Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Perjantain kettukynnet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Perjantain kettukynnet

Perjantain kunniaksi tänään on vuorossa pientä kynsitaiteilua. Olen superlaiska laittamaan "koristeeksi" muuta kuin glitterlakkaa, mutta täytyy myöntää että pienellä viitseliäisyydellä saisi vaikka mitä kivaa aikaan.

Kokeilin Cesar's Shopista ostamiani Milv -siirtokuvia vuosittaisen Fur Free Fridayn (24.11.) kunniaksi kettukuvilla. Tänään on tosiaan kansainvälinen eläinoikeuspäivä Turkiton perjantai, jolloin huomio kiinnitetään turkistarhaukseen esim. eläinjärjestöjen tempauksilla ja tiedottamisella. Toivoisinkin että joskus tulevaisuudessa voitaisiin viettää Fur Free Everydayta ja ketut voisivat olla yhtä huolettomina kuin omilla kynsilläni.


Eläinaiheiset kynsikoristelut 


Kettukynnet olivat yllättävän simppelit väkertää vaikka en ole yhtään kynsikoristelijatyyppiä. Kuva leikataan saksilla kynnelle sopivaksi, dipataan veteen, irroitetaan taustasta ja asetetaan kynnelle kuivuneen lakan päälle. Ja viimeistellään päällyslakalla. Siirtokuvat toimivat parhaiten kynnellä jossa on pituutta (ja leveyttä), mutta sainpa myös erottumaan ne omilla töppökynsillä. Kuvissa olen siis jo leikellyt kettukuvat irti paletista. Tästä näet myös videon siirtokuvien oikeaoppisesta käytöstä.

Osan kuvakoristeiden kanssa valkoinen värilakka kuvien alle on must. Kuva ei erotu kovin värikkäältä lakalta saati paljaalta kynneltä, joten valkoinen tai joissain tapauksissa selkeän yksivärinen värilakka on tarpeen. Tässä kynsilläni on Ciatén Pretty in Putty -kynsilakka ja osalla kynsistä iänikuinen The Body Shopin glitterlakka.Näitä Milv-koristeluita ei kannata tehdä ilman hyvää väritöntä päällyslakkaa joka laitetaan viimeisenä. Kuvapinta ottaa muuten herkästi osumaa ja kuluu ennen aikojaan pois.

Kynsikoristeet vaativat vähän viitseliäisyyttä ja olen aika kärsimätön näissä pikkutarkoissa koristeluissa, mutta ensimmäisistä kokeiluista tuli ihan kelvollisia. Tai toivottavasti ei koske silmiin nämä kuvat, joissa kädet rutisevat talven kuivuuttaan.

Milv-tarroja on muuten noin tsiljoonalla eri kuvalla ja kaikki ovat 2 euroa per liuska. Kettukoristeet ovat Cesar's Shopista, joka myy Milvejä Suomessa.

Klikkasin ehkä ostoskoriin myös pari muuta eläinaiheista siirtokuvaliuskaa... Jaksaisiko näistäkin väkertää kynsille jotain? Tänä viikonloppuna on vähän joka paikassa tarjouksia, joten loppuun pari  vinkkiä verkkokauppojen vegaanikosmetiikasta. Mainituissa kaupoissa vegaaniset tuotteet on merkattu erikseen tuotetietoihin

1. Joliessa on moni merkki miinuksella vain tänään 24.11. Muun muassa  Patykaa on -20%, Pai -25 %, Neal's Yards Remedies -25 %. Etenkään kokonaan vegaanisen Pain tuotteita ei ole oikeastaan ikinä tarjouksessa ja sarjaa myydään Suomessa vain Joliessa, joten ehkäpä nappaan täydennyksen esim. tätä monitoimibalmia.

2. Biodellyn valikoima on -20% koodilla biodellyblack. Täällä on vaikkapa Lily Lolon mineraaleja.

3. House of Organicissa on vaihtuvia tarjouksia esimerkiksi 100 % Purelta.

4. elevenin verkkokaupassa on tunneittan vaihtuvia tarjouksia (-30 - 50 %) ja eri täkyjä.

5. Ylellisen luonnonkosmetiikan kaupassa Naturellessa on kaikki -20 % 24.  - 26.11. , täältä voi bongata mm. Juice Beautyn meikkejä.

+1 Natural Goods Companyssa on koko Santen valikoima -25 % ja Logonan tuotteet -20%. Myös Greenlipsissa on alennettua vegaanista luonnonkosmetiikkaa.
Kommentit

 1. Mulla on noita samoja kissa- ja koiratarroja :) Milvit on niin ihania ja kettukynnet ylisöpöt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milveissä riittää kyllä houkutuksia, eläintarrat on mun heikkous. :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Noi siirtokuvat on varmasti käteviä. Mua ehkä vaan ärsyttää se, et ne ei sit lähde niin näppärästi kuin pelkkä lakka. Kerro, jos sulla on joku kikka tähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne mulla lähtee ihan millä vaan toimivalla kynsilakanpoistoaineella! Oletko siis näitä Milvejä käyttänyt?

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet!! Mä myös olen patalaiska kynsien laittaja, ainoa mitä pitää olla aina on punainen lakka. Mut tällaiset tarrat ehkä meniskin just ja just!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarrat ei ole niin vaikeat miltä näyttää, mun kynnys on vain viitsiminen. :D Tärkeää on vain muistaa että kynsilakan pitää olla jo hyvin kuivunut ennen kun asettaa tarran, ettei tule ruttuja.

   Poista
 4. Niin hienoja! Pakko päästä testaamaan näitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,ovathan eläinkynnet kyllä aika ihania. :)

   Poista
 5. Nuo ketut ovat niin ihanat! Aiemmin tuli paljon koristeltua kynsiä, mutta nykyään olen tässä asiassa niin patalaiska :D Nytkin kynsilakat ovat jo niin kulahtaneet, että hävettää. Täytyykin käydä kurkkaamassa mitä kaikkia ihania siirtokuvia tuolta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten ollen tässä monelle jo sanonut, siirtokuvissa se isoin juttu on vaan toimeen ryhtyminen ja kynsilakan kuivattaminen. :D Tuolla on vaikka mitä ihania siirtokuvia. <3

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^