Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ekopharmaa matkakoossa: Tyrni-kosmetiikkaa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ekopharmaa matkakoossa: Tyrni-kosmetiikkaa

Olen ajatellut vinkata blogin puolella useammin jatkossa matkaystävällisistä purnukoista, sillä reissaan säännöllisesti työmatkoilla. Tietysti kosmetiikkaa voi siirtää myös matkaa varten pienempiin purkkeihin ja teenkin tällaisia virityksiä säännöllisesti - mutta se on aika työlästä, ja valmiiden matkakokojen hankinta auttaa myös selvittämään, ovatko tuotteet sopivia iholle. Tämä on plussaa etenkin jos ja kun ei halua hankkia heti täysikokoisia purkkeja. 

Kotimaisella luonnonkosmetiikan sarja Ekopharmalla on yllättävän paljon matkakokoisia purkkeja, joista olen viime päivät käyttänyt Tyrni-linjan tuotteita. Plakkarissa on ollut kuuden purkin minisetti kasvotuotteita ja matkakokoinen puhdistusaine.  Nämä purkit on saatu, mutta ei blogin kautta. 

tyrni kosmetiikka ekopharma

Kosmetiikkaa matkakoossa: kotimainen Ekopharma & Tyrni-tuotteet


Ekopharman linjoista Tyrni käsitetään anti age-linjana, mutta se myös lupaa kirkastaa ja ylläpitää kosteustasapainoa. Siksi valinta on osunut nappiin nyt kylmän ja kuivan ilman aikana - hyaluronihapon, A- ja C -vitamiinin kombo on just pätevä talveen!

Lisäksi ainesosien prebiootit tukevat ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Sainkin Tyrni -linjaan pienen ahaa-elämyksen ,kun kävin syksyllä Ekopharma-kasvohoidossa.Tyrni-linja on sopinut siis oikein hyvin pintakuivalle iholleni, vaikka voisi olettaa että tuotteet olisivat liian paksuja. Kuitenkin ihon kosteus haihtuu sen verran nopeasti esim. ulkoillessa, että hyvä kosteutus on tarpeen. 

Ekopharman kuuden tuotteen minipakkaus käsittää Tyrnin kohdalla päivävoiteen, yövoiteen, naamion, AHA -kuorinnan, hoitoseerumin ja silmänympärysvoiteen. Puhdistusemulsiio on sen sijaan "isommassa matkakoossa" eli 75 millin putelissa. Ihan hyvä ratkaisu, sillä sitä kuluu enemmän kuin kasvoille jätettäviä voiteita. 


Mutta, lempparini tästä setistä ovat yövoide,  sy-voide sekä juurikin mainittu putsari. Varsinaista yövoidetta en ole käyttänyt aikoihin ja eron kyllä huomaa - vähän täyteläisempi koostumus sopii näppärästi yötä ja tehokosteutusta varten. Silmänympärysvoiteesta olen lukenut jo monesta  blogista kehuja aiemmin. Tässä onkin ihanan kepeästi imeytyvä mutta niin mukavasti herkän ja ohuen ihoalueen voide, että ymmärrän suitsutuksen! Lisäksi minipurkkikin kestää hyvän tovin.

Puhdistusaine on puolestaan ihanan kermainen, kuivattamaton ja lempeä puhdistusaine. Jos meikkiä on tosi paljon, tämä on parhaimmillaan esim. öljypuhdistusaineen kanssa, mutta kepeän mineraalimeikin Tyrni-putsari poistaa helposti. Lempeä putsari on ässä  myös aamupuhdistuksessa kasvoille!Matkapakkauksen suositushinta on 15 euroa, ja puhdistusaine myydään noin kuudella eurolla matkakoossa. Ekopharman jälleenmyyjät näet valmistajan sivuilta täältä.

Suositko sinä matkakokoja? :)

Kommentit

 1. Tyrni-sarjan silmänympärysvoide on ihan huippu! Paras sy-voide, mitä tällä hetkellä omistan :) Tota puhdistusemulsiota haluaisin myös päästä testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkohan joskus lukenut myös sun blogista siitä vai mistähän luin. :) Se sy-voide on kyllä tosi hyvä! Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan myös putsarin. :)

   Poista
 2. Kiva, kun kirjoitit tästä! Mä tykkään matkapakkauksista jo ihan siitäkin syystä, että uusia tuotteita on mukavampaa kokeilla vähän pienempien purkkien kanssa. Ei sitten jää puolikkaita purkkeja kaappiin pyörimään, jos tuote ei olekaan sopiva. Ekopharma on ollutkin kokeilulistalla, ja oikeastaan voisinkin kokeilun aloittaa tuollaisella matkapakkauksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen omaan, ja varsinkin jos niitä purkkeja on kertynyt vähän normaalia enemmän, niin pienemmät purkit tulee varmasti loppuun itselllä. :)

   Poista
 3. Tiesin että Ekopharma myy näitä purkkeja, mutta on hyvä tietä että löytyy myös isompia matkakokoja. Tekisi mieli kokeilla useampaa sarjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en taas pitkään aikaan tiennyt että on ihan tällaisia miniminipurkkeja myös. :) Näiden avulla on tosiaan helppo testata vaikka kaikki sarjat...

   Poista
 4. Joo, matkakoot on kyllä todella käteviä, varsinkin tällaiselle reissaajalle, joka reissaa pääasiassa pelkillä matkatavaroilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nämä minipakkaukset eivät paljoa paina tai vie tilaa. :)

   Poista
 5. Voi jee, en tiennytkään että näitä saa matkakoossa! Mä oon kova hamstraamaan mitä näihin matkakokoisiin tuotteisiin tulee, ihan vaan siksi että on kiva kokeilla aina jotain uutta ensin minikoossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä ihan sopuhintaan saa näitä matkakokoja. Matkakokojen testaus on kyllä kätevää, etenkin jos on kenkkuileva iho. :)

   Poista
 6. Mun blogissa ei ainakaan ole voinut välttyä Tyrni-sy-voiteen hehkutukselta :) Pitää ehdottomasti testata myös muita tuotteita tosta linjasta, etenkin se öljy kutkuttelisi mua. Mut jes kun ens viikolla on Luonnonkaunis-messut, pitää sieltä taas hamstrata EkoPharmaa ja muitakin ihania merkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olenkohan juuri sieltä lukenut Tyrnistä. :D Mä en valitettavasti tälläkään kertaa taida päästä matkan takaa messuille, mutta ostan Ekopharmat usein vaan omalta kosmetologilta. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^