Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Pure luonnolliset huulimeikit vertailussa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Pure luonnolliset huulimeikit vertailussa

100% Pure huulimeikit pr-näyte
sis mainoslinkkejä*


Olen monesti valittanut kirjoittanut, miten vegaanisia, luonnollisia ja ihanan värisiä huulimeikkejä ei noin vain löydy. Kehitys kehittyy ihan mukavaan tahtiin, sillä olen tehnyt brändilöydön, jonka veroista luonnonkosmetiikan meikeissä ei ole vielä tullut vastaan.

Luonnonkosmetiikan tuotemerkki 100% Purella on vegaanille sopivia huulimeikkejä lukuisilla eri koostumuksilla ja mitä upeimmissa sävyissä, joista muutamaan olen päässyt tutustumaan viimeaikoina.

Nyt estradilla ovatkin 100 % Puren luonnonkosmetiikan harvinaisuudet: nestemäinen kiiltopuna, mattainen huulipuna, kosteuttava huulisävyte sekä huulille ja poskille sopiva huulisävyte.

Jo näin alussa voin todeta, että kaikkien punien pigmentti, koostumukset ja erottuvat värit ovat todella laadukkaita! Näitä punia ei erottaisi luonnonkosmetiikaksi.

Päivitetty 2020
100% Pure huulipunat


100 % Pure huulimeikit vertailussa - luonnonkosmetiikan huulipunia mattapintaisesta huulisävytteeseen
 Fruit Pigmented Lip Glaze (sävy Sultry) - kosteuttava sävyte


100 % Puren Lip Glaze -punat ovat nimensä mukaisesti enemmän sävyttäviä kuin todella voimakkaan pigmenttisiä. Lopputulos hieman kuultava ja semi-mattainen, ja tuntuma huulilla on hieman huulirasvamainen, eli kosteuttava. Pigmentti kuitenkin erottuu huulirasvaa selkeästi enemmän, eli meikkituotteesta kuitenkin puhutaan.

100 % Puren ainesosissa on ihoa helliviä ja hoitavia juttuja, kuten tässäkin: Lip Glazen pohjalla on kosteuttavia avokado- ja kaakaovoita, ja väripigmentit ovat tunnetusti peräisin hedelmistä ja marjoista.

Sävy Sultry on ruskeanbeige, täydellinen "meikittömään meikkiin" ja silloin, kun huulipunaa ei ehdi korjailemaan ihan joka hetki. Tuotetietojen yhteydessä on vielä näppärät swatch-kuvat kaikista sarjan huulimeikeistä.

Tuote verkossa: *Fruit Pigmented Lip Glaze (sävy Sultry). Sävyvaihtoehtoja on useita!

100% Pure huulisävyte kosteuttaa huulia tehokkaasti


Cocoa Butter Matte Lipstick - mattapintainen todella pigmenttinen puna


Ooh iih, tässä punassa on vastaus moneen huulipunaprobleemaan! Mattainen, pigmenttinen ja todella hyvin kestävä huulipuna ei ole se yleisin kombo luonnonkosmetiikan huulipunien maailmassa. Monta kriteeriä, mutta tässäpä ne täyttyvät. En toden totta tiedä toista yhtä upeaa vegaanista luonnonkosmetiikan mattahuulipunaa.

100 % Puren Cocoa Butter -mattapunassa on tietenkin kaikkea huulia hoitavaa: mm. kaakaovoita, sheavoita ja E-vitamiinia. Lopputulos on mattapintainen mutta ei kuivattava, mutta mikäli huulet ovat ihan rohtuneet, kannattaa rohtumat hoitaa ensin pois jotta puna levittyy nätimmin. Mattapuna kestää huulilla myös todella pitkään, tätä punaa ei tarvitse korjailla  niin herkästi kuin kuultavampia huulipunia.

Sävy Hyacinthe on ihanan rohkea, marjaisan tumman violetti väri. Plussaa myös siitä, että 100% Pure on uskaltanut tehdä myös tällaisia näyttäviä sävyjä.

Tuote verkossa: *Cocoa Butter Matte Lipstick (sävy Hyacinthe/Hyacinthus) (useita sävyjä)

100 % Pure mattahuulipuna on todella pigmenttinen ja pitkäkestoinen

Lip Caramel - nestemäinen kiiltopuna

  
Näyttävää pigmenttiä, hyvää kestoa ja kiiltävää pintaa. Ja ei tahmaisuutta! Luonnonkosmetiikan nestemäinen huulipuna ei siis ole perinteinen mattapuna, vaikka applikaattorista voisi niin päätellä.

