Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanin kauneustärppejä I love me -messuille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanin kauneustärppejä I love me -messuille

On taas se aika vuodesta, kun kauneusblogeissa kuhistaan the messuista. Syksyn I love me -kauneuden ja muodin suurtapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 20. - 22. 10. viikonloppuna eli jo ensi viikolla! Messuilta löytyy ohjelmaa ja mielenkiintoisia tuotteita myös vegaanin vinkkelistä katsoen, siispä päätin jakaa muutaman messuvinkin vegaanisen kosmetiikan vinkkelistä.

Olen vähän aikaani jäljessä oleva bloggaaja kun en osaa vielä sanoa ehdinkö tai pääsenkö tänä vuonna messuille - kun ei asu Helsingissä niin järjestelyjä riittää. Mutta toivotaan, ja joka tapauksessa katsotaan messujen vegaanivinkit!  Rajasin mielenkiintoisimpiin ja niihin joissa itse aikoisin käydä. ^_^ Koko messualue ei siis ole vegaaninen, mutta etenkin Luonnollisesti -puolelta löytyy vegaanituotteita.

 Kuva: Messukeskus

I love me -messuilla on monta eri osioita ja tapahtuma täyttää oikeastaan koko Messukeskuksen kokonaan. Aamulla on usein vähemmän ruuhkaa, mutta messuille kannattaa lähteä joka tapauksessa kärsivällisellä mielellä, sillä väenpaljous tavallaan kuuluu isoihin tapahtumiin.

Messuilla on alueita aina muotinäytöslavoista jooga-alueiden kautta työpajoihin, ja omat mielenkiintoni löytyvät etenkin Kauneus ja Luonnollisesti -alueilta.


 Kuva: Messukeskus

Kirjain-numero-yhdistelmät viittaavat messuosastojen paikkoihin. :) Noin nyrkkisääntönä 7 -alkuiset löytyvät Luonnollisesti -puolelta.Mm. Laveraa -40% messupaikalla 7f100
Tämä on toisin sanoen mm. Laveran ja Nurmen maahantuojan piste, jossa kaikki tuotteet ovat -40 % alennuksella. NHS:n brändit eivät ole erityisen kalliita muutoinkaan ja nyt puhutaan jo hyvistä luonnonkosmetiikan budjettivalinnoista.

 Luonnonkaunis -kauneushoitola 7f118
Messuilla pääsee myös halutessaan minikasvohoitoon! Tuotesarjoina käytetään esimerkiksi Ekopharmaa ja Esseä. Aika on varattava paikan päältä etukäteen ja ainakin viime vuonna hoitopisteet olivat vähän suojaisimmissa sopukoissa. Ekopharmalla on myös oma piste 7e120 -osastolla.

House of Organic 7f120 
Hurjasti luonnonkosmetiikkaa ja eri tarjouksia! Tästä pisteeltä löytyy ainakin Hurrawin huulirasvoja (3 kpl 10 e), Neal's Yard Remediesia, Evolvea, Avrilia, Lily Loloa ja 100 % Purea. Moni on kommentoinut että haluaisi testata meikkipohjia tai luomiväripaletteja ennen ostopäätöstä ja näitä on ainakin Lily Lololta ja 100% Purelta nyt tarjolla. Näitä brändejä myydään lähinnä nettikaupoissa, joten aika kiva tilaisuus!

Kevin Murphy -hiustuotteita messuhinnoin 6c70
Salon Pepe Åhmanin spotilla on tarjolla ammattilaisten suosimaa cruelty free -hiussarja Kevin Murphyn tuotteita alehinnoin. Erityisesti hiuslakasta olen tykännyt! Sarja on lähes kokonaan vegaaninen (lisätietoa täällä).

Natural Goods Company e650
Luonnonkosmetiikan maahantuojan pisteelle on kerätty niin tuotetarjouksia kuin luentoja ja tietoiskuja (esim. Katja Kokolta). Tarjouksista spottasin ainakin probioottisen vegaanisarja Essen tuotteita.


  Kuva:Messukeskus


Naturelle 7e110
Kivaa, että Naturellekin on lähtenyt viimein messuille. Messutarjouksista bongasin esimerkiksi superpaljon kehutun Hyntin peiteaineen (nyt 20 e) ja Lovefreshin deodorantteja. Naturelle järjestää myös Tata Harperin tuotteilla kasvojenhoitotyöpajoja, joihin täytyy ennakkoilmoittautua.

