Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Talven kirsikkaisin kombo | Sante Sweet Cherry -kosmetiikka | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Talven kirsikkaisin kombo | Sante Sweet Cherry -kosmetiikka

Tuotteet pr-näytteitä

Ihmettelen, miksi Suomessa ei ole enemmän kirsikkaisia asioita, niin ruokakaupassa kuin kosmetiikkahyllyllä. Saksassa käydessä saa kuolata erilaisia kirsikkaherkkuja (kuten Alpron jogurtteja, Suomeen kiitos!) ja tuoksuvaa kosmetiikkaa, mutta Suomessa...näääh.

Ei tarvitsekaan sanoa että olin todella innoissani kun kirsikkahimo yhdistyi kosmetiikkaan: Santen tämän vuoden limited edition-paketissa on kirsikantuoksuinen suihkugeeli ja vartalovoide. Voin jo heti postauksen alussa intoilla että tässäpä on kohtuuhintainen ja ihanan tuoksuva lahja myös luonnonkosmetiikan ystävälle.Santen joulupakkaus on  tämän kirsikkafanin  mielestä kyllä i-hana. Kirsikan makean ja pienesti happaman sekoittama tuoksu on omalaatuinen myös kosmetiikassa. Tuoksu ei ole tässä mitenkään luonnonkosmetiikkamainen, vaan lähemmäs synteettinen - hyvällä tavalla. Kirsikkatuoksu it is. Tästä joko tykkää tai ei: vähän karkkimainen, hyvin kirsikkainen.

Tuoksu erottuu iholta vielä jonkin aikaa levityksen jälkeen. Ja kylppärissä leijailee myös kirsikkatuoksu. Kun näitä purnukoita käyttää vielä peräkkäin, niin tuoksu kerrostuu kivasti. Pakkaukset eivät ole luksusmaisia (tietenkään, koska Sante on enemmän arkinen sarja) mutta ihan söpöjä cupcake-kuvineen!Santen vartalovoiteet ja suihkugeelit ovat hyvää ja luotettavaa laatua, kun etsii edullista ja toimivaa luonnollista kosmetiikkaa. Niin ovat myös kirsikkaputelit. Suihkugeelin koostumus on vähän paksumpaa luonnonkosmetiikaksi ja vartalovoide imeytyy nopeasti ilman sen kummempia hierontasessioita. Arvelisin, että tämä on sopivin normaalille ja vähän kuivalle iholle, mitään vartalovoita voide ei siis ole.Kirsikkapakkausta on myynnissä vaikka missä Sokosta myöten, esim. Natural Goods Companyn verkkokaupassa hinta on tällä hetkellä hieman yli 7 euroa (normaalisti hieman yli 11e). Sante on Petan listalla ja suurin osa sen tuotteista on vegaanisia. Luonnonkosmen sertifikaateista Santelta löytyy BDIH.
Kommentit

 1. Mä taidan arvata miksi ei ole, yleinen oletus on, että suomalaisia ei kiinnosta. Muistan kun aikoinaan 2000-luvun alussa laitoin oikein Cokikselle viestiä, että miksi kirsikkacolaa ei myydä Suomessa, niin vastaus oli ettei se käy kaupaksi. No sitten myöhemminhän ne kokeili hetken, vetivät pois, mutta nyt tietääkseni taitaa olla pysyvässä valikoimassa, mutta ei läheskään joka kaupasta, onneksi tosta lähikaupasta löytyy Cherry Pepsi Maxia. :p En sitten tiedä päteekö tää sama juttu kosmeen, ajatellaan ettei se kiinnosta, mutta täällä ainakin olis yksi kiinnostunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuullut myös tuota (tekosyytä) että "ei suomalaisia kiinnosta"... Miten niin muka! Toki ne säilykirsikat eivät ole kovin houkuttelevia. :D Mä ainakin ostaisin heti kirsikkalimua (ja vaikka mitä), jos olisi jotain muuta kuin colaa!

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Mä kyllä tykkään kirsikasta makuna ja tuoksunakin se on tosi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kirsikka on niin hyvää (ja aliarvostettua) <3

   Poista
 3. Todella upean väriset tuubit. Nämä kyllä tarttuu silmään kaupan hyllyllä:) Tykkään itsekin kirsikan mausta, paitsi yksi täytesuklaa (en millään muista minkä niminen) oli sellainen, että siinä se kirsikkatäyte oli ällöä, mutta muuten yes, please tänne vaan;)

  VastaaPoista
 4. Mä en tykkää kirsikan mausta, mutta tuoksuna joo! Voi olla että tämä setti tulee hankittua :)

  VastaaPoista
 5. Mä rakastan kirsikan tuoksua! <3 Nää voisi olla niin mun juttu! :D

  VastaaPoista
 6. Kirsikka on kyllä sellainen, joka jakaa mielipiteitä. Minä tykkään ihan hirveästi tuoksuna ja makuna! Minun on ehkä pakko pistää tilaus menemään :D Tässä voisi olla hyvä setti myös kummitytölle lahjaksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^