Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset kynsilakat listattuna | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset kynsilakat listattuna

*mainoslinkki


Vegaanisten ja eläinkokeettomien kynsilakkojen kokoelmapostaus, kas tässä! Kun haluat tehdä eläinystävällisempiä kosmetiikkaostoksia, myöskään kynsien laitoista ei tarvitse  tinkiä: vegaanisia ja eläinkokeettomia kynsilakkoja kun löytyy runsain mitoin eri sävyissä. Kokosin postaukseen vegaanisten kynsilakkojen ohella vegaaniset ja eläinkokeettomat kynsilakanpoistoaineet.

Kynsilakoista käytetään nimitystä "free" mikäli niistä on poistettu tietty määrä tavanomaisesti käytettyjä kovia kemikaaleja ("myrkkyjä") tai herkistäviä aineita. Moni lakkamerkki on poistanut esim. jo tolueenin, formaldehydin ja kamferin. Esimerkiksi kynsilakka, josta on poistettu em. kolme mainittua kemikaalia, on koostumukseltaan 3-free.

Kynsilakka ei voi olla luonnonkosmetiikkaa, mutta moni luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauppa on ottanut valikoimiinsa näitä vähän kynsille lempeämpiä vaihtoehtoja. Käytän itse mieluiten free-koostumuksen kynsilakkoja, ja fokusoin listassa tällaisiin lakkoihin.

Edit: päivitän postausta, viimeksi päivitetty 2020.


vegaaninen kynsilakkaVegaaniset kynsilakat ja kynsilakanpoistoaineet listattuna100  % Pure
100 % Puren *astetta luonnollisempia aluslakkoja ja päällyslakkoja kynsille löydät  House of Organicista. Suurin osa 100 % Puren kosmetiikasta sopii vegaanille ja tuotemerkillä on eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti.

Avril
Edullisella luonnonkosmetiikan tuotemerkillä on useita värikkäitä 7-free-kynsilakkoja vegaanisena - ja alle viidellä eurolla esimerkiksi *House of Organicin verkkokaupassa. Avril on Petan eläinkokeettomalla listalla.

Beauty Without Cruelty
Perusssävyjen kauniita vegaanisia kynsilakkoja ja lakanpoistoaine on myynnissä ainakin Vegekaupassa. BWC on kokonaan vegaaninen ja Leaping Bunny -sertifioitu kosmetiikkavalmistaja.

Benecos
Benecosilla on useita vegaanisia ja astetta luonnollisemman koostumuksen kynsilakkoja kauniissa väreissä. Hintakin on edullinen, *moni Benecosin kynsilakka on viiden euron tuntumassa esim. House of Organicissa. Benecos on Petan cruelty free -listalla.

Boho Cosmetics
Luonnonkosmetiikan valmistaja Boholla on niin ikään eri värisiä, helmiäisiä, perussävyjä ja kimaltavia kynsilakkasävyjä alle 10 eurolla. Katso kaikki värit: *Bohon kynsilakkasävyt.

Ciaté 
Värejä, kimallusta ja erilaisia tekstuureja! Suositun Ciaten kaikki kynsilakat ovat  vegaanille sopivia ja sarja on Petan eläinkokeettomalla listalla. Katso valikoima: *Ciaté kynsilakat. Tuotesarjan lakkoja ei myydä kivijalkakaupoissa.

elf 
Halpoja, alle 10 euron meikkejä valmistavalla elf-brändillä on valikoimassaan myös muutama vegaaninen kynsilakka. Elf-kosmetiikkaa myydään monissa apteekeissa.

F.U.N Lacquer
Indiekynsilakkafirman upeita glitter- ja hologrammilakkoja on myynnissä Suomessa Cesar's Shopissa. Kaikki lakat ovat vegaanisia, 5-free ja Leaping Bunny-merkattuja.

IDUN Minerals 
Kaikki apteekeissa myytävän IDUN Mineralsin kynsilakat ovat vegaanisia ja 5-free-koostumuksella varustettuja.

Kia-Charlotta 
Kokonaan vegaanisella ja Petan eläinkokeettomaksi hyväksymällä sarjalla on herkullisen sävyisiä, jopa  14-free-lakkoja sekä hyvälaatuiset alus- ja päällyslakat. Kia Charlottan kynsilakkoja myy Suomessa Beautiikki-verkkokauppa.

Kiara Sky
Ihania hologrammisävyjä ja upeita väriyhdistelmiä! Kiara Skyn 3-free lakkoja löydät Cesar's Shopin valikoimasta. Kaikki Kiara Skyn kynsilakat ovat vegaanisia ja Petan eläinkokeettomalla listalla.

Kure Bazaar 
Kulttimaineen Kure Bazaar on yksi ensimmäisiä laadukkaita luonnollisempia free-lakkamerkkejä,  ja koko Kure Bazaarin kynsilakka- ja poistoainevalikoima on  vegaaninen.  Kure Bazaarin kynsilakkoja on saatavilla esimerkiksi *täällä Jolien valikoimasta.

Lily Lolo
Kynnellä todella hyvin kestäviä, kauniita perussävyjä ja tietenkin vegaanisia ja eläinkokeettomia koostumuksia! *Lily Lolon kynsilakoissa on myrkyttömämpi 8-free-koostumus ja  fiksu hinta-laatusuhde. Lily Lolo on Leaping Bunnyn listalla eli sillä Animalian eläinkokeettomalla listalla.

