Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Beauty By Earth & sävytetyt kuivashampoot | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Beauty By Earth & sävytetyt kuivashampoot

Jauhemaisten kuivashampoiden kompastuskivenä on joskus niiden hyvin vaalea tai oikeastaan valkoinen väri. Joskus kuivashampoo täytyy siis harjata hiuksiin tarkasti ettei lopputulos näytä "jauhoiselta" jos hiusten ja kuivashampoon väreissä on isoa kontrastia.

Onkin jännä juttu että monen ekomerkin jauhekuivashampoot ovat lähes aina vain valkoisia, sillä uskon, että kysyntää olisi vähän sävytetyillekin kuivashampoille. Niinpä en voinut vastustaa Beauty By Earth -sarjan kuiviksia, joita löytyy kahdessa sävyssä, "vaaleassa ja tummassa". 

Beauty by Earth on uusi sarja Suomessa, ja sillä on sertifikaateista Leaping Bunny ja USDA Organic. Iso osa tuotteista on vegaanisia, joissakin on esim. mehiläisvahaa.

Lue eettiset vinkit hiustenmuotoilutuotteisiin: Vegaaniset hiustenmuotoilutuotteet listattuna

Tuotteet on saatu blogin kautta
savyttava kuivashampoo


Jauhemainen kuivashampoo - Beauty By Earth Kuivashampoo on hiustuotteistani tärkeimpiä, sillä se pidentää pesuväliä, vie pois rasvaisuutta ja freesaa toisen päivän kampausta. Hiukseni ovat keskivaaleat ja värjäämättömät, mutta olen pärjännyt ihan hyvin ihan valkoisillakin kuivashampoilla. Kuitenkin sävytetty kuivis tekee arjesta vähän helpompaa.

Beauty By Earth -kuivashampoot ovat täysin luonnollisia ja sisältävät mm. maissitärkkelystä, kaoliinia, arrowjuurijauheutta ja erinäisiä yrttiuutteita. Koostumukset ovat mattapintaisia, kepeitä ja tuoksuttomia. Lopputulos on myös mattapintainen, selkeästi puhtaamman ja vähän tuuheamman fiiliksen kuontalo, vaikka synteettiset tuotteet tuovat eniten tuuheutta hiuksiini.


Käyttömukavuus on näissä Beauty By Earthin puteleissa kohdillaan: suuttimesta voi annostella myös pienin annoksin suoraan jakauksiin ja siitä sitten voi levittää tai harjata jauheen tasaisesti.

Vaaleampi Light -kuivashampoo on sopiva -yllättäen- hyvinkin vaaleille hiuksille. Sävy ei ole kirkkaanvalkoinen, vaan vähän keltaiseen taittava "golden blonde".

Tummempi Dark -sävy ei ole varsin tummatumma, vaan enemmän brunettetyylinen tai tummanvaalea. Kuitenkin tämä on mun suosikki näistä kahdesta, sillä se sujahtaa kuitenkin aika hyvin mun epätasaisen luonnonvärin sekaan. Ja tarvitsee vähemmän huolehtimista tasaiseksi harjaamisen kanssa, heh. Uskon muuten että kysyntää olisi vielä tästäkin tummemmalle eko-kuivashampoolle markkinoilla.


Beauty By Earth -tuotteita myy Suomessa vain Eco Beauty Wellness (verkkokauppa ja toimipiste Helsingissä) ja shampoot ovat vähän yli 20 euroa kappale. Tällä sarjalla on myös muita tuotteita hiustenhoitoon, vartalolle ja kasvoille.


Edit: Beauty By Earth -kuivashampoiden myynti on ilmeisesti lopetettu (2019)

Jauhemainen kuivashampoo, hot or not?

Kommentit

  1. Ai tämä tuote on vähän niinkuin irtopuuteria hiuksille? :p En puuterimaisia kuivashampoita ole aikaisemmin testannut mutta voisin kyllä testata :) Itse olen tykännyt Batisten keskiruskeille hiuksille tarkoitetusta kuivashampoosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä vertaus, tosiaan jauhemaiset kuivashampoot ovat "irtopuuteria hiuksille"! :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^