Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Yes To -kasvonaamiot matkalla mukana | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Yes To -kasvonaamiot matkalla mukana

Pienelle matkalle lähteminen on kaiken pakkaamisen keskellä ihan kiva mahdollisuus ottaa käyttöön vuoroaan odottavia matkakokoisia tuotteita. Työn merkeissä sujuva matka ei ole varsinainen hemmotteluloma, mutta you know, uusi kosmetiikka piristää kummasti arkea. 

Pari kompaktin kokoista Yes To -sarjan tuotetta päätyi matkalaukkuuni: Primrose oil Mud Mask -naamio on rauhoittava savinaamio, ja viimein testasin eka kertaa ikinä myös "paperinaamion" tai kangasnaamion, joka lupasi myös rauhoittavuutta.

Yes To -kosmetiikka on omien sanojensa mukaan luonnollispainotteista, mutta ei sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotemerkillä on eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -sertifikaatti. Osassa tuotteissa on eläinperäisinä aineina silk amino acids (silkki), beeswax (mehiläisvaha), honey (hunaja) tai carmine (karmiini), mutta yhtään em.  eläinperäisiä aineita sisältäviä Yes Ton tuotteita ei ole tällä hetkellä Suomessa myynnissä.

Tuotteet on saatu blogin kautta.
yes to naamio

Yes To -kasvonaamiot testissä


Postauksen suosikkituote pitäisi kai säästää kirjoituksen loppuun, mutta kerron jo nyt itselleni sopivampi näistä kahdesta maskista oli Primrose oil Mud mask -naamio. Naamio on suunnattu herkälle ja punoittavalle iholle ja se lupaa rauhoittaa ja puhdistaa hipiää. Primrose on ilmeisti esikko tai sen sukuinen kasvi, ja tässä on myös tähtiainesosana savea, joka on vanha tuttu ihon tehopuhdistaja ja rasvaisuuden kitkijä.

Ja toki naamiossa on myös liuta muita ainesosia. Yes To -sarjan tuotteet eivät ole varsinaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja inceissä taitaakin olla myös joitakin synteettisiä ainesosia.


Mutta, itse Primrose oil Mud Mask- naamio on mukava ja lempeä savinaamio. Naamiomassaa on pussissa reippaasti, ja paksu kerros ei kuiva rutisevaksi kasvoilla. Toisaalta jäin miettimään, että reilunkokoisesta naamiosta olisi riittänyt ehkä myös toiseen käyttökertaan, mutta silloin naamio varmasti kuivuu nopeammin. Joka tapauksessa naamio toimii hyvin arki-iltojen puhdistavana ja ihoa tätä kautta pehmentävänä pikanaamiona (vaikutusaika 10 minuuttia).

Odotin naamion paketin  perusteella jostain syystä hyvin tuoksuvaa tököttiä, mutta onneksi tuoksu on hyvin mieto. Tuoksussa on aivan häivähdys ruusua, muuten vaaleanpunainen paksuhko naamio ei juuri tuoksu miltään. Koostumus on muutoin aika tyypillinen savinaamio, sileä mutta tuhti. Ja söpön värinen, harmi ettei itse sisällöstä tullut kuvaa...!Kangasnaamiot ovat todellakin in nykyään kosmetiikassa, mutta olen pysynyt autuaasti tämän trendin ulkopuolella lähinnä siksi, että harvoin ostan yksittäispakattua kosmetiikkaa.

Valitettavasti ihoni ja Yes To Cotton -kangasnaamio eivät nyt ystävystyneet. Rauhoittavaksi tarkoitettu kangasnaamio nipisteli iholla ja sai sen pikku hiljaa punoittamaan vähän happokuorinnan tyyliin, vaikka tämän naamion tuli juuri hillitä herkkyysreaktioita.

En sano etteikö tuote voisi toimia jollakulla toisella mutkitta, mutta noh, oma hipiäni ei tästä järin tykännyt. Onneksi punoitus ja pieni kuumottelu laski aika pian, mutta rauhoittava tämä ei kohdallani ollut. En tiedä oliko kyseessä jokin tietty ainesosa tai yhdistelmä joka aiheutti punoituskuumotus-reaktion, sillä en tiettävästi ole yliherkkä millekään tietylle ainesosalle. Noin muutoin naamio asettui käyttöliittymältään kasvoille hyvin, ja tuntuma oli nopeasti arvioiden hyvin kosteuttava.

Sokoksella molemmat Yes To -naamiot ovat hinnaltaan 4,9 euroa.

Joko Yes To on tuttu? Kuinka usein käytät kasvonaamioita?
Kommentit

 1. Viimeksi kun kirjoitit merkin naamioista, muistaakseni mainitsin että kangasnaamio oli saanut huonot arvosanat netissä kun aiheutti just kuvaamasi kaltaisia ihoreaktioita mutta monella vielä voimakkaampana. Onpas jännä mikä siinä on. Ja miksi koostumus pysyy samanlaisena eikä valmistaja muuta, kun reaktioita on ollut jo tosi kauan.
  Itse käytän 100%Puren hydrogeelinaamioita tilanteen mukaan. Muuten Beauty Gardenin purkkinaamioita yönaamioina. Kosteuttavat tosi mahtavasti. Hoidin just kurkkunaamiolla käden hilseilevän läntin pois joka tuli kun käytin nestesaippuaa palasaippuan asemasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin kirjoittaa puhdistusliinoista,mutta joka kommenttia en niin tarkasti muista, muistan vaan että luin että jokin naamio oli aiheuttanut ärsytystä. Ja nyt se tuli itse testattua. :D

   Poista
 2. Käytän kasvonaamioita useita kertoja viikossa. Yes to on tosi kiinnostava brändi olen käyttänyt sarjan tuotteita ekan kerran jo vuosia vuosia sitten. Porkkanasarja on oma lemppari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut myös porkkanasarjan tuotteita. :)

   Poista
 3. Mulle on jäänyt tästä merkistä kuva epäpuhtaan ihon sarjana, mutta ehkä olen saanut väärän mielleyhtymän :D Messuillakin kävelin ohi, nopeasti vilkuillen että no joo, ei nyt ehkä tällä hetkellä ole mun juttu ^_^!

  Mulla oli pitkään asenneongelma kangasnaamioita kohtaan. Mutta kun löysin oikeanlaisen naamion, se oli menoa. Millään muulla naamiolla en ole saanut sellaista kosteuspommia iholle, kuin Holika Holika Green Tea sekä Damaskus Rose -naamioilla! Jotenkin voidemaiset naamiot tuntuvat helposti "haihtuvan" iholta. Mutta mä luulen, että Holika Holikaa en voi sulle merkkinä suositella, ei taida olla kovinkaan vegaani :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes To :lla on monelle ihotyypille tököttejä. :) Kiitos vinkistä, mä tsekkailen onko mulle sopiva merkki. Myös näemmä Orgaidilla on vegaanisia kangasnaamioita. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^