Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Pure ripsiväri ja kulmavaha - luonnonkosmetiikan laatua | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Pure ripsiväri ja kulmavaha - luonnonkosmetiikan laatua

Sis pr-tuotteita ja mainoslinkkejä*


Kulttisarja 100 % Puren meikkejä on minulla oikeastaan lähes päivittäin käytössä, joten olisi aika esitellä pari uutta tuttavuutta.

Vegaaninen luonnonkosmetiikan kulmavaha ei olekaan niin sanottu juttu löytää sopivassa sävyssä, mutta 100% Purelta tällainen timanttituote viimein löyty. Lisäksi olen sutinut silmille 100% Puren vegaanista Black Tea Maracuja Oil -ripsiväriä, josta löytyy kulmavahan tavoin täysin luonnollisia kasvi- ja hedelmäperäisiä  pigmenttejä.

100 % Purella on sertifikaateista cruelty free-tunnus Leaping Bunny ja suurin osa sen tuotteista on vegaanille sopivia. *Suomen laajin valikoima 100 % Puren  tuotteita löytyy täältä.

 Päivitetty 2020


100 % Pure Maracuja Mascara - vegaaninen ja luonnollinen


Maracuja-ripsari on jäljeltään luonnollinen, hieman tuuheuttava ja ripset hyvin erotteleva. Jälki ei ole ylitseampuvaa, mutta mustanvärisellä ripsarilla räpsyt kyllä erottuvat kauniisti ja luonnollisesti arkimekistä. Vaikka ripsari ei lähde pienellä vedenripsauksella pois, se ei ole virallisesti vedenkestävä - kuten ei mikään luonnonkosmetiikan ripsari.

Maracuja-maskaran harja on pullea ja ottaa väriä siististi vain tarvittavan määrän, mutta ensi alkuun sain sotkettua yläluomet ripsarilla. Nyt kun levitystekniikka on kunnossa, voin iloita erittäin pätevästä luonnonkosmetiikan ripsarista. Ripsari ei tee megaripsiä, mutta on todella ihana kevyessä arkimeikissä.


Tuote verkossa: *100 % Pure Black Tea Maracuja Mascara

100 % pure maskara

100 % Pure Kulmavärigeeli Blondie


100% Puren kulmavahasta on tullut heittämällä suosikkini luonnollisista kulmavahoista, ja se on ollut käytössäni siitä päivästä, kun sen avasin (edit: ja käytin tuotteen aiva viimeistä murua myöten). Mun kulmat on ennestään aika vahvat, joten vahalla voi lähinnä tasoittaa niiden muotoa ja "tilkitä" pieniä aukkoja.

Kulmavaha on sopivan topakka koostumukseltaan, pigmenttinen ja helppokäyttöinen myös näin kulmavaha-ummikon kätösissä. Ei sotke tai valu tai tee muita jekkuja, eikä erotu mitenkään "luonnonkosmetiikkamaisena". Tätä ei mitenkään erottaisi kaupan synteettisistä kulmavahoista, mikä on hieno juttu.

Meitsin kulmat on luonnostaan tummat, vähän eriparia ja usein aika huolettomassa tilassa. Käytänkin lähinnä yhtä kulmatuotetta selkeyttämään niiden siluettia kulman alarajasta ja joistain aukkokohdista.  Muutoin minua ei suuresti haittaa jos kulmissa on vähän hapsotusta tai muutama vielä nyppimätön karva. Lisäksi mulla on kulmissa muutama erivärinen haiven jo luonnostaan.

Tuote verkossa: *100 % Pure kulmavaha.  Sävyvaihtoehtoja on neljä.

100 pure kulmavaha


100 % Puren vaha mätsää kulmieni väriin aika hyvin ja kamera ehkä korostaa liikaa sävyn punaisuutta. Sävyvalintani oli Blonde, joka on silmiini enemmän keskiruskea kuin "blonde". Levitykseen käytin viistopäisiä eyeliner-suteja.


100 % Pure kulmaväri Blonde

100 % Pure Black Tea Maracuja Oil -mascara (ja kulmaväri Blonde)


Kommentit

 1. Mä tykkään kovasti näistä Puren pakkauksista, mutta mitään tuotteita en ole sarjalta kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että tykkäisit esim. korostus- ja varjostustuotteista. :)

   Poista
 2. Tilasin just 100% Puren meikkejä (,oon jääny niihin ihan koukkuun:D) ja meinasin tilata tuon kulmavahan, mutta en sitten tilannut, kun epäilytti että onko ne sävyt liian lämpimiä. Tykkään itse kylmistä harmahtavan ruskeistä sävyistä kulmissa ja niitä on ollut tosi vaikea löytää lk:n kulma tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, käyn sitten taas kurkkimassa sun blogista jos kirjoitat niistä. :D Sävyt on kyllä haastavia kulmatuotteissa, näissä kamera taittaa mulla ehkä himpun liian punaiseen.

   Poista
 3. Sulla on muuten ihanat kulmat! Mulla on niin vaaleat, että joudun meikkamaan ne ihan "huolella" :D ( suosien kuitenkin luonnollisempaa lookkia :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Mulla on ihmeen tummat kulmat mun hiustenväriin verraten, mutta en valita, kun pääsen vähemmällä niiden laitossa. :D

   Poista
 4. Nuo Puren pakkaukset on kyllä kauniit! :) Mulla odottelee meikkivoide ja naamio testaamistaan, mutta muuten ei ole sarjan tuotteista vielä kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että sullekin löytyy Purelta suosikki, meillä on jo niin samoja suosikkeja. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^