tämä ei pese ihoa kuivakan kiristeleväksi. Tämä on hyvä valinta vähemmän tuoksuvaan ihonhoitoon tai silloin, kun ei halua vartalotuotteiden riitelevän vaikkapa parfyymin  kanssa. Suihkugeelin kohtuullinen on 13,50 euroa.
Koko sarja on laadultaan hyvää, mutta käsi- ja vartalovoide on jengin suosikkini. Kropan ihoni tervehtii vuodenaikojen vaihtumista usein kuivumalla ja kutisemalla, ja silloin on tärkeää valikoida sopivat voiteet. Kosteusvoiteen kanssa tämä ongelma on ollut kokonaan poissa ja olen säästynyt monelta raapimishetkeltä vaikkapa silloin, kun tietyt vaatteet muutoin kutittaisivat kuivaa ihoa. 

Koostumus imeytyy tarpeeksi nopeasti ennen vaatteiden pukemista. Käsivoiteena tämä on hyvä yötä vasten - vaikka samalla kun sipaisee ihoöljyä kuiville kynsinauhoille! Täysihintaisena purnukka maksaa 23,50 euroa, kohtuullinen hinta mielenrauhasta. ;)Lopuksi vielä yksi plussa. Hampputuotteisiin on ehkä liitetty vähän kotikutoisia mielleyhtymä, mutta Impolan tuotteista tämä vaikutelma loistaa poissaolollaan. Purkkien ulkoasu on raikas ja selkeä. Kosmetiikan estetiikka onkin tärkeä osa purkkivalintojani yhtä lailla sisällön kanssa.  


Kosmetiikan ilosanomaa on mukava jakaa eteenpäin: sokerina pohjalla on arvonta, josta voit voittaa paketin Impolan hamppukosmetiikkaa, joka sisältää kaikki viisi kosmetiikkalinjan tuotetta. 


Näin osallistut arvontaan: 

1. Jätä kommentti ja kerro,  mikä Impolan hamppukosmetiikan tuotteista kiinnostaa sinua eniten.
2. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi

*Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, osallistu myös Instagramin puolella olevaan arvontaan (osallistumisohjeet löytyvät Instagram-tililtäni). *

Arvonta on voimassa viikon, 12.10.2017 klo 23:59 saakka.

Impolan kasvitila sponsoroi arvontapaketin. Voittaja suostuu siihen että välitän osoitetiedot Impolalle, joka lähettää paketin. Osoitetietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Jos voittaja ei vastaa viikon kuluessa, arvon uuden voittajan.


Impolan kosmetiikkaa voi hankkia Impolan verkkokaupasta. Jälleenmyyjien lista on päivittymässä vielä Impolan kasvitilan verkkosivuille.


Kommentit

 1. Kivaa, että uusia sarjoja putkahtelee. :) Kasvoöljy taitaa olla näistä kiinnostavin, vaikka kaikki vaikuttavat kivoilta. Olisi kiva päästä kokeilemaan, kotimaisuus on hieno juttu.

  ulpustiina@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania! En ookaan tajunnut, että Impolalla on myös kosmetiikkaa. Eniten mua kiinnostaisi tuo vartalovoide tai shampoo.

  raisakaroliina at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vartalovoide kuulostaa ihanalta! heikkinen.em@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hamppuöljy on siitäkin mahtavaa ettei se tuki ihoa :)
  Shampoo kiinnostaa eniten, se voisi sopia omille hiuksille, vartalovoidekkin kyllä kuulostaa hyvälle.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! Kasvovoide kiinnostaa eniten. Muuten on köytössä jo Impolan hampunsiemenet.
  ruuskanen.terhi at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Iso 👍sille,että luonnonkosmetiikkaan panostetaan yhä enemmän Suomessa. Itse koittanut myös vaihtaa pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan. Surullista miten paljon käytetty esim kuorintoihin keinotekoisia aineita,kun luonnossa olisi omat raaka-aineet siihen tarkoitukseen. Tottakai luonnonkosmetiikka maksaa senkin takia enemmän,mutta jos voi käyttää puhtaampia aineita kasvojen,hiusten tai vartalon pesuun ja kosteuttamiseen,niin itse olen luonnon puolesta valmis maksamaan. Ja kotimainen on aina kotimainen. 💖 Vaikuttaa mielenkiintoisilta kaikki sarjan tuotteet. 💎 Suosikiksi kuitenkin nousi kasvovoide. Itse omistan juuri samanlaisen ihon,kun sinulla. Välillä on haastavaa löytää oikeanlaista kasvovoidetta ja osa jättää kamalan rasvaisen tunteen iholle ja siitäpä on mukava lähteä naama kiiltävänä töihin. mervi.partanen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kaikki kuulostavat kivoilta, eniten olisin kiinnostunut shampoosta.

