Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Puren ripset ja kulmat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Puren ripset ja kulmat

21. tammikuuta 2018

Kulttisarja 100 % Puren meikkejä on minulla oikeastaan lähes päivittäin käytössä, joten olisi aika esitellä pari uutta tuttavuutta. Vegaaninen ja mieluiten luonnonkosmetiikan kulmavaha ei olekaan niin sanottu juttu löytää sopivassa sävyssä, mutta Purelta semmoinen taas löytyi. Lisäksi olen sutinut silmille sarjan vegaanista Black tea Maracuja Oil -ripsiväriä, josta löytyy vahan tavoin liuta kasvi- ja hedelmäperäisiä  pigmenttejä.


*Tuotteet saatu blogin kautta, postauksessa mainoslinkkejä*

Maracuja-ripsari on jäljeltään luonnollinen, hieman tuuheuttava ja ripset hyvin erotteleva. Jälki ei ole ylitseampuvaa, mutta mustanvärisellä ripsarilla räpsyt kyllä erottuvat. Tämä vaatii vähän poistoainetta että saan värin kunnolla irti silmistä, mutta luonnonkosmen ripsari ei toki ole vedenkestävä.

Harja on pullea ja ottaa väriä siististi vain tarvittavan, mutta saan silti sotkettua yläluomen joka kerta kun levitän maskaraa. Vika voi olla minussa tai siinä että melko kookas harja ei vain sovi minun mitoille, mutta muutoin ripsari on ihan hyvä arkiripsari. Ja tässä on ihana, mieto tuoksu (!). Ripsivärin hinta on 28,9 euroa.


Kulmavahasta tykkään sen sijaan varauksetta ja se on ollut käytössä joka meikkipäivä jo siitä lähtien kun sen avasin. Se on pehmeä, pigmenttinen ja helppokäyttöinen myös näin kulmavaha-ummikon kätösissä. Ei sotke tai valu tai tee muita jekkuja, eikä erotu mitenkään "luonnonkosmetiikkamaisena". Mun kulmat on ennestään aika vahvat, joten vahalla voi lähinnä tasoittaa niiden muotoa ja "tilkitä" pieniä aukkoja.

Meitsin kulmat on luonnostaan tummat, vähän eriparia ja usein aika huolettomassa tilassa. Käytänkin lähinnä yhtä kulmatuotetta selkeyttämään niiden siluettia kulman alarajasta ja joistain aukkokohdista.  Muutoin minua ei suuresti haittaa jos kulmissa on vähän hapsotusta tai muutama vielä nyppimätön karva. Lisäksi mulla on kulmissa muutama erivärinen haiven jo luonnostaan.100 % Puren vaha mätsää kulmieni väriin aika hyvin ja kamera ehkä korostaa liikaa sävyn punaisuutta. Sävyvalintani oli Blonde, joka on silmiini enemmän keskiruskea kuin "blonde". Levitykseen käytin viistopäisiä eyeliner-suteja.

Kulmavahan hinta on 28,9 euroa ja tämä vaikuttaa kyllä tosi riittoisalta.  Sävyvaihtoehtoja on neljä.

100 % Purella on sertifikaateista cruelty free-tunnus Leaping Bunny ja suurin osa sen tuotteista on vegaanille sopivia. Suomen laajin valikoima sarjan tuotteita löytyy täältä.


Kommentit

 1. Mä tykkään kovasti näistä Puren pakkauksista, mutta mitään tuotteita en ole sarjalta kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että tykkäisit esim. korostus- ja varjostustuotteista. :)

   Poista
 2. Tilasin just 100% Puren meikkejä (,oon jääny niihin ihan koukkuun:D) ja meinasin tilata tuon kulmavahan, mutta en sitten tilannut, kun epäilytti että onko ne sävyt liian lämpimiä. Tykkään itse kylmistä harmahtavan ruskeistä sävyistä kulmissa ja niitä on ollut tosi vaikea löytää lk:n kulma tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, käyn sitten taas kurkkimassa sun blogista jos kirjoitat niistä. :D Sävyt on kyllä haastavia kulmatuotteissa, näissä kamera taittaa mulla ehkä himpun liian punaiseen.

   Poista
 3. Sulla on muuten ihanat kulmat! Mulla on niin vaaleat, että joudun meikkamaan ne ihan "huolella" :D ( suosien kuitenkin luonnollisempaa lookkia :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Mulla on ihmeen tummat kulmat mun hiustenväriin verraten, mutta en valita, kun pääsen vähemmällä niiden laitossa. :D

   Poista
 4. Nuo Puren pakkaukset on kyllä kauniit! :) Mulla odottelee meikkivoide ja naamio testaamistaan, mutta muuten ei ole sarjan tuotteista vielä kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että sullekin löytyy Purelta suosikki, meillä on jo niin samoja suosikkeja. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^