Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikästä ja luonnollista meikkikynien rintamalla - PuroBio | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikästä ja luonnollista meikkikynien rintamalla - PuroBio

*mainoslinkki

Bongaan mielelläni edullisemman meikkipussin tuotteita, joten oli aika jees huomata että italialainen luonnonkosmetiikan PuroBio -meikkisarja on rantautunut Suomeen. Brändillä on paljon värikosmetiikkaa ja suurin osa meikeistä on vegaanisia (ja vegaanisertifikaatti löytyy). Puro Biolta löytyy myös pieniä harvinaisuuksia vegaanikosmen saralla.

PurBion tuotteet ovat lisäksi edullisia, meikkikynät ovat alle 10 euroa kappale.

Sain pr-näytteenä blogin kautta PuroBion vegaanisia huulipunakyniä, eyelinereita ja läpinäkyvän rajauskynän.

Päivitetty 2020PuroBio -meikkikynät testissä


Huulipunakynät 

Puiset ja teroitettavat huulipunakynät (ei siis huultenrajauskynät) ovat itselleni aika uusi juttu: en ole löytänyt niitä oikeastaan vegaanisena aiemmin. Jos joku tietää, vinkatkaa!

Puro Bion valikoimasta löytyy kaksi jumbo-kokoista huulipunakynää vegaanille, sävyt 17 Dark Sienna ja 24 Mauve Pink.

Huulipunakynät ovat hyvin mattapintaisia, eli niillä on myös pitkähkö kesto huulilla. Nämä eivät varsinaisesti kosteuta joten ihan rutikuiville huulille en levittäisi. Konsepti on kyllä tosi kiva: helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja pigmenttinen.

Sävyistä Mauve Pink on suosikkini, täydellinen toimistokelpoinen puna joka on vähän your lips but better -tyyliä. Dark Sienna on enemmän lämpimän sävyinen, tiilenvärinen puna. Harmi että kaikki sarjan paksut huulipunakynät eivät ole vegan-ok karmiinin takia. Olisin kelpuuttanut myös pari kirkkaampaa sävyä!

Väritön Phantom-kynä mm.huultenrajaukseen

Phantom -kynä on myös sellainen tuote, jota olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa kun edellinen Urban Decayn kynä alkaa vedellä viimeisiään.

Kyseessä on väritön rajauskynä, jolla voi esim. rajata huulet - ja sopii ihan kaiken väristen punien kanssa. Mulla ei ole huultenrajauskynien arsenaalia, sillä yksi hyvä riittää. Phantom onkin mukavan pehmoisesti levittyvä vahamainen rajausapu. Kynää voi käyttää myös kulmavahana, joka ryhdistää hapsottavat kulmat ilman väriä.


Perinteiset kajal-kynät

Pehmeä rajauskynä 43 Nude Pencil on vähän samaa perusmeikkien sarjaa kuin Phantom. Vaalea kermanvärinen rajauskynä on ässä silmän sisärajauksiin kirkastamaan katsetta. Tässä on vähän peiteainemainen fiilis samalla, joten olen sipaissut tätä myös silmien tummiin varjostumiin.

Silmänrajauskynä 45 Brass valikoitui testiin ihanan sävyn perusteella: kultainen ja pehmeä rajauskynä! Tällä voi sipaista myös alaluomelle väriä - useimmat kultaiset eyelinerit ovat nestemäisiä joilla homma ei oikein hoidu. Koostumus on muiden ohuiden kynien tavoin aika pehmeä, ja pigmenttiä tulee kiitettävästi.


Summaten: veikkaan, että edullinen PuroBio löytää yleisönsä - paljon perustuotteita edullisesti, ja pari spesiaalitärppiä löytyi näin vegaanillekin. Etenkin jumbokynä ja kultainen rajaus jäävät käyttöön. 


Mistä ostaa PuroBio-meikkejä?


Ylhäältä alas: Brass, Nude Pencil, Dark Sienna (huulipuna), Mauve Pink (huulipuna).
Kommentit

 1. Mulla oli joskus väritön rajauskynä, mutta sellainen pitäisi hankkia taas, koska se on vaan niin kätevä. Odotan innolla, että Hehku-ketju avataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei yleensä ole ollutkaan muita kuin värittömiä, ehkä kaksi (!) sellaista tavan värillistä rajauskynää muutoin. :D Mä taidan myös kipaista Hehkuun kunhan se aukeaa ja satun oikeaan kaupunkiin.

   Poista
 2. Onpa kivoja kyniä ja edullisiakin vielä. Tulisipa Puro Bion tuotteita myyntiin ihan live-kauppaan, niin voisi käydä testaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuo tällä viikolla avattava Hehku on live-kauppa. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^