Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Suosikkipaletti vielä jaksaa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Suosikkipaletti vielä jaksaa

*mainoslinkki

Ihailen kosmetiikkabloggaajia, jotka jaksavat tehdä ns. pannuprojekteja  eli kärsivällisesti kuluttaa vaikkapa luomiväripaletteja värien loppumiseen saakka. No, mulla on ollut vähän tällainen epävirallinen pannuprojekti *Lily Lolon Laid Bare -luomiväripaletin kanssa. Kauan aikaa sitten ostettu paletti on kulunut vähän strategisesti parhaista sävyistä, mutta tartun tähän yhä säännöllisesti silloin, kun pitää sutia nopea ja takuukestävä meikki.

Jos olet ajatellut satsaavasi minimalistisesti yhteen kunnolliseen luomiväripalettiin, suosittelen aina tätä Lily Lolon Laid Barea. Moni on jo varmasti kyllästynyt kuulemaan hehkutustani. ;) 

Arvaa mitä sävyjä käytän luomiväreistä eniten? Pitäisikö noiden tummien sävyjen kimppuun käydä nyt viimein kunnolla? Tummempia olen käyttänyt lähinnä rajauksissa ohuella siveltimellä ja joskus varjostuksissa, mutta kuten näkyy, aika vähän ne ovat kuluneet. Paletti ei ole enää näteimmässä kuosissaan, toivottavasti kenenkään silmiin ei satu katsoa nuhjuisia meikkejä. Ja ei, paletin applikaattori ei ole enää käytössä, mutta en ole saanut sitä heitettyä pois.


 
Ostin paletin  2014 loppuvuodesta, jolloin Lily Lolo alkoi julkaista  sesonki-luomiväripalettejaan. Innostukseni kosmetiikkaan oli alkuvaiheessa ja tällaisen "ison" paletin hankkiminen oli merkittävä virstanpylväs! Sävyt ovat yhä hyvässä kunnossa.

Olen yhä sitä mieltä että tässä paletissa on kaikki sävyt (ja enemmän) mitä tarvitaan hyvään ja nopeaan arkimeikkiin. Glittertykitystä paletti ei ole, mutta tummemmilla sävyillä saa näyttävää jälkeä myös.
Sävyissä on kohdallaan kaikki mitä pitää: pigmentit, sävyt, levittyvyys ja kesto. Värien sopivuus kullekin on sitten makuasia, itse olen juuri tällaisten neutraalien ystävä. Suurin osa sävyistä on kevyesti hohtavia.

Kun luomivärien määrän ja laadun ottaa huomioon, hinnatkin näyttävät kohtuullisilta.*Kaikki Lily Lolon paletit ovat 25,9 euroa Biodellyssa. Lily Lolo valmistaa mineraalipohjaista kosmetiikkaa ja sarjalla on Leaping Bunny -sertifikaatti.

Lily Lolon uudemman Pedal to the Metal -paletin arvioni ja swatchit löytyy täältä postauksesta.  Lily Lolon luomiväripaletteja on saatavilla jo puolisenkymmentä ja osa niistä on kausijulkaisuissa, mutta ainakin Laid Bare on tullut jäädäkseen. 

Onko sinulla suosikkiluomiväripaletteja? Oletko tehnyt pannuprojekteja meikeillesi?


Kommentit

 1. Mä olen tainnut käyttää viime aikoina oikeastaan vain Jane Iredalen paletteja, jaksan aina ihmetellä miten ne voi illalla näyttää luomella ihan samalta kuin aamulla, värit ei haalistu ollenkaan. Lisäksi helppo häivyttäminen tekee niistä tällaiselle laiskimuksella ihan parhaat. :D Näitä Lily Lolon paletteja on ollut monta kertaa mielessä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole Jane Iredalen paletteja (ihme kyllä), mutta voin uskoa että ne on hyviä. Niissä on myös sävyt tällaiselle toiselle laiskimukselle usein nättejä. :)

