Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ihonhoidon syysboosti Neal's Yard Remedies -kosmetiikalla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ihonhoidon syysboosti Neal's Yard Remedies -kosmetiikalla

Neal's Yard Remedies-kosmetiikka on saatu blogin kautta
sisältää mainoslinkkejä*Myöhäissyksy verottaa päivittäistä energiaani sen verran, että järeämmät aseet ovat tarpeen astetta väsyneemmän ja stressiherkän ihon hoidossa. Neal's Yard Remediesin tehokombo ihon hyvinvointiin on tänä syksynä löytynyt timanttisesta seerumista*, kirkastavasta kuorinnasta ja * ihonhoidon ravintolisästä. 

Brittiläinen luonnonkosmetiikan sarja on yksi suosikkejani: Neal'sin kohdalla ei makseta korumainoslauseista tai synteettisistä täyteaineista, vaan laadukkaista luonnollispainotteisista ainesosista ja toimiviksi hiotuista koostumuksista. Neal's Yard Remediesilla on Leaping Bunnyn (eläinkokeeton) ja Soil Associationin (luomu) sertifikaatit.
Neal's Yard Remedies - tehokasta ihonhoitoa luonnonkosmetiikalla


Neal's Yardin rasvoittuvan ja sekaihon Palmarosa-linjan kasvokuorinta on syväpuhdistava ja tasapainottava, voidemainen mekaaninen kuorinta. Voiteen villinruusunsiemenöljy puhdistaa, palmarosa hillitsee talia ja mahonia kirkastaa hipiää.

Huomaan mekaanisen kuorinnan tärkeyden usein aivan myöhässä, eli silloin kun pintakuivuus ja tukkeumat rehottavat. Ja kuorimaton iho blokkaa myös monien hoitotuotteiden kunnollisen imeytymisen. Noh, Palmarosa on mukavan voidemainen mutta selkeästi kuoriva apu silloin, kun pieni kriisi on jo iholla. Hellävaraisesti hierottuna kuorintarakeet saavatkin ihon pienelle karheudelle kyytiä, ja kuorinta saakin pysyä kylppärissä jotta en unohda sen käyttöä. Koostumus on ihanan paksua, voidemaista mutta silti kuorivaa. Biodellyssa kuorinnan hinta on 24 euroa.


Kun iho on saatu vihdoin kuorittua, on aika siirtyä tehoseerumiin. Neal'sin Wild Rose Beauty Elixir -seerumi ei suotta ole pienessä kulttimaineessa, sillä lasipullossa on todellinen tehotiiviste heleämmälle, kosteutetulle ja kirkkaammalle iholle.

Voisin loruilla seerumin  ainesosista yhden postauksen verran, mutta todettakoon että tässä on mm. antioksidanttipitoista villiruusunmarjaöljyä, siloittavia peptidejä, hyaluronihappoa ja kurkumaa, joka auttaa pigmenttimuutosten tasoittamisessa. 

Jokaiholle sopiva timanttinen Wild Rose -seerumi on kirkasta ja nopeasti imeytyvää, ei paksua "rasvaa". Ihoni riesana ovat näppyjen jäljet, jotka vaalenevat todella hitaasti. Seerumin tehot näkyvät jo muutamassa viikossa (ja ensimmäiset vaikutukset jo päivissä), kun uusien näppyjen jäljet ovat tasoittuneet väriltään paljon nopeammin.

Ihon pigmenttimuutosten hoitamisessa kärsivällisyys on hyve, mutta  seerumin kaltaisilla täsmätuotteilla odotusaikaa saa napsaistua. Tämä hiipiikin suosikkieni eli Kahinan ja Juice Beautyn seerumien rinnalle. Seerumi sopii joko kasvovoiteen alle tai siltänään kosteusvoiteeksi, varsinkin jos iho on rasvaisempi.

Seerumit purevat etenkin ihonhoidon haasteisiin ja ovat noin nyrkkisääntönä kosteusvoidetta enemmän hoitavia tehotuotteita. Panostan ihonhoitoon meikkejä enemmän ja toimiva seerumi onkin rutiinituote josta en taistelutta luopuisi. *Seerumin löydät esimerkiksi Naturellesta. Hinta ei ole halpa, mutta tässä on kyseessä jälleen laadukas, eettinen ja riittoisa luonnonkosmetiikan tehotuote.

Yllä seerumi, alla kuorinta:

Ihonhoito ei tokikaan ole pelkkää kosmetiikkaa, vaan ihon kuntoon vaikuttaa miljoona muuta asiaa elintavoista lähtien. Syön "pillereistä" säännöllisesti lähinnä päivittäisen vitamiinipillerin (Vitashinen VegVit!), ja kuureittain lisänä esim. sinkkiä.  Ihonhoidossa ravintolisät eivät ole pakollisia, mutta laskeskelin, että esim. biotiinin, sinkin ja C-vitamiinin kombosta ei ole ainakaan kuurina haittaa.

Neal's Yardin Frankincense Beauty Boost -ravintolisässä on mm. C-vitamiinia, biotiinia, sinkkiä, seleeniä ja kuparia.  Noin lyhyesti tämä setti tähtää etenkin hiusten ja ihon kunnon ylläpitämiseen. Pakkaus sisältää 60 kapselia ja suositeltu päivittäisannos on kaksi kapselia. Sinkki on lisäravinteena etenkin ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin sekä vastustuskyvyn tueksi ja sinkkiä itse syön flunssakaudella sitä kuurina. Myös biotiinia käytetään  kynsien ja hiusten kunnon parantamiseen. Ja vanha tuttu C-vitsku on hyväksi esim. kollageenin muodostumiselle.

Kynnet ovat viime aikoina kasvaneet pikkuisen pidemmiksi ja lohkeilleet vähemmän, mutta en osaa varmuudella sanoa sitä vain tämän lisäravinteen ansioksi, varsinkin kun kapseleita unohtuu ottaa päivittäin... Myös flunssa on pysynyt poissa (koputan puuta samalla!). Joka tapauksessa jos etsit vegaanista "kauneuden ravintolisää" laadukkailla kasviperäisillä aineksilla, tästäpä vinkkaan. Esimerkiksi *Vegaanisen kauneus-ravintolisän löydät esimerkiksi House of Organicista.


Näkyykö syksy ja talvi sinun kauneusrutiineissasi?


Kommentit

 1. Mietin, että uskaltaisinko sanoa, mutta kyllä mä uskallan, musta tuo NYR:in Rose Beauty Elixir on paras luonnonkosmetiikan seerumi ja kirkkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä myös aika varovasti kerroin että tämä on mun uusi suosikki muiden hyvien rinnalla, sillä kyllä, onhan tämä seerumi ihan huippu!:D

   Poista
 2. Talvi näkyy – tai ainakin tuntuu – kasvoillani entistä kovempana kuivaantumisena. Onneksi hyviä kosteusvoiteita on kaupat pullollaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, talvi tarkoittaa monelle kuivempaa ihoa ja siihen onkin syytä varautua. :)

   Poista
 3. Kiinnostuin erityisesti tuosta seerumista! Ehkä uskallan napata sen jossain vaiheessa kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ässätuote etenkin ihon kirkastamiseen ja kosteuttamiseen. :)

   Poista
 4. Kyllä näkyy ja NYRin tuotteilla täälläkin mennään. Käytössä ruususeerumi, kosteusvoide sekä kasvovesi. Uutena tuotteena kokeilen Melvitan paksumpaa kasvovettä, jota kerrostelen varsinkin yöksi.
  Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Melvitasta en osaa sanoa mitään mutta hyvältä kuulostaa tuo NYRin kombo. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^