Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecosin Color Corrector -paletti | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecosin Color Corrector -paletti

4. joulukuuta 2017

Muistan saaneeni joskus aikoja sitten  blogiini kommentin jossa kysyttiin vegaanille sopivista peiteaine/sävynkorjaaja -paleteista, ja taisin tarjota aika lailla vain eioota. Ainakin luonnonkosmetiikan osalta tilanne onkin ollut pitkään tämä, ja siksipä edullisen Benecosin uusi Color Corrector (CC) -paletti onkin sellainen ylläri, jonka ostin vikkelästi itselleni. Tässäpä on nimittäin kompakti peiteväripaletti, jossa on neljää eri sävyä vahamaisia peitevärejä. Ja näitä Benecosin meikkejä ei ainakaan ole hinnalla pilattu!

 *Postaus sisältää mainoslinkkejä*


Benecosin paletissa on neljää eri sävyä jotka toimivat vähän eri funktioilla. Näitä sävyjä voi levittää joko sormin tai siveltimellä ja niitä voi halutessaan myös sekoitella keskenään. Koostumus on vahamainen, ei siis puuterimainen. Mineraalimeikin ja myös nestemäisen  meikkivoiteen kanssa nämä toiminevat parhaiten meikkipohjan alimmaisena.

Paletin beige sävy on tarkoitettu etenkin tummille silmänalusille. Sävy täyttää himppasen oranssiin.

Roosa, vaaleanpunertava sävy toimii etenkin tummien pigmenttiläiskien peittämisessä.

Violetti sävy on tarkoiteettu taas kirkastamaan ihosävyä korostusvoiteen tavoin. Sävy on kylmä ja vaalea.

Vihreä  on taas vanha tuttu sävy taittamaan kasvoilta pois punaisuutta, kuten finnejä.


Paletin sävyt ja koostumukset ovat oikein näpsäkät ja tämä onkin ollut arkimeikissäni ahkerassa käytössä viime päivät (kuvat on otettu tietenkin ennen käyttöä, heh). Sävyt levittyvät ja häivyttyvät myös hyvin, etenkin kun olen levittänyt värejä sormiin.

Suosikkini sävyistä ovat beige ja violetti. Beige peittää hyvin ns. tavalliset tummat silmänaluset ja toimii myös muutoin peiteaineena. Sävy sulautuu myös hyvin vaalealle iholle.

Violetti sävy on tosiaan myös kirkastaja, jossa ei ole mitään kimalteita (wohoo!). Tätä olen sipaissut esimerkiksi silmäkulmaan tai sekoitellut beigen kanssa silmänalusille jolloin saa jo pientä valoväri-efektiä.

Vihreä ja roosa ovat myös käyttiksiä. Roosa ei erotu iholta kirkuvan punaisena, joten se sopii myös tummien näppyarpien ja myös vihertävien silmänalus-verisuonten peittämiseen (jep, silmänaluset voivat olla  vaikka minkä väriset..:!).

Vihreän peiteaineen väri on puolestaan hyvin vihreä, joten suosittelen annostelemaan tätä hennolla kädellä ensin. En jostain syystä ole enää vihreän peitevärin innokas käyttäjä, mutta silloin tällöin tätä tulee töpöteltyä yksittäisille näpyille. Onneksi sävy on kiinni muiden kanssa paletissa niin sitä myös tulee käytettyä.


 Vihreä, violetti, beige, roosa:


Tuomio? Olen kyllä tyytyväinen tähän palettiin: sävyt toimivat hyvin, koostumus ja peittokyky on jees. En ole aiemmin käyttänyt corrector-paletteja saati voidemaisia peitevärejä, mutta ehkäpä yksi hyvä riittää? :)

Ja hinta on tosiaan tosi edullinen: esimerkiksi Biodellyssa paletti on 8,90 euroa. Biodellyssa on muuten vielä tämän joulukuun ajan ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin.

 Benecos on BDIH:n ja Petan listalla ja osasta tuotteista löytyy selkeä vegaanimerkintä ja Vegan-sertifikaatti.

Kommentit

 1. Mä en oo koskaan oikein oppinut käyttämään vihreänsävyistä peiteainetta, jotenkin vierastan sitä ja oon kaikissa paleteissakin kiertänyt sen sävyn kaukaa :D Mutta tosi kätevät ja käyttökelpoiset sävyt kyllä muuten tossa paletissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä osaan käyttää sitä hennosti meikkipohjan alla, kun vielä häivytän kunnolla. :) Opettelua kyllä ihan ensin vaati.

   Poista
 2. Ihan kivannäköinen paletti eikä ole tosiaan hinnalla pilattu :)

  VastaaPoista
 3. Muistan vieläkin kuin eilisen päivän, kun kokeilin ensimmäistä ja viimeistä kertaa jotain vihreää peitesävyä. Arvaa pesinkö sen saman tien pois. :D
  Tämä paletti kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreän peitevärin a ja o on tosiaan hento levitys, häivytys ja sen laittaminen meikkipohjan alle. :D Tämä on tosi kiva paletti!

   Poista
 4. Kiva, kun tässä on ns. kaikki tarvittavat sävyt "yksissä kansissa" :)

  VastaaPoista
 5. Niin söpö jotenkin tää paletti! Mä en vaan jotenkin koskaan osaa ottaa näitä Color Corrector -paletteja osaksi päivittäisiä meikkausrutiineja. Ainoa sävy, mitä saattaisin käyttää on tuo oranssi, koska silmänaluset vaatisi sitä :D Muuten nämä paletit aina unohtuu multa laatikkoon.

  VastaaPoista
 6. Pistän tämän kyllä ostoslistalle. Setti vaikuttaa todella lupaavalta ja ei ole kyllä hinnalla pilattu. Eri asia sitten onkin, että osaako nuita käyttää oikein :D

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta paletilta. Minähän en periaatteessa tarvi mitään erillisiä korjausvärejä vaan saan peitettyä meikkivoiteella / mineraalimeikkipohjalla kaikki tarvittavat "virheet", mutta pitäähän tämä nyt testiin ostaa:D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^