Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ciatén joulukalenterin satoa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ciatén joulukalenterin satoaJoulukuu on kulunut kiireisissä merkeissä ja siksipä en ole ehtinyt postailla blogin tontille Ciatén kynsilakkakalenterin sisällöstä. Instagramin stories-osiossa joulukalenterin luukkujen sisältöä on kyllä näkynyt ja jatkan myös siellä löytöjen postailua. Mutta katsotaas nyt, mitä luukuista 1-14 on paljastunut:  ihania kynsilakkoja, sen voin sanoa!


Ei liene ylläri, että Ciatén Mini Mani Month lähinnä kynsilakkoja.  Suurin osa on pieniä 5 millin pulloja, jotka ovat kyllä näppäriä kynsilakkaholistille: helppo ottaa matkalle mukaan ja tämän kokoisen lakan saa myös kulumaan.

Mulla oli tosi vähän Ciatén kynsilakkoja ennen kalenteria joten ei tarvinnut pelätä, että samoja lakkoja tulee luukuista. Kynsilakkojen lisäksi kalenterista on paljastunut pieni kynsiviila ja punainen glitterinen nail topper -irtoglitter (jonka käytän varmaan johonkin muuhun kuin kynsiaskarteluun).


Kalenterissa on ollut muutama sininen lakka joita en normaalisti itse heti ensimmäisenä bongaisi, mutta jep, kynsillä ne eivät ole ollenkaan hullumpia. Esimerkiksi Midnight in Paris ja Moonlit Whispers ovat nättejä sinisävyisiä lakkoja.


Hopeanvärinen pullo on puolestaan Gelology- sarjan päällyslakka, jota en ole ehtinyt vielä kunnolla testata. Muutoin olen ehtinyt käyttää jo lähes kaikkia näitä lakkoja. Lakkojen koostumukset ovat tunnetusti hyvin levittyviä ja nopeasti kuivuvia ilman mitään erityiskikkailua.

Kalenterissa ei ole ollut yhtään ihan kehnoa lakkaa, mutta osa on tietysti kivempia. Etenkin helmiäiset ja glitterlakat! Luukut ovat irtonaisia ja jokaisen takana on ollut jokin kiva quote. Muutenkin tykkään tästä pakkaustavasta ja ulkoasusta, joka on tarpeeksi topakka ja sopivan erikoinen. Joulukalenterin idea lienee tarjota pikku ylläreitä joulunodotuspäiville, mutta kokonaissumma on myös edullisempi kuin jos lakat ostaisi yksitellen.

Kommentit

 1. Kynsilakkafriikille kyllä oiva kalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Jouduin ehkä järjestelemään lisätilaa mun lakkalaatikosta. :D

   Poista
 2. Todella nättejä lakkoja on kalenterista tullut! Minä kyllä edelleen haluaisin tuon kovasti, mutta niin harvoin tulee kynsiä nykyään enää lakattua, etten tiedä olisiko kuitenkaan fiksu hankinta. Kovin kyllä tuo alennettu hinta houkuttelee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä joka kerta ilahtunut kun olen luukun avannut. :D Mä ymmärrän sun pohdinnan (mutta kynsilakkojaa...!). :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^