Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nui Cosmetics -meikit: punia huulille ja poskille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nui Cosmetics -meikit: punia huulille ja poskille

Nui cosmetics -tuotteet ilmaisnäytteitä
mainoslinkkejä*


Luonnonkosmetiikan piireissä on kohistu viime kuukausina Nui Cosmetics -nimisen sarjan värikosmetiikasta. Etenkin Nuin superhyvää *meikkivoidetta on suitsutettu, mutta saksalaisen meikkisarjan tulokkaalta löytyy myös muuta essentials-meikkituotteita vegaaniystävällisenä. Nuissa on vähän hyvänlaatusia indie-meikkisarjan viboja, ja kompakti valikoima painottaa enemmän laatua ja hoitavuutta kuin määrää. Ja koko Nui Cosmeticsin valikoimahan on cruelty free ja vegaaninen!

Olen viime aikoina testannut Nui Cosmeticsin juuri oikean sävyistä punaista huulipunaa ja multi-stickiä, eli poskipunan ja huulisävytteen yhdistelmää. Molemmat tuotteet ovat odotettuja vegaanisessa meikissä, sillä täydellinen punainen puna on vaikea löytää, ja yhdistetyt poski- ja huulipunat ovat luonnollisena ja vegaanisena vaikeita löytää (ilman karmiinia tai mehiläisvahaa).

Päivitetty 2020
Nui Cosmetics meikit

Nui Cosmetics - vegaaninen huulipuna ja poskipuna testissä


Olen monesti valitellut kirkkaiden  huulipunien pienempää valikoimaa vegaanille. Onkin mahtavaa että Nui on taiteillut trendikkäitä sävyjä ihan täysin kasviperäisesti - ja ennen kaikkea ihanalla koostumuksella ja kestolla! Näitä huulipunia ei tosiaan erota "muista" punista kuin hyvällä tavalla. 

Nuin vegaanisessa huulipunassa on tosi hyvä pigmentti ja ihana koostumus. Valitsin perinteisistä huulipunista testisävykseni klassisen punaisen Arohan, joka on tyylikäs ns. jokaiholla ja -meikissä. Neutraalin punainen, voimakas sävy harvoin menee pieleen!

Hyviä uutisia kuivahuulisille ovat kasviöljyt, jotka toimivat myös kosteusboostina huulille. Huuleni ovat talven aikaan olleet aika kuivat ja moni huulipuna on ollut pannassa, mutta Nui on pysynyt pehmeänä huulilla. Puna levittyy hyvin ihan suoraan hylsystä ja on pinnaltaan semi-matta, ei kuivattava. Kesto on myös oikein hyvä, eikä sävy haalistu ennen aikojaan, mutta toki syömisten ja juomisten jälkeen punaa täytyy korjailla.


Lukuvinkki Nui Cosmetics -meikkivoiteestaSe paras luonnonkosmetiikan meikkivoide?

Poski- ja huulipunan yhdistelmä multi-stickeistä valintani oli ruusuinen mattasävy Pititi, sillä ihoni on vähän epätasainen ja halusin mahdollisimman monikäyttöisen sävyn. Väri on myös klassinen, sellainen joka tuo vähän eloa meikkiin varastamatta showta. 

 Olen "meikkipuikkojen" käyttäjänä ihan tumpelo, joten varuilta sipaisen sävyä ensin sormelle ja siitä häivytellen poskille, vaikka voihan tätä suoraan puikostakin levittää. Mutta, meikkistikki on helppo myös meitsin käsissä: koostumus on liukuvaa, ja helposti häivytettävissä. Pigmentissä ei ole säästelty, joten levitys kevyellä kädellä on osoittautunut hyväksi tavaksi. Meikkipuikko on parhaimmillaan kuultavan meikkivoiteen päällä, ja olen sipaissut myös varovaisesti puuteria sen päälle. Tosi kuivalle tai paksulle meikkipohjalle vahamaisen punan levitys vaatisi varmasti enemmän taituruutta (tai puuterimaista punaa, haha).

Huulilla meikkistikki toimii myös hempeänä sävytteenä, joskin tykkään tästä enemmän ihan vain punana. Puikko onkin käytännöllisen meikkaajan kaveri: tätähän voi käyttää myös luomivärinä, joskin itse en osannut kokeilla punasävyistä silmämeikkiä - mutta Nuilla on myös muita, vähän hohtavampia multistickejä.

Mistä ostaa Nui Cosmetics -meikkejä? 

Parhaimman ja ajankohtaisimman valikoiman löydät *Biodellysta: Nui Cosmetics.

Kommentit

 1. Ei ole tuttu merkki enkä myöskään ole puikkojen ystävä. Yhtä essencen puikkoa käytän poskipäillä mutta poskipunapuikko on minun käsissä vielä hankala käyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi poskipunapuikkoa voi käyttää myös sormin, kuten mä... :D Koostumus on tosi kiva näin talvea ajatellen!

   Poista
 2. Ei ole itselleni lainkaan tuttu brändi. Aivan upea aniliininpunainen sävy tossa punassa. <3 Multistickit koen itse hieman hankaliksi, pari käytössä, mutta aika harvakseltaan tartun niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaisitpa tykätä, tässä on paljon kuulauttavia tuotteita. :) Mä oon niin tykästynyt multistikkien käytännöllisyyteen, että aion opetella niiden kunnollisen käytön haha! :D

   Poista
 3. Mä oon alkanut himoita Nuin meikkivoidetta. Tuo poskipunapuikko ois myös aika ihana, mutta en tiedä minäkään uskaltaisinko vetäistä suoraan puikosta...

  Mun pari viimeistä kommenttia on hävinnyt jonnekkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä himoitsen myös sitä meikkivoidetta! Kuulostaa niin hyvältä juuri talveen.

   Milloin ja mihin postaukseen siis laitoit kommentit? Olen tiuhaan tahtiin nyt julkaissut kaikki kommentit, joten voi olla ettei tulleet perille.

   Poista
 4. Jotenkin ajatuskin poskipunapuikosta (tai edes voidemaisesta poskipunasta) hieman kauhistuttaa, koska pelkään etten osaisi käyttää niitä. Ihanan pigmenttisiä kuitenkin kumpikin tuote! Nui:n valikoimaan pitää tutustua kyllä vielä jossakin kohtaa kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ajan päästä voin sanoa että ei kannata kauhistella,on yllättävän helppo käyttää. :) Ihana tuote mun makuun!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^