Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsikarkkeja: F.U.N Lacquer, Kiara Sky ja NCLA | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsikarkkeja: F.U.N Lacquer, Kiara Sky ja NCLA

Vaikka kosmetiikkapurkkeja on kaapeissani varmasti keskivertoa enemmän, kynsilakkoihin en osaa kyllästyä. Lakoista saisi olla vaikka joka sävyä ja monta eri vivahdetta, kiitos! Repsahdin lakkaostoksiin Suomen suurimmassa kynsilakkakaupassa  Cesar's Shopissa, kun aikeena oli hankkia vain pari pientä juttua koristeluihin (joista toivottavasti lisää myöhemmin).

Pidin määrän kuitenkin aisoissa. Bongasin nettikaupasta pari uutta vegaaniystävällistä kynsilakkamerkkiä, F.U.N Lacquerin ja Kiara Skyn, ja ihan vahingossa vielä hankin NCLA:n alennuslakoista yhden.


F.U.N Lacquerin kaikki lakat ovat vegaanisia ja koostumukseltaan 5-free. Sarja on myös Leaping Bunny -sertifioitu. Miksi en tiennyt tästä aiemmin ja miten tämä on voinut mennä multa ohi?! Vinkkasin sarjan lisättäväksi myös Animalian ylläpitämälle Suomen Leaping Bunny-listalle. 

F.U.N -lakat ovat indietyylisiä pienimuotoisesti valmistettavia kynsilakkoja, joiden sävyt ovat ns. erikoisia ja aivan upeita. Monta uniikkia sävyä löytyy ja glitterissä ja holoefekteissä ei säästellä!

Pitkän syynin jälkeen valitsin  F.U.N Lacquerin  Unconditional Love -sävyn. Tämä on todella monivärinen  kimalteinen hologrammilakka: vähän ruskeaa, kultaista, violettia, vihreääkin... Väripaletti näyttää vähän erilaiselta aina eri kulmista. Lakan koostumus on normaalia vähän paksumpi, joten kuivattelussa tarvitsee malttia. 1-2 kerrosta riittää peittämään kynnet.F.U.N. Lacquerin lakat ovat normaalia arvokkaampia (alkaen n. 17,6 e), mutta sävyvalikoima on ihan omaa luokkaansa ja uusia värejä löytyy myös kynsilakkaholistille. Kameran kuvat eivät tee oikeutta näin hienolle hololakalle, mutta kuvista saa jotain osviittaa.

Kuvassa nimettömällä Kiara Sky,  muilla kynsilllä F.U.N. 

Kiara Sky -kynsilakkamerkki oli myös uusi tuttavuus, ja etenkin sarjan todella nätit hololakat vetivät puoleensa. Kympin tienoilla olevat hinnat ovat kohtuulliset hololakoiksi. Valikoima ei ole suuren suuri, mutta kultainen hololakka Sol Mate on täydellinen "vähän näyttävämpi nudelakka". Holoefektit näkyvät toki parhaiten auringonvalossa, mutta holot ovat silti kivaa vaihtelua arkikynsille. Kuvasin lakkapullon lampun alla vielä että holotus erottuisi edes jotenkin. :)

Kiaran kynsilakka on ohuehkoa ja peittää 2-3 kerroksella. Hololakat kestävät kynsilläni jostain syystä aina muita pidempään ja niin tekee myös Kiara, kesto on pari päivää hyvä ilman lohkeilua. Tosin kynteni ovat aika surkeassa kunnossa joka vaikuttaa myös lakkausten nopeampaan rapistumiseen. Kiara Skyn kynsilakat ovat 3-free-lakkoja, vegaanisia (selvitin asian valmistajalta) ja Petan eläinkokeetomalla listalla.


NCLA:n  Snow Frost -lakka oli sellainen jota en vain voinut ohittaa. Niin nätti ja talvinen! Onneksi tämä oli poistoalessa normaali edullisempi. Jos tämän lakan haluaa, kannattaa siis olla nopea. Valkoisessa lakassa on hopea-valkoista glitteriä ja koostumus on siksi vähän paksumpi, mutta ihan hyvin levittyvä. Lakka on vähän kuultava, mutta peittävän kerroksen saa kahdella tai kolmella levityksellä. NCLA on 8-free ja Petan listalla. 


Loppuun vielä ilmoitusluontoinen juttu: tänä vuonna viikonlopun I love me -messut jäävät sittenkin pois aikatauluistani, hööh. Harmillista, mutta viikolle tuli työmatkoja, jotka menevät blogiharrastuksen edelle. Olisin mielelläni kyllä tavannut teitä lukijoita ja blogikollegoita! Nauttikaa te muut messuista!

Kommentit

 1. Tosi kiva kynsilakkapostaus. Tuo FUN on tosi kaunis, löytyy minultakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja näemmä tuo FUN on nyt loppu kaupasta, ilmeisen suosittu väri. :)

   Poista
 2. Oih mitä lakkahankintoja! ♥ Unconditional Love löytyy minultakin, se on aivan uskomaton! Muita näistä en omista, mutta NCLA:n ja Kiaran lakkoja molempia löytyy kyllä. Ihania kaikki tyynni :)

  Ps. Harmi, ettet pääse messuille :/ tsemppiä työjuttuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele että sullakin on sama FUNin sävy, se on tosi upea! Työjutut on kyllä ihan kivoja mutta harmillisesti meni nyt päällekkäin, no can do. :)

   Poista
 3. Todella kauniita lakkoja! Vaikka pidän hillityistä sävyistä eniten niin välillä on ihanaa revitellä glitterien kanssa ja esim. juhlissa näyttävät kynnet ovat kivat. Tuo FUN olikin minulle uusi merkki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cesar'silla on niin paljon kynsilakkoja, että ei ihme jos sieltä menee jokin lakka "ohi". Mä taas tykkään glitteristä, kun se sopii hyvin statementina myös ihan arkeen. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^