   Poista
 2. Ei ole vielä luonnonkosmetiikassa suosikkipaletteja. Palettitarjonta on aika vähäistä ja en ole vielä löytänyt sellaista jossa olisi tarpeeksi käyttämiäni sävyjä. Tuppaisi käymään just noin että puolet jää hyvin vähälle käytölle. Lily Loloja olen katsonut pidemmän aikaa mutta tuntuu että olisi pakko päästä näkemään ne luonnossa. Olen kerännyt sinkkunappeja pariin palettiin ja käytän samalla vanhoja paletteja pois. Toivottavasti I love Me-messuilla pääsisi hiveltämään useampia luomivärejä ja tekemään ostoksia :) Englannin Zaolla oli vähän aikaa sitten hyvä tarjous että kun ostaa palettiin täytteitä 15 punnalla, saa ilmaisen bambupaletin. Harmittaa vieläkin kun missasin sen tarjouksen,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletteja on mun mielestä jo aika paljon jopa vegaanisena luonnonkosmetiikkana. :D Toki pitää löytää just sellainen josta jää sävyt käyttöön.

   Mä ostan ZAOni mieluummin Suomesta pienyrittäjältä, vaikka sitten vähän kalliimmalla. ZAO on muuten tosi usein ollut I Love Me-messuilla ja silloin siellä on ollut hyviä tarjouksia myös, vinkiksi. ;)

   Poista
 3. Vau nostan hattua kun olet noin uskollisesti tätä käyttänyt! Mulla on yksi nelikko, josta kaksi sävyä on pannutettu, mutta se onkin luomiväreissä paras saavutus johon olen päässyt :D Tässä paletissa on kyllä juuri sellaiset helpot arkisävyt, joten toisaalta en ihmettele käyttöastetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mulla on jo muutamasta luomiväristä pannu näkyvillä muuallakin. Mutta jauhemaista mineraaliluomiväriä en ole saanut vielä yhtäkään kokonaan loppumaan! :D

   Poista
 4. Luomiväreissä en ole tehnyt pannuprojektia mutta huh huh, nostan kyllä hattua tälle sun saavutukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin ennen postausta että moni on pannuttanut mua paljon ahkeramminkin, tämä on kulunut "vähän vahingossa". :D

   Poista
 5. Onpa nätti paletti! Ihan sellaiset mun sävyt. Haluaisin vaan päästä näkemään tämän vaikka livenä, niin olisi helpompi tehdä ostopäätös. Jos vaikka messuilla tulisi vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tän ihan "sokkona" netistä ennen kuin edes mitään swatch-postauksia oli saatavilla, eikä ollut onneksi huti. En tosiaan tiedä onko Lily Loloa messuilla saatavilla?

   Poista
 6. Minä en juurikaan harrasta varsinaisia pannuprojekteja, en ainakaan niin pitkälle, että saisin pannun näkyviin;) Muutoin olen kyllä saanut jopa luomivärejä kulumaan. Suosikkipalettini on Shaaanxon paletti ja siitä olen saanut tähän mennessä pari luomivärinappia pannuun saakka. Ja veikkaan, että muutaman muunkin lähitulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tämä on ollut aika epävirallinen "pannuprojekti", kulunut itsestään. :) Siinä on jotain koukuttavaa kun saa luomivärin kulumaan!

   Poista
 7. Mulla ei luomivärit kulu sitten kuluttamallakaan, vaikka kuinka yrittäisin. Tuo paletti on sellainen, josta olen pitkään jo haaveillut kun kaikki sävyt tulisivat aika varmasti käyttöön. Myös tuo tämän syksyn uutuus on kyllä kaunis! Ehkä otan itseäni niskasta kiinni I love me -messuilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joi, mulla on jo monesta muustakin pannut näkyvillä. :D Näin vinkkinä muuten että kuulin että Suomen luonnonkosmetiikan osuustukun pisteellä on näillä näkymin Lily Lolon meikkejä I love me-messuilla. :)

   Poista
 8. Mä oon miettinyt tämän paletin hankkimista, koska tässä on just sellaisia sävyjä, joita itsekin suosin arkena :) Hirveästi en arkena luomiväreillä hulluttele, oikeastaan nykyään mulla tulee käytettyä yhtä ja samaa luonnonkosmetiikan luomivärisävyä päivästä toiseen :D En tosin paljasta vielä että mitä, kun oon just blogiin kokoamassa arkimeikin suosikkisävyistä postausta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on niin superhyvät ja turvalliset sävyt. :) Jään jännityksellä odottamaan että mikä sun suosikki on!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^