  emmax@live.fi

  VastaaPoista
 8. Ihoöljy kiinnostaa eniten :)
  mar.marttinen(at)gmail.com
  Kepa

  VastaaPoista
 9. Onpa kiinnostavia kotimaisia tuotteita <3 Niitä kokeilisin mielelläni.
  Kasvovoide ja öljy kiinnostavat eniten, koska ne on niin mun juttuja;)

  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 10. Käsi- ja Vartalovoide (ennen luonnonkosmetiikkaan siirtymistä ja ennen loreal kauppaa The body shopin hamput oli lemppareita).matiilikainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Vartalovoide kuulostaa herkulliselta ja sopivalta miulle : )

  noora.suihko@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Käsi- ja vartalovoide kuulostaa siltä mitä minun ihoni kaipaa. Ihan uusi merkki minulle, mutta kiinnostava :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Käsi- ja vartalovoide kuulostaisi kivalta testituotteelta :)

  hanna.lahtinen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 15. Käsi- ja vartalovoide kiinnostaa. 👍 naukkarinen.virpi(@) gmail.com

  VastaaPoista
 16. Shampoo. Ihanaa että kotimaista sekä luonnonkosmetiikkaa.
  elisa.puustinen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Eniten kiinnostelee kasvovoide. Osallistuin kisaan myös Instan puolella. :)
  munelamaa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tätä sarjaa olisi kiva testata! Hampunsiemenet ovat tähän mennessä tuttuja suun kautta nautittuina. Jos yksi tuote on valittava, eniten kiinnostaa kasvovoide.
  Tipetys@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Kuulostaapa hyvältä sarjalta. Tällä hetkellä toiveissa olisi löytää mieleinen vartalovoide, joten käsi- ja vartalovoide tulisi ajankohtaiseen tarpeeseen ja kuulostaa siltä, että sen voisi muutenkin ostaa. :)

  annikettu@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kasvoöljy kiinnostaa eniten.

  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mahtavaa, taas uusi kotimainen sarja! Kaikki tuotteet kiinnostaa, mutta kasvovoide eniten, koska koen hankalimmaksi löytää hyvä sellainen.

  riikka.johanna.isotalo@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kasvoöljy kiinnostaa erityisesti hilseileviin psoriläiskiin...
  tanja.koukku @ gmail.com

  VastaaPoista
 23. Käsi-ja vartalovoide. Käteni rapisevat kuivuuttaan jo nyt, eikä ole edes talvi vielä.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 24. Oohlalaa, mikä sarja! Kasvovoide kiinnostaa eniten, koska ulkotöissä kasvot joutuvat koville tuulessa ja tuiskeessa.
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Kuulostaa hyvälle uutuudelle, josta shampoota kiinnostaisi kokeilla!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kyllä se olisi tuo ihoöljy, koska rakkauteni öljyjä kohtaan on loputon.

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Shampoo kiinnostaa minua eniten! :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Käsi- ja vartalovoide, ihan sen vuoksi, että etsin aina luonnollisista vaihtoehdoista parempaa ja parempaa kosteuttavaa mutta silti suht kevyen koostumuksen omaavaa tuotetta.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kasvoöljy kiinnostaisi kovasti.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 30. Shampoo kiinnostaisi eniten.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 31. Suihkugeeli :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Oi, onpa kiinnostava uutuustuote minulle. Kiitos tästä vinkistä! Heräsi mielenkiinto kaikkia tuotteita kohtaan, mutta erityisesti kasvoöljyä kohtaan, jos yksi pitäsi valita. :)
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kaikki ovat mielenkiintoisia, mutta shampoo eniten.
  hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 34. Kasvovoide ja käsivoide kiinnostavat eniten! Hienoa, että löytyy kotimainen ja miedosti tuoksuva hamppuöljytuotevalikoima!

  outi.saariaho @ gmail.com

  VastaaPoista
 35. Kasvovoide kiinnostaa eniten :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Hamppuöljy ehkä tai kasvovoide.
  makela.riitta (at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Hyvä käsi- ja vartalovoide kiinnostaa aina. Ihana, että tulee uusia suomalaisia tuotteita luonnonkosmetiikan saralla.

  laura.honkala(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Hienoa että kasvattavat ilman kasvinsuojeluaineita, mehiläiset kiittää! Kasvoöljy kiinnosti tuotteista eniten, vuodenajan vaihtuminen ja kesän retuperäinen ihonhoito näkyy kasvoilla toisaalta epäpuhtauksina ja toisaalta taas kiristelynä ja hilseilynä.

  tipi83@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamppu ei tarvitse kasvinsuojeluaineita: http://www.impolankasvitila.fi/hampputietoa/viljely :)