NCLA
NCLA:n kynsilakat ovat koostumukseltaan 8-free, sävyiltään monipuolisia ja tietenkin kokonaan vegaanisia.  NCLA:lla on myös vegaanisia kynsilakan poistoaineliinoja sekä käsienhoitotuotteita. Myynnissä Cesar's Shopissa ja osa lakoista on saatavilla myös Sokoksella. NCLA on Petan eläinkokeettomalla listalla.


ZAO
ZAO valmistaa luonnonkosmetiikan meikkejä joita myydään kosmetologeilla, ja  valikoimassa on myös muutama perussävyinen kynsilakka ja kynsilakan poistoaine. ZAOn kynsilakat ovat sekä Vegan- että Leaping Bunny -sertifioituja. ZAOn tuotteita voit ostaa kosmetologeilta.


Mistä vegaaninen kynsilakanpoistoaine?


*Avril kynsilakanpoistoaine on edullinen vaihtoehto,  sekä myös *Santen kynsilakanpoistoaine ja *Logonan kynsilakanpoistoaine ovat kohtuuhintaisia luonnollisia ja vegaanisia kynsilakanpoistajia (mutta huomaa että Logonan kynsilakat eivät ole vegaanisia).


Haluatko lukea lisää vinkkejä vegaanisesta kosmetiikasta? Katso muun muassa seuraavat postaukset

Vegaaniset ripsivärit listattuna

Vegaaniset huulipunat listattunaKommentit

 1. Idunin ja Zoyan lakat ovat ihania ja tietenkin treat, niitä löytyy itseltäkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idun on mulle merkkinä vielä testaamatta. :)

   Poista
 2. Hei, tiedätkö myydäänkö enää Sparitualsia Suomessa? Aloin haluamaan joitain hoitotuotteita, mutta tuntuu ettei mistään saa..
  Haluaisin myös kiittää ihanasta blogistasi. Kuvat ja ulkoasu on ihania, pidän näistä listauksista mistä saa mitäkin, tuotearvostelut on hyviä olematta joteki sellaisia yliampuvia , jossain vaiheessa tuli vähän ähky kosmetiikkablogeihin. Joten kiiitos ihanasta blogista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos ihanasta kommentista aivan todella paljon! Ihana kuulla että blogi miellyttää. :)

   Mutta, kirjoitin jo tuohon blogipostauksen ihan loppuun että SpaRitualia ei minun tietojen mukaan enää maahantuoda Suomeen eli ei myydä Suomessa - arvelin, että joku sitä sarjaa kuitenkin kysyy. ;) Millaisia hoitotuotteita etsit? Perus päällys- ja aluslakkoja löytyy monelta listan merkiltä, Ciatelta ja NCLA:lta vielä joitain erilaisia hoitotuotteita ja Fresh Therapiesilta kynsiöljyjä näin muutaman mainitakseni. :)

   Poista
  2. Haha, nyt olin ihan liian innokkaana kommentoimassa ku kerranki asialle ryhdyin :D sori! Tosiaan tarvisin pian uude kynsiöljyn, ehkä myös kynsiä vahvistava aluslakka oisi mukava. Pitääpä selata sivuja vähän tässä!

   Poista
  3. No näin ensiksi tulee mieleen ZAOn kynnenkovettaja (aluslakka),tai sitten uutuus Nailberry. :) Kynsiöljyjä on vaikka millä mitalla ja käytän itse ihan jojobaa tms. välillä kynsinauhoillekin.

   Poista
 3. Avrilia, Ciatea ja Zoyaa löytyy :) Tuolle Avrilille erityispeukku, kun pysyi niin hyvin kynsillä! NCLA on himotuslistalla, mut vielä en ole saanut oikeutettua itselleni 20 € maksavan kynsilakan hankkimista. Kynsilakkalaatikko pursuilee vähän liikaa jo valmiiksi. Vielä joskus jollain alennuksilla vähintään sen päällyslakan kyllä silti hankin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avril on kyllä tosi kiva sarja, mutta mulla ne eivät kestä sen pidempään kynsillä kuin muutkaan lakat, mutta johtuu mun kynsien kunnosta.

   Mä olen oikeuttanut etenkin alennuksesta NCLA:n lakkojen ostamista kun niissä on niin upeita sävyjä. :D

   Poista
 4. Todella hyvä listaus ja vitsi mikä määrä täysin uusia merkkejä! Mikä on muuten Bohon kynsilakkojen laita, osassa lukee ainakin että olisivat vegaanisia? Benecos on oma suosikkini hintansa vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luokattoman myöhään vastaan tähän, mutta Bohon kynsilakat ovat myös vegaanisia ja ovat päivitetty sittemmin listalle. :)

   Poista
 5. Tästä puuttuu Bottega Verden kynsilakat (ja poistoaine) jotka ovat vegaanisia ja leaping bunny -sertifioituja..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka anonyymi! :) Bottega Verden kynsituotteet olivat aiemmin listalla, ja yhdessä vaiheessa ne tästä poistin, sillä nettisivuilta en saanut selvää, mikä tuotekategorian tuotteista on vegaaninen. Täytyy tarkistaa asia uudelleen. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^