Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran käsivoide x 3 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran käsivoide x 3

Meitsin kädet on kuivat, oli sitten kesä tai talvi, mutta sanotaanko että talvi ei ainakaan helpota kroonisesti kuivuvia käsiä. Mulla on varmasti jokaisessa laukussa varuilta jokin käsivoide, sillä jos se unohtuu kotiin päiväksi, niin kädet ovat jo tosi arat ja karheat ilman käsivoidetta. Suosin käsivoiteissakin luonnonkosmetiikkaa, mieluiten miedon tuoksuisia ja nopeasti imeytyviä koostumuksia. 

Olen talvella testannut luonnonkosmetiikan vanhan tutun Laveran kolmea vegaanista käsivoidetta, joilla on vähän eri ominaisuuksia. Näiden ohella Laveralla on vielä yksi vegaaninen (Vegan-sertifioitu) käsirasva, Anti-age.

Laveran käsivoiteet saatu blogin kautta, postaus sisältää mainoslinkkejä*


Laveran vegaaniset käsivoiteet vertailussa


Basis Sensitive -käsivoiteessa on miedoin tuoksu ja sellainen perusrasvamainen fiilis. Ihan hyvällä tavalla kuitenkin, tämä on hyvin toimistokelpoinen rasva. Basis Sensitive-sarjan tuotteet ovat etenkin herkälle iholle suunnattuja, hellävaraisempia tuotteita. Ainesosista voi syynätä esimerkiksi kehäkukan ja sheavoin.

Basis Sensitiv imeytyy nopeasti ja on passeli ihan päiväkäyttöön. Kosteustehot ovat hyvät, voide ei ole aivan fluidimaista, joten kevyt kosteus säilyy käsissä. Yökäyttöön valitsen kuitenkin paksumman tai boostaan tätä öljyn kanssa. Käsivoiteen hinta on 6,5 euroa.Laveran 2-in-one-käsivoiteeseen on yhdistetty käsi- ja kynsinauhavoide. Toki monia käsivoiteita voi käyttää myös kynsinauhoille, mutta tässä koostumusta on tuunattu myös herkille ja usein kuivuville kynsinauhoille: voide on ohutta mutta kosteuttavaa. Käytän kynsinauhoille säännöllisesti myös öljyä.

Tämän 2-in-one -käsivoiteen koostumus on asteen nopeammin imeytyvä kuin Basis Sensitiven, mikä on kärsimättömälle hyvä esimerkiksi tietokoneella töitä tehdessä. Koostumukseltaan kepeämpi rasva onkin must tällaiselle hätähousulle päiväkäytössä.  Ainesosista löytyy mm. oliiviöljyä, kamomillaa ja sheavoita incin loppupäästä.

Tämä on Basis Sensitive-voiteen kanssa oikeastaan yhtä kosteuttavaa, mutta jostain syystä tämä viehättää enemmän - koostumuksen fiilis, tuoksu ja kestävyys toimivat itselläni himpun verran paremmin. Hinta on 6,5 euroa.
Laveran SOS -käsivoide on puolestaan erityisen kuivien ja rohtuneiden käsien voide, joka toimii parhaiten yökäytössä. Tämä ei siis imeydy supernopeasti, mutta kosteuttaa sitäkin tehokkaammin, kun sen antaa muhia yön yli käsissä. Koostumus on siis himpun paksumpaa edellisiin verrattuna, mutta myös astetta kosteuttavampaa. Moni käsivoide jättää yökäytössä toivomisen varaa mutta tässä on tarpeeksi ytyä. Laveran purkkien kyljissä onkin merkintä onko käsirasva koostumukseltaan "light" vai "rich", ja asteikossa tämä on todellakin "rich".

SOS-käsivoide on nimensä mukaisesti apu, ja etenkin yöpöydällä, josta tätä varmasti muistaa käyttää. Ja kun kädet kaipaavat tehohoitoa, tipautan käsivoiteen pari tippaa käsiöljyä levitysvaiheessa ennen yön yli -muhittelua. Ainesosien etupäästä löytyvät esimerkiksi luomulaatuiset sheavoi, manteli-, argan- ja makadamiaöljy. 

Rasvaatko käsiä usein? Onko elämää ilman käsivoidetta? ;)


Kommentit

 1. Basis Sensitive on ollut täällä käytössä jo vuosia, myös mies tykkää. :) Mä rasvaan käsiä harvoin, aina yöksi ja ihan silloin tällöin ehkä kerran päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joi, mä en vois rasvata vain harvoin.:D Basis sensitiv on kyllä luottohyvä!

   Poista
 2. Täällä toinen käsirasva-addiksi! Tulee rasvattua pariin kertaan päivässä vähintään. Jos se unhoittaa niin kyllä huomaa kynsinauhoissa ja sormenpäissä :) Laveran käsivoiteet ovat ihania, tuo SOS on mun ikuisuus-ostoslistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin kyllä kädet aina kynsikuvissa ihan tosi siistinä! SOS on tosi näppärä käsivoideholistille. ;)

   Poista
 3. Basis Sensitivistä tykkään ja varmasti nuo muutkin olisivat mieleeni. Laveran tuoksuissa on jotain mikä rauhoittaa mieltäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on ihan sellainen uniikki tuoksu, ei ihan perinteisen luonnonkosmetiikkamainen. Laveralla on varmaan jokin salainen resepti. :)

   Poista
 4. Mä olen käyttänyt tuota Senstiveä, ja kaapissa odottaa SOS, jonka ostin talven varalle. Mutta mulla on vaan niin monta käsivoidetta, että saa nähdä meneekö sen käyttö ensi talveen. Mun pitää rasvata kädet ainakin pari kertaa päivässä, ja ihan kunnolla öljyn kanssa mieluiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kuluu käsivoiteet luvattoman nopeasti että olisipa kiva jos olisi joskus jemmassa pahan päivän varalle. :D Mä laitan öljyä aina yöksi ja joskus vielä puuvillahanskat päälle.

   Poista
 5. Rasvaan harvoin kun on edes edes joku paikka kopassa joka ei ole kuiva :) Radikaalisti näyttää vaikuttavan että käytän vain käsintehtyä palasaippuaa käsien pesuun. Joskus oli tuo Laveran vaaleansininen voide enkä oikein pitänyt siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ehkä just niin päin että kädet vaatii eniten rasvausta. :) Mulla ei oikein vaikuta saippuat, toki suosin eniten luonnonkosmea niissäkin.

   Poista
 6. Tuo SOS jätti mut muistaakseni vähän kylmäksi, mutta 2-in-1 on varmaan rakkain käsirasvani juuri noiden kuvailemiesi ominaisuuksien vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle SOS pelittää onneksi hyvin, mutta käsilaukussa on tosiaan mukana 2-in-one. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^