   Poista
 39. Käsi- ja vartalovoide on ehkä se kiinnostavin, näin atoopikon mielestä koko sarja kyllä kuulostaa kokeilun arvoiselta ja näihin täytyykin tutustua paremmin. Kerroit, että tuoksu olisi mieto ja se on itselle iso plussa. Moni muuten loistava käsivoide/suihkugeeli on jäänyt käyttämättä voimakkaan tuoksun takia. Mukaan arvontaan :) riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kuulostaa NIIN hyvältä! Eniten kiinnostaa shampoo.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Ihoöljy varsinkin nyt kun ilmat viilenee.
  Paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Oi vitsi, koko sarja vaikuttaa mahtavalta!! Erityisesti iho-öljy ja voiteet kiinnostavat.

  anitakoskela@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ihoöljy kuulostaa hyvältä :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Hyvä, että tulee kotimaisia tuotteita. Kaikki ovat kiinnostavia, päänahkani haluaa kokeilla shampoota:)
  koo.aaa@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kasvovoide kiinnostaa eniten. Tosin kaikki kyllä.

  Maire
  Hullutellen(A)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Tuo shampoo kuulostaa erittäin lupaavalta! Sarja on minulle uusi, mutta varmasti kokeilemisen arvoinen :) (turkoosejaunelmia@gmail.com)

  VastaaPoista
 47. Oi upeaa, kuulostaa niin hyvältä tuo sarja! Kasvovoide kiinnostaa eniten.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Ihoöljy kiinnostaa näistä eniten koska käytän paljon öljyjä ihonhoidossani. Uskon että kaikki sopisivat mitä mainioimmin atooppiselle iholleni. Erittäin mielenkiintoinen sarja jota täytyy kyllä kokeilla ☺ sanikka@yahoo.com

  VastaaPoista
 49. Kasvovoide kiinnostaa eniten. Kiva, että kotimaisia tuotteita alkaa ilmestymään enemmän markkinoille :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 50. ihoöljy kiinnostaa eniten! brita.karjalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Ihoöljy suurimman kiinnostuksen herätti, vaikka koko sarja vaikuttaa kokeilun arvoiselta.
  mammutinpuikot@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Shampoo kiinnostaa, niitä kun on vaikea löytää vegaanisena omille hiuksille sopivana. minskuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Käsi- ja vartalovoide, kiinnostaa että toimiiko todella todella kuiviin käsiin :3

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Kasvovoide kiinnostaa eniten :)
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Vartalovoide kuulostaa ihanalta! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Ihoöljy kiinnostaa ehkä eniten :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kasvovoide kiinnostaa :)
  annakananen (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Kiinnostavia tuotteita, mukana arvonnassa! Käsi- ja vartalovoide kiinnostaa eniten :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Kasvovoide kiinnostaa itseäni eniten. Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt jo useamman vuoden, mutta luotto kasvovoidetta en ole onnistunut vielä löytämään. Ihoni on herkkä, joten nuo Impolan tuotteet ovat varmana kokeilemisen arvoisia.
  joynamoy@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Shampoo ja ihoöljy kiinnostavat eniten! :)

  sara.melinaisabel @ live.fi

  VastaaPoista
 61. Shampoo kiinnostaa eniten.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 62. Shampoo kiinnostaisi eniten, kun hakusessa on juuri sellainen joka ei tee hiuksiin nitisevää tunnetta ja on luonnonkosmetiikkaa :) neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 63. Näin talven tullen kiinnostaa tuo ihoöljy erityisesti :) Mielenkiintoisen oloinen sarja kokonaisuudessaan! alittlematchgirl@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Vastaukset
  1. Kasvovoide kiinnostaa eniten.hienoja tuotteita varmaan kaikki.Salli.moilanen35@gmail.com

   Poista
 65. Tuo käsi- ja vartalovoide kiinnostaa eniten! :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 66. Ihania tuotteita :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Kuivan kropan omistajana kiinnostaa kaikki mutta eniten kasvovoide , sittenöljy. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus...
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Arvonta oli ja meni, mutta kommentoinpa silti, että onpa söpöllä tavalla tyylikkäät purkit! Mulle aivan uusi sarja, täytyypä pitää mielessä. Luonnonkosmetiikkaa tulvii nykyään ovista ja ikkunoista, että kaikkea ei repeä millään testaamaan, vaikka vaihtelisi voiteita joka päivä :D Nykyään yritän ihan tieten tahtoen keskittyä samoihin tuotteisiin edes muutaman viikon, että saan niistä enemmän irti - ja jotta myös iho saa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös hempeästä värimaailmasta. :) Totta kyllä että luonnonkosmetiikkaa on markkinoilla tosi paljon ja mulla onkin muutama sellainen luottosarja joita käytän eniten. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^