Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaninen kynsilakkakalenteri jouluksi! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaninen kynsilakkakalenteri jouluksi!Kosmetiikan joulukalenterit ovat tulleet rytinällä viimeisen parin vuoden aikana tapetille. Olen hinkunut sopivia vegaanisia vaihtoehtoja jo pari vuotta, ja nyt viimein löysin ja ostin houkuttelevan vegaanisen kosmetiikkakalenterin elevenin verkkokaupasta. Ciatén Mini Mani Month -kalenteri sisältää kynsilakkoja ja pari kynsienhoitotuotetta, ja odottelin jo  alkusyksyllä, josko tänä vuonna merkki julkaisisi myös uuden kynsilakkakalenterin.

Kirjoituksessa on vähän "spoilereita" paketin sisällöstä, joilta ei voi välttyä noin muutoinkaan kun kalenterin tuotetiedot katsoo netistä.Tämä noin A4-kokoinen ja muutaman sentin paksuinen  kalenterin muistuttaa eriskummallista isoa kirjaa. Ja täytyy myöntää  että kyllähän tämä paketti oli spontaanisti aika ihana, vaikka ensin ajatus kosmetiikan joulukalenterista oli vähän hassu.  ^_^ Nyt on myös kynsilakkaostokset tehty vähään aikaan.

Mini Mani Month -kalenteri on tosiaan yksi harvoista  vegaanille sopivista kosmetiikan joulukalentereista. Ciaté on Petan listalla ja osa sarjan tuotteista on vegaanisia, ja tämän lootan takana on myös vegan & cruelty free -tägi. Kysyin kalenterin vegaanitiedot vielä Ciatélta suoraan, joka vielä lisäsi unohtuneen vegaanimerkinnän omille sivuilleen. Ciaté ei kerro suoraan olevansa tietyistä kynsilakkojen ainesta "free"-merkki, mutta esim. tolueenia tai formaldehydiä ei inceistä bongannut. 


Ciatén kynsilakkakalenterissa on tosiaan yhteensä 24 tuotetta. Suurin osa on minikokoisia Gelology -kynsilakkoja (näillä luvataan "geelimäistä" lopputulosta ja parempaa kestoa), pari kynsienhoitotuotetta, päällyslakka ja yksi ylläri. Sävyjen swatchit on myös takannessa nähtävillä ja toki kurkkasin ne myös. 

Minua ei harmita tämä sisällön "paljastaminen" takakannessa, sillä onhan kyseessä kertaostoksena kallis kalenteri ja jotkut haluavat ymmärrettävästi tietää, onko paketissa jo jotain sellaisia juttuja, joita kotoa jo löytyy. Sävyjen numeroita ei toki ole paljastettu.

Kalenteri oli arvokas, mutta onhan tähän myös panostettu pakkausta ja sisältöä myöten, ja yhden luukun tuotteelle ei jää montaa euroa hintaa. Pakkaus on tukeva ja nätti, jokainen luukku on myös pieni taideteoksensa. Miten tässä malttaa odotella vielä muutaman viikon joulukuuta...Ajattelin kirjoitella paljastuneesta sisällöstä myös joulukuun aikana blogiin.


Ciatén joulukalenterin lisätiedot näkee Elevenin verkkokaupasta (edit: kalenteria ei myydä Suomessa kivijalkakaupoissa). Joulukuuhun on vielä aikaa, mutta kyseessä on rajattu kausituote.

Kalenterin hinta on 86, 80 euroa. Ostin oman kalenterini -20 % alennuksesta ja käytin vielä muutaman euron elevenistä kertyneitä kanta-asiakaspisteitä, jotka käyvät suoraan alennuksena.

Oletko kiinnostunut kosmetiikan joulukalentereista? Kommentit

 1. Ei ole kalenteria ja se on suorastaan stressannut. Olen etsinyt tuntitolkulla mutta en löydä mitään mielenkiintoista luonnonkosmetiikan käyttäjälle. Dr Hauschalla on mutta ne kaikki sisältävät linaloolia, jolle olen allerginen.
  Viime vuonna oli 2 kynsilakkakalenteria. Toisessa oli todella miniminipulloja ja toinen oli Ciate. Se oli ihan kiva mutta en enää toiseksi vuodeksi halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa kosmetiikkakalentereista on tosiaan synteettistä kosmetiikkaa (ja epävegaanista), joten ymmärrän hyvin että on vaikea löytää sopiva, varsinkin kun on allergioita. Toivottavasti nappaa joulukosmetiikan kanssa! :)

   Poista
 2. Kalenteri on kyllä ulkoasullisesti hurjan kaunis! :) Mä päätin jättää tänä vuonna kosmetiikkakalenterit ostamatta. Intoilin niistä vielä kuukausi sitten, mutta nyt se into on lopahtanut ihan täysin ja päätin, että on parempi jättää tänä vuonna kalenterit hankkimatta ja keskittyä lukemaan luukkujen availua muiden blogeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi nätti ja tähän hintaan täytyy ollakin kaunis kalenteri. :D Ja eihän kosmekalenteri ole mikään pakollinen juttu vaikka olisi bloggaaja, mä vaan lapsenomaisesti innostuin tästä ideasta. :) Tykkään kyllä lukea myös muista blogeista kosmetiikan kalentereista. :)

   Poista
 3. Jostain syystä en innostu joulukalentereita, viime vuonna oli tee kalenteri mutten ikinä muistanut avata luukkuja 😅 No en ole mikään jouluihminenkään niin ehkä sillä en osaa innostua edes kosmetiikan kalentereista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, ei kaikki ole kaikkia varten :D Mä en itse asiassa ole myöskään jouluihminen enkä koristele esim. asuntoani mitenkään jouluksi, mutta ajatus 24 kynsituotteesta houkutti. :D

   Poista
 4. Olipas kiva kuulla, että vegaaneille on edes jotain, vaikka itse en haluakaan kynsilakkoja lisää. Tilasin tosin sen TwistBen pienemmän kalenterin, saas nähdä, mitä se pitää sisällään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä, mä etsin tätä kissojen ja koirien kanssa. TwistBen kalenterin olisin myös halunnut mutta se ehti loppua ennen kuin muistin tilata sen. :(

   Poista
 5. Tässä olisi ensi vuodeksi luonnonkosmetiikkafirmoille bisnesidea luonnollinen ja vegaani kalenteri, ostaisin heti! Twist be muistaakseni viime vuonna teki omanlaisiaan, mutta ihmettelen, etteivät muut ole tähän tarttuneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TwistBe:lla oli tosiaan kalenteri tänäkin vuonna, mutta se on myyty jo loppuun. Ja totta kyllä, tässäpä hyvä idea jatkojalostukseen. :)

   Poista
 6. Kysymykseni ei kyllä liity aiheeseen... Tuli vain tällainen asia mieleeni, että tiedätkö, onko KC Professionalin Back to the Roots -sarja vegaaninen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! En kyllä yhtään tiedä ja en ole myöskään löytänyt sarjaa mistään eläinkokeettomuutta vakuuttavalta listalta.

   Poista
 7. Tämä kalenteri houkutteli minuakin, mutta kynsilakkojen määrä ahdistaa jo nyt niin en sitten ostanut. Mutta ihanan näköisiä lakkoja tässä kyllä on! Päädyin itse sitten lakukalenteriin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on alle 100 kynsilakkaa joten vielä mahtuu. ;) Paitsi että nyt laitoin kyllä muiden kynsilakkojen kohdalla rahamenon tiukemmalle, ja selkeästi muidenkin meikkien kanssa.

   Lakukalenteri kuulostaa ihanan erilaiselta!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^