Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Alkuvuoden lempparimaskara | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Alkuvuoden lempparimaskara

16. tammikuuta 2018

Ripsariarvioita ei ole hetkeen näkynyt, mutta uusia lupaavia yksilöitä on blogin kulisseissa kyllä käytetty. Kosmetiikkaintoilijana löysin viimeisimmän vegaanisen huippuhyvän maskaran PÜR Cosmeticsin valikoimasta.

Pür  on mineraalipohjaisia meikkejä valmistava cruelty free -firma (Petan listalla), jonka vegaanituotteissa on myös paljon valikoitavaa. Ostin Pürin Big Looks -maskaran Elevenin verkkokaupasta ennen joulua alekoodin kanssa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Testissä Pür Cosmetics - ripsiväri


PÜR Cosmetics painottaa tarkkojen ainesosien ja vähän hoitavampien koostumuksien värikosmetiikkaan, mutta ei ole siis luonnonkosmetiikkaa varsinaisesti. Täytyy kyllä myöntää että sarjan *isohkossa valikoimassa on myös paljon muitakin kiinnostavia meikkejä...


No, mutta itse  ripsariarvio. Big Looks lupaa nimensä mukaan isot ja näyttävät ripset, niin pituuden kuin tuuheuden kannalta. Koostumuksessa on käytetty hoitavaa arganöljyä josta kerrotaan myös pakkauksen kyljessä. Olen vähän itse skeptinen voiko ripsari olla ns. hoitotuote, ehkä jälleen hoitaisin niitä ensisijassa vain jollain risiiniöljyllä ja pitäisin maskaran vain meikkinä.


PÜR Cosmeticsin maskara tekee kuitenkin mitä lupaa: ripsiin tulee väriä, pituutta ja maltillista volyymia. Ei taaskaan ihan superisoja megaripsiä, mutta sopivasti näyttävyyttä. Myös ripsariharjan tekemä taivutus kestää jonkin aikaa. Massa on kosteahkoa, eikä varise lainkaan, mutta aine peseytyy hyvin pois - vedenkestävyydestä ei siis puhuta, mutta itse en sellaisia välttämättä kaipaakaan. Kokonaisuudessaan siis kelpo arkimaskara, jonka lopputulos on enemmän kuin luonnollinen.

Erityinen kiitos vielä harjasta, joka on kuminen ja lyhytpiikkinen - tähän ei tartu liian isoa kerrosta kerralla ja levitys on siistimpää.

*PÜR Cosmeticsin Big Looks -maskara on täysihintaisena 29,30 euroa elevenin verkossa (merkkiä ei myydä Suomen kivijalkakapoissa). Itse tosiaan ostin tämän alesta, ja suosittelenkin seuraamaan eleveniä esim. uutiskirjeissä, jos haluaa venyttää senttejä.

Onko PÜR muuten jo sinulle tuttu merkki? Suosituksia?

Kommentit

 1. En ole kokeillut vielä yhtäkään Pürin tuotetta, mutta ainakin tuo ripsiväri vaikuttaa ja näyttää hyvältä. Hylsy on todella kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylsy on kivan värinen! Sarjalla oli kyllä monta jännän oloista tuotetta. :)

   Poista
 2. Oon jotain merkin ripsaria joskus testannut ja se oli ihan hyvä. Toi näyttää sun ripsissä ainakin tosi hyvältä! Täytyykin pitää toi mielessä, kun lähden seuraavaksi uutta ripsiväriä hankkimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mennyt Big Lash -lupaus ihan metsään mun kohdalla! :)

   Poista
 3. Siis on tuttu nimenä muttei ei muuten, kivalta näyttää ripsarin lopputulos. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllätyin kun löysin näitä meikkejä elevenistä, mulle oli ollut sarja vain pitkään nimeltä tuttu. Ja ripsarikin on oikein jees! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^