Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ihanat Intensae-kynsilakat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ihanat Intensae-kynsilakat

Talvella kynsilakkapostaukset ovat entistä harvinaisempia blogissani, sillä kuivat kädet ja kynsilakkaus eivät ole aina se  siistein kuvauskombo. Alkuvuonna on tullut kuitenkin löydettyä uusi kynsilakkatärppi (ja saatu käsiä tehokosteutettua) Intensae -merkillä on niin ihanan sävyisiä lakkoja ja pitkään etsimäni mattainen päällyslakka...! Kaikki sarjan lakat ovat 5-free ja vegaanisia.  Jos etsit kauniita ja pigmenttisiä sävyjä ja monipuolisia kynsienhoitotuotteita, tällä sarjalla niitä löytyy.

Lue ajankohtaiset kynsilakkavinkit: vegaaniset ja eläinkokeettomat kynsilakat listattuna

 Tuotteet ovat pr-näytteitä. Edit 2019: Intensae-lakkojen myynti lopetetaan, nopeat syövät hitaat!

Olen testannut Intensaen valikoiman aluslakkaa, Pluto-värilakkaa ja mattapinnan tekevää päällyslakkaa.

Intensaen Pluto on kyllä yksi näteimmistä kynsilakkojen sävyistä joita tiedän! Violetit, pienet holoefektit ja sävyjen vivahteet ovat suosikkejani ja niitäpä tässä on. Lakka on tummanviolettipohjainen, jossa on tietyssä valossa shiftausta esim. kultaiseen. Seassa on hillitysti glitteriä. Tämä on myös niitä lakkoja joista on vaikea saada just sopivaa kuvaa kameralla, mutta yritystä ainakin oli. En tiedä toista samanlaista lakkaa, ehkäpä NCLA:n valikoimassa on joitain samantyylisiä.

Värilakassa on myös hurja määrä pigmenttiä ja lakan laadukkuuden huomaa jo yhdellä kerroksella, joka riittää peittämään kynnet jo hyvin. Kuvissa on tottumuksen mukaan laitettu 2 kerrosta.Sinisävyinen mutta kynnellä väritön Storm Vitamin Base Coat -aluslakka on puolestaan nopeasti kuivuva ja ohuehko lakka. Eli juuri hyvä aluslakaksi lähes mille vain lakalle. Omat kynteni ovat etenkin talvella aika hauraat, mutta parhaimman avun saan siitä, että rasvaan ja öljyän kädet ja kynsinauhat. Aluslakan tehtävä on toki kiinnittää kynsilakka ja pitää manikyyri siistimpänä.


Ja nyt taas pieni paljastus: en ole koskaan käyttänyt aiemmin mattaista päällyslakkaa, mutta onhan tämä aika ihana! Intensaen mattainen päällyslakka tekee nimensä mukaisesti mistä vain kynsilakasta mattapintaisen, ja myös ne laatikossa pyörivät lakat saavat pikapäivityksen mattaisella lakalla. Vegaanisena ja vähemmän myrkkyjä sisältävänä tällainen on vielä pieni löytö. Kynsilakan pinta jääkin kauniin "huurteiseksi"- no, kuvat kertovat tässä tapauksessa paremmin!

Sain kynsilakat Hyvinvoinnin Tavaratalosta testiin, ja siellä niiden hinnat ovat täysihintaisena 20,95 e - paitsi nyt ne näyttävät olevan alessa 14,95 e kappale.


Kommentit

 1. Taas itselle uusi merkki, vaikuttivat oikein mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä merkki onkin aika harvinainen "mediassa" ja kiva että saatavuus on kasvanut. :)

   Poista
 2. Mä kokeilin näitä I love me -messuilla ja innostuin päätä pahkaa, kun näistä puhuttiin 9 f lakkoina :D No, googlettelun jälkeen into vähän lässähti, kun eivät nämä nyt niin free olleetkaan xD Mutta tykkäsin manikyyrista, jonka sain ja oikeasti mietin lakkojen ostamista mutta jätin sen budjettisyistä ( ja tuon infolässähdyksen jälkeen ) väliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, mä oon saanut selkeästi tiedon että ovat 5 free ja osa kai 7 free. :D

   Poista
 3. Voi että mikä kaunotar tuo Pluto! <3 Ja muutenkin oikein mielenkiintoisen oloinen lakkabrändi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pluto on kyllä ihanan erikoinen sävy <3 Suosittelen kyllä tutustumaan. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^