Tämä on toinen suosikkini korkeapigmenttiseksi punaksi ja etenkin silloin, kun kaipaan kosteuttavampaa punaa.  Lip Caramel on helppo levittää applikaattorilla ja tämä kestää yllättävän hyvin esim.kahvittelu, vaikka puna ei "istu" huulille yhtä tiukasti mattapunan tavoin.

Sävyvalikoimasta bongasin Red Velvetin, joka osoittautui kauniiksi klassiseksi neutraaliksi punaksi. Tämän ainesosista luuraavat puolestaan mm. kosteuttava granaatinomenansiemenöljy ja tuttu kaakaovoi.

Tuote verkossa: *100 % Pure Lip Caramel (sävy Red Velvet). Eri sävyjä löytyy!


100 % Pure Lip Caramel on nestemäinen superpigmenttinen huulipuna

Cherry Lip & Cheek Stain  - vedenkestävä huuli- ja poskisävyte


Toisin kuin muita edellä esiteltyjä 100 % Puren huulipunia, yhdistettyä huuli- ja poskipunaa löytyy vain yhdessä sävyssä. Cherry on marjanpunainen, viileähkö puna. Värit tulevat mm. granaattiomenasta ja mustikoista.

Tuote on huulikiiltomaisessa puikossa ja sitä annostellaan applikaattorilla, mutta itse jälki on matta tai korkeintaan semi-matta. Stain-nimikin viittaa jo "tahranomaiseen" pitkään kestoon, ja sitä se onkin.

Huulille koostumus istuu huomaamattoman tuntuisesti mattamaiseksi sävytteeksi, jota voi kerrostaa voimakkaan punan tasolle. Aika jännä tuote taas luonnonkosmetiikan saralla! Kesto on myös erinomainen, ja punan kerrotaan olevan vedenkestävä - pitää paikkansa, sillä sävy ei liikahda  kahvikupista tai vesihörpyistä minnekään.

Lisäksi stain sopii poskipunaksi, kun sitä levittää joko suoraan applikaattorilla tai sormen kautta poskelle ja häivyttelee vaikka ihan sormella. Koostumus ei ole yhtään rasvainen, joten se sopii hyvin  myös rasvoittuvalle iholle. Pieni miinus tulee siitä, että tämä ei ole erityisen hyvänmakuinen, joskin punaa ei huulilta levityksen jälkeen juuri "maista".

Tuote verkossa: *Cherry Lip & Cheek Stain 


Mistä ostaa 100 % Puren meikkejä?

100 % Puren Suomen laajin valikoima löytyy *House of Organic-verkkokaupasta, jonne yksittäiset vegaanituotteet on merkattu tuotetietoihin.

100 % Puren meikeistä suurin osa on vegaanisia ja eläinkokeettomuudesta kertoo Leaping Bunny -sertifikaatti.


Kommentit

 1. Onpas nättejä ja ihanan värisiä :) etenkin punaiset olivat todella herkullisia ja syötävän näköisiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin valkata tähän tosiaan mahdollisimman eri värejä, ja kiva että 100% Pure on ottanut valikoimaan tosiaan muutakin kuin beigeä, terrakottaa ym. ;)

   Poista
 2. Lip Caramel on ihana, mutta voisin hyvin kuvitella kesällä Lip Glazen huulilleni, tosi kauniita sävyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on ihania ja näistähän on kaikista monta eri sävyä joista valita. :)

   Poista
 3. Tein ison työn ja kirjoitin esseetä koko viikon 10h/PV. Päätin siinä lomassa että palkinto työstä tulee olemaan butter lipstick :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh, 10 tuntia! Siitä jo ansaitsee huulipunan! :)

   Poista
 4. Ihania tuotteita! Ei tulekaan ihan heti mieleen toista stain-tuotetta luonnonkosmetiikkamerkiltä. Tykkään tosi paljon värjäävistä huulituotteista, koska niiden kanssa ei tarvitse niin pelätä sävyn kulumista. Jotkut stainit tuntuvat nappaavan tosi kiinni ihoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, myöskään stain-punia ei juurikaan ole luonnonkosmessa, vaikka ne ovat tosi käytännöllisiä. :)

   Poista
 5. Ooo tuo hyasintti ( cocoa butter matte ) ja klassinen punainen ( lip caramel ) on niin mun sävyt, ettei mitään rajaa :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä muuten ovat, tätä kirjoittaessa mietin samaa tuon hyasintin sävyn kohdalla, tuli muistikuva sun blogiin. ;)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^