Naturativ 7ff131
Jokainen purkki jota olen Naturativin valikoimasta käyttänyt on ollut ällistyttävän hyvää sisällöltään. Naturativ tuntuu olevan vielä vähän hidden gem joten kivaa että se on näkyvillä myös messuilla!

Twist Be 7g 100
Kolmen naisen perustaman luonnonkosmetiikan ihonhoidon myymälä on jälleen kerran messuilla - muistankin tutustuneeni tähän ensimmäisillä I love me -messuillani 2015! Tällä kertaa mukana on ainakin Lauren Brooken meikkejä joista moni vaihtoehto sopii myös vegaanille.

Vegaanikosmetiikkaa miehille 6d68
Sunrise Cosmeticsin pisteeltä löytää yhtä tuotetta lukuunottamatta vegaanisen miehille suunnatun ihonhoitosarja Man Caven purnukoita. Nämä ovat lisäksi tosi kohtuuhintaisia.Tiedoksi että Man Cave on enemmänkin synteettistä kosmetiikkaa.

Nordic Beauty Import Oy 6a50
NBI:n pisteellä käy yleensä melkoinen kuhina, enkä ihmettele, sillä edustuksessa on monia arjen supersuosikkeja, kuten Konjac Sponge Companyn ihonhoitosieniä, MakeUp Eraser -puhdistusliinoja ja Tangle Teezer-harjoja. 

Jolie 7g128
Jolien messupiste oli ehdottomasti viime vuoden kaunein (katto koristeltu upein kukin <3) ja vähän odotankin mitä tänä vuonna on keksitty. Jolien omia brändejä ovat esimerkiksi ihanan tyylikäs Patyka ja kokonaan vegaaninen herkän ihon sarja Pai, joiden voisi olettaa olevan mukana messuillakin 

Messuilla on myös esimerkiksi ekologista muotia ja ekokauppoja hyvin edustettuna. Koko ohjelman näkee I love me-nettisivuilta.Myös Turkooseja Unelmia -blogin Emilia on tehnyt tai tekemässä I love me  -vinkkipostauksen vegaaninäkökulmasta. Tähän väliin vielä vähän off-topic-aiheena, että Nude -blogin Instagramista bongaamani muistutus bloggaajien välisestä solidaarisuudesta oli muuten osuva: ihmettelen myös itse, miksi esimerkiksi blogimaailmassa ei aina uskalleta suositella, tägätä tai mainita muita bloggaajia. En siis tarkoita ketään tiettyä tai yleistä (tuntemani blogikollegat ovat kaikki huippuja), mutta välillä tämä fiilis hiipii pintaan. Ehkä tässä on jotain samaa kuin siinä, että joskus myös ei-bloggaavat eivät mielellään kerro saaneensa tiettyä hyvää vinkkiä juuri blogista. Itsekään en ole täydellinen tässä kohtaa, mutta yritän jatkossakin terästäytyä tässä asiassa.


Mitä sinä aiot tehdä messuilla? Kerro omat vinkkisi kommenttilootaan!
Kommentit

 1. Varmaan suuntaan taas ensimmäisenä Luonnollisesti - alueelle kun sieltä löytyy kiinnostavimmat tuotteet. Meikkipohjakin on sopivasti hiipumassa niin hyvä messutarjouksia hyödyntää ennen kuin tilaa netistä uutta 😅
  Kiva myös huomata että miehille löytyy tuotteita, vaikka olihan niitä toki viimekin vuonna. Näin kun poikaystäväkin haluaa mukaani niin on mukavampi kun on miehisimpiäkin tuotteita niin jaksaa kierrellä paremmin 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikaystävä haluaa mukaan, jee! Myös Ekopharmalla on jokin uusi miesten sarja muuten. :)

   Poista
 2. Todella hyvä koostepostaus mitä messuilta kannattaa tsekata, paljon laajempi mitä itse jaksoin väkertää! Ja kiitos <3 Bloggaajien solidaarisuus tuntuu välillä olevan aivan maanraossa ja tuntuu monilla unohtuvan, että ihmisiä me kaikki olemme. Itse olen saanut kokea tätä ihanuutta Blogisisarien kautta, mutta muuten on usein aika hiljaista sillä saralla. Ihanaa viikkoa sinulle Eeva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) <3 Niinpä, ei se ole keltään pois että joku toinen kirjoittelee myös blogia. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^