Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset hiustenmuotoilutuotteet listattuna | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset hiustenmuotoilutuotteet listattuna

*mainoslinkkejä


Miten hoitaa hiuksia vegaanisilla tuotteilla? Vegaanikosmetiikasta löytää paljon sopivia tuotteita ihan verkkokaupoista ja tavarataloista, kun tietää mistä katsoa. Keräsin postaukseen etsinnän helpottamiseksi Suomessa myytäviä, vegaanisia ja eläinkokeettomia hiusmuotoilun tuotteita. 

Lasken tässä postauksessa hiustenmuotoilutuotteiksi kaikki "hiusten laittoon" tarvittavat kosmetiikat, oli kyseessä sitten tekstuurin boostaus tai viimeistelytuotteet. Eli tässä listassa on niin hiusgeelit kuin hiuslakat ja kaikki sellaiset tuotteet, jotka ovat jotain muuta kuin hiustenpesun tavanomaisia perustuotteita eli shampoita tai hoitoaineita.

Edit: postausta päivitetty 2019


vegaaninen hiustenmuotoilu


Vegaanin hiuslakat, kuivashampoot, lämpösuojat sun muutAmika - Värikkäästi pakatulla Amikalla on kampaamotason tuotteita aina kuivashampoista hiuslakkoihin ja geeleihin. *Saatavilla edullisemmin esim. täällä Cocopandan nettikaupassa ja Sokoksella.  Melkein kaikki Amikan tuotteet sopivat vegaanille, paitsi Haute Mess, Triple Rx shampoo & hoitis  ja Bust Your Brass -shampoo. Amikalla on sertifikaateista eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny.

Am Natur - kotimaisen  luonnonkosmetiikkasarjan suurin osa hiustenmuotoilun tuotteista on vegaanisia, kuten luonnonkosmetiikan hiuslakka.  Myynnissä esim. joissain Ruohonjuurissa. Am Naturilla on eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti.

The Body Shop - The Body Shopin *hiustenmuotoilutuotteista geeli ja kiiltoseerumi ovat vegaanisia. The Body Shop on tunnetusti eläinkokeeton, eikä se ole enää L'Orealin omistuksessa.

BRUNS Products
Luonnonkosmetiikan menetelmiä noudattavalla BRUNS-tuotesarjalla on luonnonkosmetiikan hiustenhoito- ja muotoilutuotteita moneen lähtöön. Esimerkiksi suolasuihke on täysin vegaaninen. Katso valikoima esimerkiksi *House of Organicista, *Joliesta tai *Koreinan verkkokaupasta.

Bottega Verde - Italialaisella kosmetiikkasarjalla on hiustuotteita, joista osa on vegaanisia (merkattu tuotetietoihin). Sertifikaateista sarjalla on Leaping Bunny ja kosmetiikkaa on tavanomaista, ei-luonnonkosmetiikkaa.

Ekopharma Helsinki - kotimaisen ammattikosmetiikan sarjan hiustenmuotoilutuotteista vegaanisia ovat suolasuihke, hiusgeeli, hiusvaha, vegaaninen hiuslakka, hiuspuuteri, kampausneste sekä hiustenhoitosuihke. Ekopharman eettisistä sertifikaateista voi bongata eläinkokeettoman Leaping Bunnyn ja luonnonkosmetiikan Fi-Naturan. Ekopharman tuotteita on myynnissä kosmetologeilla ja kampaamoissa eri puolilla Suomea. Lue täältä arvioni  suolasuihkeesta.

John Masters Organics - yksi harvoista luonnonkosmetiikan hiussarjoista, jotka läpäisevät kampaamoammattilaisten tiukat kriteerit. Ja onhan tuotesarja itse kampaajan kehittämäkin! John Masters Organicsin valikoimasta löydät mm. vegaanisen kehutun muotovaahdon ja aerosolittoman hiuslakan. *Katso valikoima täältä House of Organicista.

Kevin Murphy - Ammattilaisten suosimia, synteettisen kosmetiikan monipuolisia hiustuotteita aina kuivashampoista hiuslakkoihin. Katso Kevin Murphyn vegaaniset tuotteet tämän postauksen lopusta. Myynnissä kampaamoissa eri puolilla Suomea. Kevin Murphy on Petan eläinkokeettoman kosmetiikan listalla.

Less is More - aivan huippuhyvä ja sertifioidusti luonnonkosmetiikan hiussarja - ja JMO:n ohella yksi niistä sarjoista, joita ammattilaiset käyttävät kampaamoissaan. Vegaanisia tuotteita on runsaasti, kuten mm. kiilto- ja suolasuihke. Less is Morella on luonnonkosmetiikan sertifikaatti ja Petan cruelty free -todennus. *Vegaaniset tuotteet on merkattu selkeästi esim. tänne Jolien verkkokauppaan.

Lush - tuorekosmetiikan kaupan valikoimasta löytyy vegaanille esimerkiksi suolasuihketta ja hiuspuuteria. Osalla Lushin tuotteista Vegan-sertifikaatti.

