Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

2 x edullinen luonnonkosmetiikan ripsari: Benecos & Puro Bio | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

2 x edullinen luonnonkosmetiikan ripsari: Benecos & Puro Bio

Vegaanille sopivia luonnonkosmetiikan ripsareita on jo sen verran saatavilla, että uusiin tärppeihin törmää tuon tuosta. Mutta ihan hyvä vaan, sillä the ripsarin löytyminen on joskus ihan tuurista kiinni ja kiva että vaihtoehtoja on myös edullisemmasta päästä.

Alkuvuonna sain testiin Puro Bion ja Benecosin ripsarit. Molemmat ovat luonnonkosmetiikan edullisempia meikkisarjoja, ja molempia saa Suomesta jo aika monesta paikasta. Molemmilla on myös enemmänkin vegaanille sopivia maskaroita kuin nämä kaksi.

*Tuotteet pr-näytteitä, sisältää mainoslinkkejä*

Benecosin maskarat saavat usein vaihtelevia arvioita, mutta meitsillä Vegan Volume -ripsari on ihan kelpo arkimaskara. Massa on vähän kuivaa, mutta levittyy hyvin. Muutaman hipun olen pyyhkinyt silmänalusilta, mutta ei tämä erikoisemmin varise. Vedenkestäviä kumpikaan ripsareista ei tokikaan ole. Molempien ripsarien kohdalla olen levityksen jälkeen pyyhkinyt luomelta vähän harjan jättämiä ripsarijälkiä pois, mutta en hermostumiseen saakka.

Benecosin maskara ei tee ripsistä supermuhkeita, mutta tuo väriä, erottelee ja pikkasen volyymia. Sopiva lienee hälle, joka etsii väriä ja pientä erottelevuutta tuovaa viikonpäivien  maskaraa.


Benecos Vegan Volume:

Puro Bion ripsiväri Glorious Volumizer (hihi näitä nimiä!) vie pidemmän korren näistä. Harjan malli on kierteinen, massa vähän kosteampaa mutta jälki on jo vähän enemmän kuin luonnollinen. Pari kerrosta ripsaria on parhaimmillaan, siitä runsaammalla kerrostuksella ripset saattavat jo liimautua toisiinsa.

Etenkin pituusefekti näkyy tämän Puron kanssa! Tätä olenkin käyttänyt aika ahkerasti ja voisinpa hankkia uudelleenkin. Simppeli käyttää  ja näyttää  kivalta.  Tämä sarja on muutenkin aika kiinnostava, iso osa tuotteista on vegaanisia ja kohtuuhintaisia.


Puro Bio Glorious Volume:


Ja hinnallahan kumpaakaan näistä maskaroista ei oltu pilattu. Puro Bion Volume -maskara on House of Organicissa 11,9 euroa.  ja esim.Hyvinvoinnin tavaratalossa Benecosin Volume -ripsarin hinta on hieman yli 9 euroa. 


PS. vielä tänään ehdit osallistua blogissani meikkivoiteen arvontaan! 

Kommentit

 1. Puron ripsiväri näyttää kyllä paremmalta ja useinhan nämä vaan paranevat ajan saatossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sehän se on keissi noiden kosteiden ripsarien kanssa. :)

   Poista
 2. Mun ehdoton mascaralemppari, jos haluaa irtoripsiltä näyttävät, on Bottega Verde. Sekä tämä linkissä oleva että vielä näyttävämpi Maximeyes.
  http://www.jonna.info/2016/06/bottega-verde-mascara.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin ollut testissä ja blogissa tuo Maximeyes aikoinaan, mutta virallista luonnonkosmetiikkaahaan se ei ole. :) Omia suosikkejani ovat mm. Pür, Lily Lolo ja Idun Minerals tällä hetkellä ripsareissa. :)

   Poista
 3. Puro näyttää ehdottomasti kivemmalta. :)

  VastaaPoista
 4. Olen itsekin paljon miettinyt sitä; onko Bottega Verde apteekki- vai luonnonkosmetiikkaa? Joku sertifikaatti heillä on, ja sertifikaatteja on niin paljon... Olen melko uusi tässä luonnonkosmetiikkamailmassa, joten olen tosi kiitollinen jos pystyt vastaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bottega Verdellä on eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny, ei luonnonkosmetiikan sertifikaattia. :) Monissa tuotteissa on myös ainesosia joita ei luonnonkosmetiikassa käytetä.

   Poista
 5. En ollut huomannut edes että PuroBio on tullut House of Organiciin. Hyvä juttu!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^