Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vuoden 2017 luetuimmat postaukset | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vuoden 2017 luetuimmat postaukset

Vielä yksi katsaus menneeseen! Blogin sivupalkista löytyy joka kuukauden kolme suosituinta postausta, mutta vuoden vaihteessa on mielenkiintoista tsekata myös ne koko vuoden suosituimmat blogijulkaisuni. Yllättäen arvontapostauksia ei päätynyt viiden (plus yhden) suosituimman joukkoon, mutta kun selasin vuoden lopuksi analytiikkaa, pari itseäni yllättänyttä suosikkia täällä oli.

Vuonna 2017 lukijoita näytti kiinnostavan etenkin hiustuotteet, messuvinkit, kotimaiset sarjat ja deodorantti. Samalla kiitän kaikkia lukijoita, seuraajia, tykkäjiä, kommentoijia ja muutoin mukana olleita tyyppejä vuodesta 2017! <3

Sijalla kuusi suosituimmista postauksista on aika odotetusti uusi deodoranttituttavuus, jonka suosiosta vinkkasin jo vuoden parhaat vegaanikosmetiikat -postauksessani. Yleensä vegaaniset ja myös luonnolliset deodorantit ovat aika harvinaisia ja moni etsii suosikkiaan, ja The OHM Collectionin deodorantista kertova postaus sai hyvän lähdön. Tämän deon plussana on ehdottomasti se, että sen kanssa ei tarvitse pelätä tahraantuvia vaatteita.

Viidennen sijan suosituista postauksista nappasi kotimainen luonnonkosmetiikan uutuus, joka lanseerattiin 2017 Naviterin talosta. Uusi kotimainen vegaanikosmetiikkasarja Atopik -julkaisu oli myös ensimmäisiä julkaisuja koko sarjasta internetissä ja moni on päätynyt postauksen pariin myös googlaamalla. Kyseessä on siis linja, joka on suunnattu etenkin herkälle iholle.

Neljännellä sijalla on niin ikään kotimaisen Ole Hyvän kosmetiikasta kertova postaus. Ole Hyvä - kotimaista (eko)vegaanikosmetiikkaa -postauksen suosio oli itselleni pieni ylläri, vaikka olihan sarja tuttu jo monen vuoden takaa. Kotimainen vegaanikosmetiikan edelläkävijä kiinnostikin lukijoita ja onpa itselläni vielä tälläkin hetkellä kylppärissä yksi Ole Hyvän purnukka käytössä.

Messut, joille en itse päässyt, kiinnostivat monia. Kolmanneksi suosituin postaus oli nimittäin Vegaanin kauneustärppejä I love me -messuille -koonti, jonka tein edellisvuoden tapaan. Ensi vuonna keväällä yritän kovasti suunnata luonnonkosmetiikan messuille, jotka nekin jäivät 2017 välistä.


Toiselle sijalle yltänyt julkaisu koski niin ikään hiustuotteita, mutta tällä kertaa muotoilua ja tarkemmin kuivashampoita. Vertailussa vegaaniset kuivashampoot-postaus oli vähän odotetusti aika suosittu, koska moni oli kysellyt jo aiemmin vegaanisista kuiviksista. Muistan testailleeni näitä postauksen tuotteita viikkoja ennen postausta ja hiuksista löytyikin joka päivä kasa kuivashampoota.

Ja se kaikista suosituin postaus käsitteli myös uusia tuotteita, nimittäin Kevin Murphyn hiustenpesun tuotteita.Sarja oli minulle ihan tuntematon aiemmin, mutta Kevin Murphyn löytäminen oli yksi vuoden kosmetiikkalöytöjä. Valitsinkin sarjan syväpuhdistavan shampoon vuoden parhaaksi shampooksi.

Kommentit

 1. Hyviä postauksia nuo kaikki! Tämäkin vuosi meni ihan mieletöntä vauhtia, taitaa olla niin että mitä vanhemmaksi tulee sitä nopeammin aika lentää :D Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanaa uutta blogi vuotta 2018 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, muistan vielä kun otin näitä alkuvuoden kuvia postauksiin. ;) Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 2. Innostuin Kevin Murphysta, kun olin lukenut blogiasi. Ostin kiireessä Angel Rinse-hoitoaineen, joka on maahantuojan vegaaneille sopivien tuotteiden listalla. Kotona luin, mitä tuote sisältää: milk protein. Opin ainakin, että aina pitää lukea se tuoteluettelo jo kaupassa. Kiitos hyvästä blogistasi! Olen löytänyt monia tuotteita, jotka ovat päätyneet ostoslistalleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin tästä Angel Rinsestä vielä maahantuojalta ja kuulemma tuotteen sisältöä on muutettu siten, että uusi (arviolta 2017 ->) versio ei sisällä eläinperäisiä aineita. :)

   Kiitos kommentista ja toivottavasti jatkossakin löytyy sopivaa luettavaa! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^