Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

2 x edullinen luonnonkosmetiikan ripsari: Benecos & PuroBio | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

2 x edullinen luonnonkosmetiikan ripsari: Benecos & PuroBio

Tuotteet pr-näytteitä, sisältää mainoslinkkejä*


Vegaanille sopivia luonnonkosmetiikan ripsareita on nykyään jo niin runsaasti saatavilla - onneksi - ,  että uusiin tärppeihin törmää tuon tuosta. Mutta tämähän on hyvä asia, sillä juuri sen täydellisen ripsarimätsin löytyminen on joskus ihan tuurista, joten eri vaihtoehdoista on hyvä vinkata teille. Etenkin, kun puhumme ripsareista, jotka ovat edullisia, eli noin 10 euron luokkaa!

Alkuvuonna sain testiin Puro Bion ja Benecosin ripsarit. Molemmat ovat luonnonkosmetiikan edullisempia meikkisarjoja, ja molempia saa Suomesta monesta kaupasta, Benecosia jo monesta kivijalkamyymälästä ja verkkokaupasta, ja PuroBioa luonnonkosmetiikan verkkokaupoista. Molemmilla tuotesarjoilla on myös enemmänkin vegaanille sopivia maskaroita kuin nämä kaksi.

Päivitetty 2020
benecos purobio ripsivari

Luonnonkosmetiikan halvat ripsivärit: Benecos Vegan Volume ja PuroBio Glorious Volume


Benecos Vegan Volume 

Benecosin maskarat saavat usein vaihtelevia arvioita, mutta meitsillä Vegan Volume -ripsari on ihan kelpo arkimaskara. Massa on vähän kuivaa, mutta levittyy hyvin. Muutaman hipun olen pyyhkinyt silmänalusilta, mutta ei tämä erikoisemmin varise. Vedenkestäviä kumpikaan ripsareista ei tokikaan ole. Molempien ripsarien kohdalla olen levityksen jälkeen pyyhkinyt luomelta vähän harjan jättämiä ripsarijälkiä pois, mutta se on noin 3 sekunnin homma, eikä käytännösä tee ripsarista huonoa.

Benecosin maskara ei tee ripsistä supermuhkeita, mutta tuo väriä, erottelee ja antaa räpsyille aavistuksen volyymia. Suosittelen sinulle, joka etsit sopivaa arkipäivien ripsaria, joka tuo ripsiä esille luonnollisella tavalla.

Tuote netissä: *Benecos Vegan Volume -maskara 

vegan volume benecos

Benecos Vegan Volume:


PuroBio Glorious Volume 

Puro Bion ripsiväri Glorious Volumizer (hihi näitä nimiä!) vie pidemmän korren näistä kahdesta ripsarista. Harjan malli on kierteinen, massa vähän kosteampaa, mutta jälki on jo vähän enemmän kuin luonnollinen. Pari kerrosta ripsaria on parhaimmillaan, siitä runsaammalla kerrostuksella ripset saattavat jo liimautua toisiinsa.

Etenkin ripsien pituutta tulee selkeästi lisää PuroBion maskaralla! Tätä ripsaria olenkin käyttänyt aika ahkerasti, ja voisinpa hankkia uudelleenkin. Simppeli käyttää  ja näyttää  kivalta.  Italialainen meikkien tuotesarja on muutenkin aika kiinnostava, iso osa tuotteista on vegaanisia ja kohtuuhintaisia.

Tuote verkossa: *PuroBio ripsiväri


Haluatko lukea lisää ripsivärivinkkejä? Lue päivitetty lista vegaanisista ripsiväreistä, joita voit hankkia helposti Suomesta!


Puro Bio Glorious Volume:

Kommentit

 1. Puron ripsiväri näyttää kyllä paremmalta ja useinhan nämä vaan paranevat ajan saatossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sehän se on keissi noiden kosteiden ripsarien kanssa. :)

   Poista
 2. Mun ehdoton mascaralemppari, jos haluaa irtoripsiltä näyttävät, on Bottega Verde. Sekä tämä linkissä oleva että vielä näyttävämpi Maximeyes.
  http://www.jonna.info/2016/06/bottega-verde-mascara.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin ollut testissä ja blogissa tuo Maximeyes aikoinaan, mutta virallista luonnonkosmetiikkaahaan se ei ole. :) Omia suosikkejani ovat mm. Pür, Lily Lolo ja Idun Minerals tällä hetkellä ripsareissa. :)

   Poista
 3. Puro näyttää ehdottomasti kivemmalta. :)

  VastaaPoista
 4. Olen itsekin paljon miettinyt sitä; onko Bottega Verde apteekki- vai luonnonkosmetiikkaa? Joku sertifikaatti heillä on, ja sertifikaatteja on niin paljon... Olen melko uusi tässä luonnonkosmetiikkamailmassa, joten olen tosi kiitollinen jos pystyt vastaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bottega Verdellä on eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny, ei luonnonkosmetiikan sertifikaattia. :) Monissa tuotteissa on myös ainesosia joita ei luonnonkosmetiikassa käytetä.

   Poista
 5. En ollut huomannut edes että PuroBio on tullut House of Organiciin. Hyvä juttu!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^