Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Väriä meikkiin pikkurahalla - Benecos silmämeikit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Väriä meikkiin pikkurahalla - Benecos silmämeikit

Benecos silmämeikit pr-näytteitä
*mainoslinkki


Yksi nopein tapa freesata helposti arjen perusmeikkiä on silmänrajauskynien luova käyttö. Käytän rajauksia sekä ala- että yläluomelle, mutta totutusti nappaan joko mustan, harmaan tai alaluomelle)valkoisen rajauskynän.

Oli siis kiva saada muistutus siitä, että on olemassa myös värillisiä meikkikyniä, jotka tuovat meikkiin sitä jotain, ilman, että varastavat koko meikkishow'n.

Tunnetusti luonnonkosmetiikan meikit ovat mun juttu, ja ilahduttavasti Benecosin edulliset (noin 5 euron) rajauskynät sattuivat olemaan erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan. Lähes kaikki Benecosin pehmeät kajal-kynät ovat vegaanisia, ja testasin tällä kertaa kahta vihertävää ja yhtä sinistä sävyä.

Suurin osa luonnonkosmetiikkasarja Benecosin meikkikynistä ovat vegaanisia kuten muutkin sarjan meikit, ja tuotetiedoista näkee helposti, onko tuote vegan.  

Päivitetty 2020
benecos eyeliner

Benecos kajalkynät ja silmämeikin pohjustaja - värikästä luonnonkosmetiikkaa pikkurahalla


Benecosin kajaleissa on hyvin pigmenttiä ja kynät ovat aika pehmeitä, eli terotin kannattaa pitää lähellä. Nämä sävyt ovat tosiaan enemmän rauhallisia, mutta ainakin itse huomaan eron perus musta-harmaaaseen rajaustyyliin heti.

Olive on tummanvihreä, hieman valoa heijastava sävy, joka ei siis ole aivan matta, vaan hieman helmiäinen.

Green on taas metsänvihreä mattasävy, jo enemmän "puhtaan vihreä" kuin Olive.

Night Blue on tummansininen, hieman helmiäinen sekin. Sinisyyden huomaa, mutta kyseessä ei ole kirkkaan "ysärisininen" väri.


Silmien ylärajauksessa pohjustetulla luomella Benecosin rajaus kestää tosi hyvin, mutta alarajaus kuluu luontaisesti päivän aikana vähemmäksi (myös siksi että käytän välillä silmätippoja).

Innostuin myös kokeilemaan Night Bluen kanssa alarajauksia silmän sisärajalle, ja tulos ei ollut yhtään hullumpi!

Olen siis hankkinut teiniajoilta traumat tähän alarajaukset-meikkityyliä kohtaan, silloin kun ainoa vaihtoehto oli suttuinen ja musta silmämeikki. Mutta nyt seesteinen sininen ei ollut liian räikeä, mutta toi juuri sitä jotain meikkiin (ja ilman traumoja).
Ja niin - testasin samalla myös Benecosin silmämeikin Prime Fine pohjustusaineen eli primerin silmämeikille. 

Primer pidentää silmämeikin kestoa ja tasoittaa luomen sävyeroja kevyesti hohtavalla koostumuksellaan. Pohjustaja on helppokäyttöinen ja toimivuudeltaan hyvä näin talvella, kun luomet eivät ole rasvoittuvat.

Kuitenkin hohtava koostumus kuultaa vähän läpi luomiväreistä ja primerin kesto vähän lipsuu 12 tunnin päivien aikana, mutta normaaliin päiväkäyttöön (ei hikoiluun) primer sopii hyvin.


Mistä ostaa Benecosin silmänrajauskynät ja silmämeikin pohjustaja?

Silmänrajauskynät ovat vain hieman yli 5 euroa esimerkiksi *täällä luonnonkosmetiikan verkkokaupassa.

*Benecosin luomivärin pohjustaja on myös edullinen, hieman yli 7 euroa. 

Katso *kaikki Benecosin meikit tästä.


Kuva: Benecos silmämeikin pohjustaja eli primer, rajauskynät: Night Blue, Green, Olive - ja vertailun vuoksi vielä Benecosin eyelinereiden valkoinen rajauskynä ja Black-sävy.

Kommentit

 1. Mulla on muutama Benecosin rajauskynä ja tykkään niistä paljon. Ne eivät tosin ole kovin voimakaspigmenttisiä, mutta pysyvyys on siitä huolimatta todella hyvä:) Aloitan itse aina uuteen meikkimerkkiin tutustumisen ostamalla merkin rajauskyniä ja tutkailemalla ensivaikutelmia niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Benecosin kynissä ei ole superpaljon pigmenttejä tai räiskyviä sävyjä mutta ihanan pehmeitä ja kuitenkin kestäviä. :)

   Poista
 2. Mä en tiennytkään, että Benecosin kynät ovat noin halpoja, vaikka toki pitkän linjan Benecos-fanina tiedän hintatason olevan edullinen. Pitäisi antaa näille mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään. :D No, Benecosilla on itse asiassa tosi iso valikoima!

   Poista
 3. Benecosin kulmakynä on mun vakkarimeikkituote. Ja kaikki luonnonkosmetiikan rajauskynät mulla on Benecosia. Harmaata on käyttänyt ja ostin jokin aika sitten Ruohonjuuresta ruskean ja tuon tummansinisen, kun siellä oli kaikki Benecosit alessa. Valkoisen kynän hankin joskus alaluomen sisärajauksiin, mutta en oikein pysty käyttämään sisärajauksia, tuntuu kurjalta herkissä silmissä.

  VastaaPoista
 4. Benecosilla on kyllä mukavan edullisia ja toimivia tuotteita :) Mulla on juuri nyt testissä näistä kynistä Brown, joka sekin vaikuttaa erittäin passelilta :)

  VastaaPoista
 5. Tuo Olive oli yksi mun suosikkisävyistä tosi pitkään, kun aikoinaan näihin tutustuin! Mä en oikeastaan tänä päivänä käytä mustaa rajausta lähes koskaan, vaan enemmän just harmaan, ruskean, vihertävän tai tummanvioletin sävyjä :) Todellakin piristää perus arkimeikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olive on tosi nätti, ei uskonut ennen kuin kokeili. ;)Musta on tuttu ja turvallinen väri mutta pienet "sävyerot" sopivat joskus paremmin meikkiin!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^