Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ciatén joulukalenterin viimeiset luukut | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ciatén joulukalenterin viimeiset luukut

Ennen kuin joulun saa kunnolla pakettiin on hyvä tsekata vielä Ciatén kynsilakkajoulukalenterin saldo. Kirjoitin kalenterista aiemmin täällä ja täällä ja instan stories-osiossa kalenterin luukkuja on paljastunut kuun mittaan. En ole postaillut päivittäin kalenterista joten käyn vielä läpi kootusti loput luukut, 15-24.

Ciatén Mini Mani Month oli ensimmäinen kosmetiikan joulukalenteri joka mulla on ollut ja näytän idealle jatkossakin vihreää valoa. Ciatélla on varmaan ensikin vuonna kynsilakkojen kalentereita, mutta ehkä jokin toinen vegaanille sopiva houkuttaisi myös (ken tietää..!).Toisaalta olen myös vähän nirso ihonhoitotuotteiden vaihtelulle, joten kynsilakkakalenteri oli siinä mielessä hyvä valinta.Summaten: tykkäsin kalenterin sisällöstä, lakat ovat kompakteja, laadukkaita ja ihanan värisiä. Ihan pari hutia oli vain joukossa, esim. vihreä ja punaoranssi, jotka eivät vain ole just mun makuuni. Tämän takia mulle oli myös tärkeää että kalenterin sisältöä näkee jostain etukäteen, sillä hintava kalenteri täynnä joulunvihreitä lakkoja ei olisi ollut ihan paras juttu. 

Ja koska kalenteri oli hintavampi kertaostos (nyt se on vielä alessa), niin siksikin oli kiva vähän spoilata sisältöä etukäteen. Myös kalenterin pakkaustapa yksittäisiin luukkuihin oli tosi hyvä ja luukkuja saattoi ottaa halutessaan matkalle.Etenkin kalenterin murretut, holosävyt ja glitterit olivat mieluisia. Joukon parasta antia olivatkin moneen suuntaat kimaltavat ja shiftaavat sävyt. ^_^  22. ja 23. päivien luukuista paljaistui vasta perinteiset joulun värit eli punainen (hieman vuotaneessa pullossa) ja vihreä.


Jouluaaton luukun sävy oli superihana glitter ja vielä isossa putelissa, muut olivat pieniä lakkoja. Joukossa oli myös Nail Superhero -kynnenkovettaja (ja aluslakka) ja jo aiemmin esitelty Gelology päällyslakka. Kalenterin vuoksi olen (yritän!) myös vähän aikaa kynsilakkaostolakossa, haha. 

Ja jos halajat vielä avata kaikki kalenterin luukut kerralla, tämä on elevenin verkossa nyt -25 % alessa, kuten kaikki muutkin lahjapakkaukset.
Kommentit

  1. Tämä kalenteri on ensimmäinen kynsilakkajoulukalenteri, mistä oikeasti innostuin. Aivan ihania juuri jotkut noista erikoisemmista ja jouluaaton lakka on myös superkaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin erityisesti siitä että tässä oli vähän erikoisempia sävyjä, ei pelkki yksivärisiä cremejä joita on holistilla jo ennestään paljon. ;)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^