Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lushin pakkaukseton joulu: Snow Fairy -kosmetiikka | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lushin pakkaukseton joulu: Snow Fairy -kosmetiikka

Rumpujen pärinää ja tähtisadetta, Lushin joulu on taas täällä! Marraskuun alusta on kyllä vielä matkaa jouluun, mutta kieltämättä syksyn piristävimpiä asioita ovat  kosmetiikan kausilanseeraukset. Tämän vuoden Lushin joulutuotteet ovat erityisen kutkuttavia: kaikki joulun uudet kausituotteet ovat vegaanisia ja vailla synteettisiä säilöntäaineita.

Tänä vuonna halusin saada hyppysiini niin paljon hehkutettuja ja ihasteltuja Lushin Snow Fairy -sarjan tuotteita. Hattaran, purkan ja kirpeän karkin tuoksua, vaaleanpunaista väriä ja glitteriä - miksi snowfairyt ovat menneet minulta aiemmin ohi olankohautuksella?! Ei ihme, että näitä kausituotteita metsästetään aina joulun alla, sillä tuoksu on Lushin valikoimassakin todella erityisen ihana.  Alan jo vähän ymmärtää kausisarjan hehkuttajia.

Tuotteet ovat pr-näytteitä.

Lush Snow Fairy -tuotteet: nyt myös ilman pakkausta


Valitsin Lushin testituotteista kiinteän Snow Fairy -suihkugeelin ja tähden muotoon pakatun Snow Fairy -kimallepalan, jossa on sekä vartalopuuteri että vartalon kosteuttaja samassa. Huh, omalaatuisia tuotteita, ja onneksi hyvällä tavalla! 

Molemmissa tuotteissa (haha, ei voi kirjoittaa "purnukoissa" koska pakkausta näissä ei oikeasti ole) on myös hienojakoista kimalletta, joka on myös ympäristöystävällistä: merilevää, ei muovia. Pakkauksettomat Snow Fairyt eivät ole kätevimpiä matkalle mukaan -tuotteita, mutta kotioloissa näille keksii jo helposti säilytyspaikan.


Kiinteä Snow Fairy -suihkugeeli on uusintaversio vanhasta tutusta pakatusta versiosta, joka ei siis ole kadonnut minnekään. Tässä on söpösti muotoiltu myös musta "korkki" muistuttamaan suihkugeelin  pakkausta, aww... Kiinteä suihku"pala" vaahtoaa miedosti ja jättää kylppäriin ihanan karkkimaisen tuoksun, joka piristää etenkin marraskuun aamusuihkuissa. Tuoksu molemmissa testituotteissa on erottuva ja aika vahva, kuten Lushilla yleensä. Varsinainen saippua tämä ei ole, vaan hieman miedompi mutta pesevä aine. Pinkin palan ulkopinnalla voi nähdä myös pientä kimalletta mutta iholle asti se ei jää.

Kiinteä Snow Fairy -suihkugeeli kustantaa 15,95 euroa, paitsi se on nyt loppu Lushin verkkokaupan varastosta. Ilmeisesti joku muukin on innostunut tästä ihanasta ideasta. ^_^Tähdenmuotoinen Snow Fairy -kimallepala kuuluu taas sarjaamme erikoiset. Palan "kansi" on siis reilun kaupan luomukaakaovoihin pohjautuva hierontala/ihoöljy/muuten vain kosteuttaja, ja palan sisällä on vaaleanpunaista kimaltavaa vartalopuuteria. En raski käyttää kaakaovoipalaa reilusti ihon kosteutukseen ennen kuin vartalopuuteri sen sisältä on käytetty. Kanteen kannattaa puhkaista pieni reikä vaikka  neulalla, josta tätä kimaltavaa "keijupölyä" voi sirotella. 

Ja onhan vartalopuuterista muutakin iloa kuin söpö väri ja ihana tuoksu: sitä voi sipaista iholle kun haluaa pukea vaatteet suihkun jälkeen nopeammin, estämään kosteuden aiheuttamia hiertymiä ja niin edelleen. Ja muuten vain ilahduttamaan: kimallepalan ja -jauheen glitter on jo näkyvää sorttia, joka voi tuoda mielenkiintoisia ylläreitä arkeen tai pikkujouluihin. ;) Kimallepalan hinta on 16,95 euroa.


Pakko myöntää että vähän tykästyin näihin karkkimaisiin tuoksuihin ja näin sesonkituotteina ne ovatkin paikallaan, vaikka moni varmasti toivoo että keijupölyä olisi Lushissa ympäri vuoden. Sitä en kyllä ymmärrä, miksi näistä tykätyistä tuotteista ei ole vielä kehitelty ihan omaa parfyymia? Snow Fairy -tuotteista jäi erityisesti vielä kiinnostamaan vartalonhoitoaine, sillä kuiva kropan iho tykkää lisäkosteutuksesta näin talvisaikaan.

 Oletko sinä tutustunut Lushin joulutuotteisiin? 

PS. Lushin Charity Pot -voiteen tuotot lahjoitetaan aina vaihtuvalle  hyväntekeväisyyskohteelle, ja näin loppuvuoden kohteena on sudensuojelutyötä tekevä Luonto-Liiton Susiryhmä.
Kommentit

 1. Snow Fairysta muistaakseni on ollut myös ihan tuoksukin joskus ☺️
  Myymälässä myyjä käytti käsiini tuota kimallepalaa jaan se oli kyllä hauska ja ihanan tuoksuinen 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä mietin että onko siitä ollut tuoksu aiemmin, kelpais kyllä vieläkin! Kimallepala on kyllä söpö ja ihanan tuoksuinen sisältä ja ulkoa. :)

   Poista
 2. Noi kiinteät suihkupalat ovat hauskoja, mähän rakastan niitä Lushin suihkujellyjä, ne on ihan mun lemppareita, sain miehenkin innostumaan niistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ollenkaan kokeillut niitä jellyjä, siitä jellynaamiosta tykkäsin. :)

   Poista
 3. Snow Fairy tuotteet on hurjan ihanan tuoksuisia<3 Musta toi pakkauksettomuus on ihan superhyvä idea! Harmi vaan, ettei mulla riitä kylppärissä tila säilyttää kerralla kovinkaan montaa pakkauksetonta tuotetta, mutta onneksi pari mahtuu aina hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat :) Se on kyll totta, että pitää miettiä vähän tarkemmin, minne saa pakkauksettoman kosmetiikan ujutettua, mulla ne tarvitsee ainakin enemmän tilaa.

   Poista
 4. Näissä on niin mahtava idea, siis tuo pakkauksettomuus, että jos näitä vaan löytyy siinä vaiheessa kun muutetaan, käyn ostamassa jonkun joulusuihkutuotteen uuteen kotiin :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa ihana idea, uusi koti ja Lushin tököttejä <3

   Poista
 5. Mä valitsin Lushilta muovipullon, vaikka hiukan omatuntoa kolkutti, mutta tiedän vaan tottumuksesta että palasaippuat ynnä muut jää helposti jonnekin käyttämättömänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi muoviakin voi kierrättää nykyään. :) Ja onhan se turha ostos jos tietää jo alussa että ei tule käyttäneeksi!

   Poista
 6. Voihan LUSH ja joulu! Näitä olisi ihana päästä hypistelemään ja tuoksuttelemaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^