Logona - kohtuuhintaisella luonnonkosmetiikan tuotesarjalla on vegaanille tarjolla ainakin *hiusgeeli ja *lämpösuojasuihke. Logonalla on luonnonkosmetiikan sekä Petan cruelty free-sertifikaatit.

Man Cave - vegaanisia hiustenmuotoilutuotteita miehille? Tsekkaa Man Cave, joka on myös hyvin kohtuuhintainen - valikoimassa on vegaanille ainakin geelimäinen Hair Paste. Sertifikaateista löytyy hyppivä pupu eli Leaping Bunny.

Maria Nila - Maria Nila on monen suosikki, ja syystä! Kokonaan vegaanisella hiustenmuotoilun sarjalla on hurja laadukkaita hiustenmuotoilutuotteita geeleistä kuivashampooseen ja värishampoisiin. Myynnissä esim. Sokoksella ja usein tarjouksessa *Elevenin verkkokaupassa. Sertifikaatit: eläinkokeettomat Leaping Bunny, Vegan ja Peta.

Murumurukotimaista, luonnollista, vegaanista ja vieläpä edullista - alle 20 eurolla löydät Murumulta shampoiden ohella esimerkiksi vegaanisen hiuslakan päivittäisiin kampauksiin. *Voit hankkia hiuslakan esim. House of Organicista.

Rahua - luonnonkosmetiikan luksusmerkin hiustuotteet nauttivat ansaittua kulttimainetta,  ja hiusten muotoiluun löytyy esimerkiksi kuivashampoo, suolasuihke ja hiusvaha. *Kurkkaa koko valikoima Joliesta.

REF  iso valikoima, monipuoliset tuotteet ja fiksu hinta-laatusuhde: REFin hiusmuotoilutuotteilla loihdit kampauksia niin kuivashampoon, hiuslakan kuin lämpösuojasuihkeen avulla. Lue arvioni vegaanisen tuotesarjan hiustuotteista täältä.

Sante - pikkurahalla saatavista luonnonkosmetiikan hiustenmuotoilutuotteista *biohajoava hiusgeeli sopii vegaanille. Santella on luonnonkosmetiikan sertifikaatti ja Petan cruelty free-tunnus.


Etsitkö lisää kokemuksia luonnonkosmetiikan vegaanisista muotoilutuotteista? Lukaise tämä 5 parhaan hiustuotteen vinkkipostaukseni!

Kommentit

 1. Amikalla on loistavia muotoilutuotteita, mutta shampoissa ja hoitoaineissa Rahua on ehdoton lemppari vegaanisista myös kevin murphysta tykkään. Maria Nila on sellainen, mitä aion ehdottomasti seuraavaksi testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös lempparihoitoaine Rahualta. :) Maria Nila on vähintään yhtä hyvä kuin Amika mutta tykkään Nilan tuoksumaailmasta vielä enemmän. :)

   Poista
 2. Tämä olikin hyödyllinen lista, kiitokset siitä! Less Is Morelta olen käyttänyt yhtä sampoota, joka pääsi loppumaan. Pitääkin ostaa uusi, kun pääsen käymään kaupungissa, joka sarjaa myy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oli hyödyllinen! Less is Morea saa onneksi myös nettikaupoista. :)

   Poista
 3. Maria Nila pitää testata kyllä seuraavaksi! Amikalta on käyttänyt nyt hiuslakkaa ja kuivashampoota, mutta en oikein pitänyt kummastakaan. Ja molemmissa on makuuni liian voimakkaat tuoksut.

  Hei, osaatko kertoa shellac-ainesosasta (vissiin sellakka)? Kun olen ollut siinä uskossa, että se on tehty jostain kovakuoriaisten erittämästä aineesta tms., mutta sitä on esim. suurimmassa osassa noista aerosolittomista hiuslakoista, mitä mainostetaan vegaanisina. Tehdäänkö sitä siis nykyään pääasiassa synteettisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sellakka on varmasti 90% tapauksissa eläinperäistä ellei sitä joku imitoi kasveista. Kerrotko vielä mitkä merkit mainostavat vegaanisena tällaisia hiuslakkoja? :) Huomaathan että esim. Santella, Logonalla, Less is Morella ja Ekopharmalla on epävegaanisia lakkoja mutta niitä ei siis tässä listalla ole. :) Sen sijaan esim. Yarokilla, JMO:lla ym. on tosiaan aerosolittomia lakkoja myös ilman sellakkaa (eli ihan turha ainesosa mun mielestä :)).

   Poista
  2. Tilasin pari viikkoa sitten Natural Goods Companylta ja meinasin tilata hiuslakan. Logonan hiuslakan kohdalla lukee "vegaani", mutta se sisältää sellakkaa. En ole tiedustellut asiaa itse yritykseltä, heitin vain kysymyksen sulle tähän kun tuli mieleen taas silloin lukiessa postaustasi. Varmaankin siis virhe heidän nettisivuillaan.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^