Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Orgaid - luonnonkosmetiikan sheet mask | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Orgaid - luonnonkosmetiikan sheet mask

Orgaid-sheet maskit on saatu blogin kautta
mainoslinkki*

Kun tuumitaan ihonhoidon trendejä, niin ei liene puhettakaan että korealaisesta kosmetiikan inspiroituneet sheet maskit eli kangasnaamiot voisi sivuuttaa. Olen ollut aika pihalla näistä maskihommista, mutta kiinnostus heräsi luonnonkosmetiikan tärpin kohdalla. Sain testiin Orgaid-maskeja kaksin kappalein ja ne olivatkin just passeleita talven pintakuivattamalle iholle!

*Orgaid  valmistaa luonnonkosmetiikan versioita sheet maskeista eli kangasnaamioista, ja sarja on USDA:n ja eläinkokeettooman Leaping Bunnyn sertifioima. Orgaidin vegaanisia maskeja ovat Anti-age mask ja kirkastava C-vitamin mask.

Orgaid Sheet Mask

Orgaid - luonnonkosmetiikan sheet maskit eli kangasnaamiot 


Kangasnaamioiden idea on heleyttää ja hoitaa ihoa imeyttämällä naamion seerumit tehokkaasti ihoon. Hyvät naamiot ovat ohuita ja iholle helposti istuvia, jotta naamion seerumit imeytyvät haihtumatta ihoon.Vaikutusaikana on yleensä noin 20 minuuttia, jonka jälkeen kasvoja ei tarvitse pestä vaan imeytettyjen ainesosien hyöty kannattaa jättää iholle.

Orgaidin naamioiden materiaali on kuiduista ja hydrogeelistä valmistettua ecoderma-materiaalia ja sarja on harvoja luonnonkosmetiikan sheet mask-valmistajia. Orgaidin sheet maskit ovat myös hajusteettomia. 

Naamioiden materiaali on läpikuultavaa, ohutta ja kasvoille hyvin istuvaa. Hassultahan nämä naamalla vähän näyttävät, mutta naamiot ovat iholla miellyttäviä ja paikallaan etenkin rentoutumishetkiin ja ennen spesiaalimenoja.Orgaidin anti-age-sheet maskin kohdalla ei kannata ajatella että kyseessä on "ryppytuote", vaan ihoa tehokosteuttava ja ikääntymisen ensi merkkejä häivyttävä naamio. Naamion ainesosissa on mm. aloe veraa, hyaluronihappoa, B3-vitamiinia ja tulehduksia hoitavaa taikapähkinää.

Anti-age naamion seerumia jää sen verran omille kasvoille että se riittää loppupäivän kosteusvoiteeksi. Eli en ole pessyt kasvojen kosteutta tietenkään maskin jälkeen pois vaan jätän kasvoille imeytyneen ja tasoittuneen seerumin kosteuttamaan.

Kangasnaamiot ovat hyviä uutisia niille jotka eivät tykkää kuivuvista naamioista, sillä näissä kosteuden haihtuminen on aika minimaalista. Naamiokangas kuivuu hiljalleen vaikutusajan pidentyessä, eli naamion aineet siirtyvät kasvoille. Pakkauksen pohjalle jää myös ylimääräistä seerumia jonka voi käyttää parin päivän kuluessa normaalin seerumin tapaan kasvoille.
Orgaidin Vitamin C mask on puolestaan kirkastava, kuten usein C-vitamiinia sisältävä kosmetiikka. Seeruminaamio lupaa heleyttää ihoa ja taistella erilaisia pigmenttimuutoksia vastaan. Incistä voi syynätä myös mm. hyaluronihappoa sekä sitruunan ja ruusunmarjan uutteita. Ihon pigmenttimuutokset eivät katoa yhdessä hetkessä, mutta olen itse huomannut muutosta parempaan juuri seerumeiden avulla. C-vitamiininaamion seerumin olenkin jättänyt yötä vasten kasvoille.

C-vitskunaamio ei  ole yhtä superkosteuttava kuin Anti age -naamio, mutta toimii seerumina sekaiholle myös loistavasti. Taputtelin tämän päälle vielä varovasti kosteusvoiteen yötä vasten.

Mistä ostaa Orgaidin luonnonkosmetiikan sheet maskeja eli kangasnaamioita? 

*Suomessa Orgaidin luonnollisia sheet maskeja  saat vain linkin Biodellyn verkkokaupasta.


Lue lisää korealaisen kosmetiikan vinkkejä: Biohajoavat kangasnaamiot ovat tätä päivääKommentit

 1. C-vitamiini naamio näyttää kivan pirteältä! En ole näitä maskeja kokeillut hinnan takia, mutta luonnolliset kangasnaamiot ovat minulla vielä kokonaan testaamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös oikein ihana kasvoilla. :) En käytä paljoa yksittäispakattuja tuotteita, joten itse voisin silloin tällöin "sortuakin" näihin naamioihin. :)

   Poista
 2. Orgaidin Anti-age sheet mask on paras kokeilemani kangasnaamio :) Hinnat näillä on kyllä harmillisen korkeat.

  VastaaPoista
 3. Arvasin, että puhuit näistä, kun kommentoit siihen mun kangasnaamiopostaukseen :D Mullakin on nämä nyt testissä ja oon kyllä tykännyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä! :D Ei tosiaan ole monia luonnonkosmetiikan sheet maskeja. Toivottavasti tykkäät näistä!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^