Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nui Cosmetics -meikit: punia huulille ja poskille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nui Cosmetics -meikit: punia huulille ja poskille

18. helmikuuta 2018

Nui cosmetics -tuotteet ilmaisnäytteitä
Linkit mainoslinkkejä*


Luonnonkosmetiikan piireissä on kohistu viime kuukausina *Nui -nimisen sarjan värikosmetiikasta. Etenkin Nuin superhyvää *meikkivoidetta on suitsutettu, mutta saksalaisen sarjan tulokkaalta löytyy myös muuta meikkipussin peruskosmetiikkaa vegaaniystävällisenä. Nuissa on vähän indie-viboja ja kompakti valikoima tuotteita käsittää kaikki meikkipussin tarpeellisimmat.

Ja koko sarjahan on vegaaninen, joka helpottaa oikeiden tuotteiden haarukointia valikoimasta!

Olen alkuvuodesta testannut Nuin juuri oikean sävyistä punaista huulipunaa ja multi-stickiä, eli poskipunan ja huulisävytteen yhdistelmää.

Nämä multi-stickit ovat vegaanisena (ilman karmiinia tai mehiläisvahaa) vielä aika kiven alla, muistaakseni lähinnä Zuiilla on  samankaltaisia poskipuna/huulisävytteitä.


Nui Cosmetics meikit

*Nui Cosmetics - vegaaninen huulipuna ja poskipuna testissä


Olen monesti valitellut kirkkaiden  huulipunien pienempää valikoimaa vegaanille. Onkin mahtavaa että Nui on taiteillut trendikkäitä sävyjä ihan täysin kasviperäisesti - ja ennen kaikkea ihanalla koostumuksella ja kestolla! Näitä huulipunia ei tosiaan erota "muista" punista kuin hyvällä tavalla. 

Nuin punassa on tosi hyvä pigmentti ja ihana koostumus. Valitsin perinteisistä huulipunista testisävykseni klassisen punaisen Arohan, joka on tyylikäs ns. jokaiholla ja -meikissä. Neutraalin punainen, voimakas sävy harvoin menee pieleen!

Hyviä uutisia kuivahuulisille ovat kasviöljyt, jotka toimivat myös kosteusboostina huulille. Huuleni ovat talven aikaan olleet aika kuivat ja moni huulipuna on ollut pannassa, mutta Nui on pysynyt pehmeänä huulilla. Puna levittyy hyvin ihan suoraan hylsystä ja on pinnaltaan semi-matta, ei kuivattava. Kesto on myös oikein hyvä, eikä sävy haalistu ennen aikojaan, mutta toki syömisten ja juomisten jälkeen punaa täytyy korjailla.

Multi-stickeistä valintani oli ruusuinen mattasävy Pititi, sillä ihoni on vähän epätasainen ja halusin mahdollisimman monikäyttöisen sävyn. Väri on myös klassinen, sellainen joka tuo vähän eloa meikkiin varastamatta showta. 

 Olen "meikkipuikkojen" käyttäjänä ihan tumpelo, joten varuilta sipaisen sävyä ensin sormelle ja siitä häivytellen poskille, vaikka voihan tätä suoraan puikostakin levittää. Mutta, meikkistikki on helppo myös meitsin käsissä: koostumus on liukuvaa, ja helposti häivytettävissä. Pigmentissä ei ole säästelty, joten levitys kevyellä kädellä on osoittautunut hyväksi tavaksi. Meikkipuikko on parhaimmillaan kuultavan meikkivoiteen päällä, ja olen sipaissut myös varovaisesti puuteria sen päälle. Tosi kuivalle tai paksulle meikkipohjalle vahamaisen punan levitys vaatisi varmasti enemmän taituruutta (tai puuterimaista punaa, haha).

Huulilla meikkistikki toimii myös hempeänä sävytteenä, joskin tykkään tästä enemmän ihan vain punana. Puikko onkin käytännöllisen meikkaajan kaveri: tätähän voi käyttää myös luomivärinä, joskin itse en osannut kokeilla punasävyistä silmämeikkiä - mutta Nuilla on myös muita, vähän hohtavampia multistickejä.


 Nuita on myynnissä Suomessa Biodellyssa, jossa *huulipunat ovat hinnaltaan 32,9 euroa ja *multi-stickit 33,5 euroa. Sävyjä huulipunissa on peräti 10 ja stickeissä neljä. Täysin hintansa arvoisia!


Onko Nui jo sinulle tuttu? Käytätkö meikissä usein multi-stick-tuotteita?


Kommentit

 1. Ei ole tuttu merkki enkä myöskään ole puikkojen ystävä. Yhtä essencen puikkoa käytän poskipäillä mutta poskipunapuikko on minun käsissä vielä hankala käyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi poskipunapuikkoa voi käyttää myös sormin, kuten mä... :D Koostumus on tosi kiva näin talvea ajatellen!

   Poista
 2. Ei ole itselleni lainkaan tuttu brändi. Aivan upea aniliininpunainen sävy tossa punassa. <3 Multistickit koen itse hieman hankaliksi, pari käytössä, mutta aika harvakseltaan tartun niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaisitpa tykätä, tässä on paljon kuulauttavia tuotteita. :) Mä oon niin tykästynyt multistikkien käytännöllisyyteen, että aion opetella niiden kunnollisen käytön haha! :D

   Poista
 3. Mä oon alkanut himoita Nuin meikkivoidetta. Tuo poskipunapuikko ois myös aika ihana, mutta en tiedä minäkään uskaltaisinko vetäistä suoraan puikosta...

  Mun pari viimeistä kommenttia on hävinnyt jonnekkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä himoitsen myös sitä meikkivoidetta! Kuulostaa niin hyvältä juuri talveen.

   Milloin ja mihin postaukseen siis laitoit kommentit? Olen tiuhaan tahtiin nyt julkaissut kaikki kommentit, joten voi olla ettei tulleet perille.

   Poista
 4. Jotenkin ajatuskin poskipunapuikosta (tai edes voidemaisesta poskipunasta) hieman kauhistuttaa, koska pelkään etten osaisi käyttää niitä. Ihanan pigmenttisiä kuitenkin kumpikin tuote! Nui:n valikoimaan pitää tutustua kyllä vielä jossakin kohtaa kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ajan päästä voin sanoa että ei kannata kauhistella,on yllättävän helppo käyttää. :) Ihana tuote mun makuun!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^